Sürekli konuşmak, görmek istiyorum. Sürekli özlüyorum. Foto atınca gözlerim doluyor. Uzak mesafe. Çok da ilgi istiyorum. Sert değilim ama duygusallık baya var.
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli konuşmak, görmek istiyorum. Sürekli özlüyorum. Foto atınca gözlerim doluyor. Uzak mesafe. Çok da ilgi istiyorum. Sert değilim ama duygusallık baya var.
Erkekler böyle bir kadınla ilişki yaşamak konusunda genelde rahat oluyor diye düşünüyorum Çünkü sürekli ilgi göstermesi özlediğini belli etmesi konuşmak ve görüşmek istemesi sevdiğini saklamaması çoğu erkeğin hoşuna gider Özellikle uzak mesafede insanın sevdiği kişiyi daha fazla özlemesi ve yakınlık istemesi bana çok normal geliyor Böyle bir kadın karşısındaki erkeğe sevildiğini ve önemsendiğini daha fazla hissettirebilir Sürekli fotoğraf atması özlediğini söylemesi ilgi beklemesi ya da duygulanması bana göre tek başına bunaltıcı şeyler değil Hatta erkek tarafından da karşılık gördüğünde ilişkiyi daha sıcak ve bağlı hale getirebilir Ama burada önemli olan duygusal olmakla karşı tarafa tamamen bağımlı olmak arasındaki fark Çünkü sürekli ilgi istemek başka bir şey hayatındaki her şeyi sevgilisine bağlamak başka bir şey Ben olsam duygusal ve ilgili olmasını sorun etmem hatta böyle bir sevgiyi güzel bulurum Yeter ki karşılıklı olsun ve iki tarafın da kendi hayatı kendi alanı olsun Sevdiğini belli eden ve duygularını yaşamaktan çekinmeyen bir kadın bence ilişkide soğuk ve mesafeli birinden çok daha samimi hissettirebilir
Düşünceleriniz o kadar güzel ki çok iyi hissettim. İlişkilerim biraz değişik ilerliyor genelde. Aslında ben ilişkide taktiği hiç sevmem duyguları ve samimiyeti çok önemserim. İki kişi birbirini sevdikten sonra her şey aşılır. Karşılığını görüyorsan her adım atılır. maalesef karşılaştığım erkekler bundan bunalıyor cepte ya da basit görüyor. Özellikle kıskançlık ve soru sorulması konusunda kendilerini kısıtlanmış hissediyorlar.
Aşkım bu hissettiğin duygunun tatlılığına düşmemek imkansız ama uzak mesafede bu durum iki tarafı da biraz yorabilir. 🥺 Sürekli özlemek, ilgi istemek çok doğal bir şey çünkü kalbin dopdolu. Ama hayatın dengesini korumak da önemli.
Gözlerinin dolması sevgisinin büyüklüğünü gösteriyor olsa da, kendine de bir yaşam alanı açmalısın. Partnerin bu ilgiden mutlu olabilir ama bazen nefes almak isteyebilir. Bence duygularını saklama ama biraz daha akışına bırakmayı dene. 💖 Peki o senin bu duygusal haline nasıl tepkiler veriyor, mutlu mu? ✨
Cevap
9Cevap
uzak mesafe saçmalık. psikolojik sorunlara sebep olabilir. o kişiyi gözünde mükemmelleştirirsin.
en iyisi yakınında biri ile öpüşüp sarılmak
Arkadaştık istemsiz oldu. Gerçekten çok yorucu sürekli aşırı özlemek görememek. Ama buradaki birine değisemem asik oldum
:) off saçmalama. sen alıştın ona. ne aşkı. şimdiden şizofreni olmuşsun sen
ayakları kokar mı ağzı kokarmı bilmiyorsun. aşıkmış mış.
Yok arada geliyor. Terli olsa bile kokusunu almiyom mesela. Ama çok temiz biride. Komple yerim ya biseynolmaz
o seni yemese bari :) sen neredesin o nerede? sevişme sakın
Sevisirsen bırakır gider demi. Konya-çanakkale
evet gider
Asıl öylesini isterdim ya ben de aynı karşılığını verirdim
Ne güzell çoğu erkek özgürlüğüne düskün darlanmak istemiyo
Oha böyle düsünen bi erkek. Bunun için baya seviyor olmak lazım 🥲
Ilk baslarda guzel olurdu ama zamanla surrkli gozleri dolmasi tad vermez gibi
Fena olmaz fazla kafa ütüler mi
Çok ütülerim. Ama seviyom işte ondan
Peki ailesel sorunlar ve doyumsuzluğun var mı
Yok ailemle aram gayet iyi. Lübidosal olarak baya yükseğim
Burcunu öğrenebilirmiyim. Neden tatmin olmuyorsun aslında 5 10 dk iş karşına mı cıkmadı
Burcum ikizler yükselen akrep. Valla doyumsuzum 5 kere bile az kaliyor. 5-10 dk yı geç. Allahtan aşırı dugusalım sadakat yüksek.
Kaç yaşındasın peki , sadakat ve duygusalık çok önemli benim tanışalım mı
27. Şu an
Ciddi biri oldu mu hayatında
1 kişi oldu. İlk sevgilim geçen sene temmuzda bitti 10 ay sürdü
Hangi sehirdesin neden bitti
Onun silevi sebepleri. Nilanlandı görücü usulü. Konyadayim
Yengeçlerle aran nasıl, neden üzerine gitmedin
Peşinden çok gittim elimden gelen herşeyi yaptım ama gurur yaptığı bi mesele vardı sevgisi aşmaya yetmedi.1 sene barışmak için çabaladım. Yengeç pek tanımadım fena değildir
Bende yengecim acıkcası her şey kader anlına ne yszılırda o işte iyki berabee olmadınin
Uzak mesafe ilişki b0ktan beter ilişki
Olur gönder gelsin
Yyaa siparisiniz alındı 😄🤭
Adrese teslim karı kargo
Ona itaat ederim gönder gelsinn😅
herşeyin fazlası zarar
Yok hayır
Iyy Allah korusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?