Sevdiğine, sevgilisine, eşine sürekli dokunma, temas halinde bulunma, sürekli onu hissetme ihtiyacının doğurduğu temas bağımlılığı, bana çok şeker gelsede kiminin de hoşuna gitmiyor.
Altında bence pskolojik nedenler barındırıyor, kaybetme korkusu da bunlardan biri olabilir ya da çok fazla sevmek de pek geçerli bir sebep temas bağımlılığına 😍😍Abla birakta adam yemek yesin 😭❤️❤️Ay bak goruyomusun oğlanı bırakmıyor gende kizin elini 🥺 Yemek yerken bile rahat bırakmıyorlar sevdiklerini ya da dar bir yerden geçerken dahi el ele olmak için arkadan uzatılan bir el bile yetiyor bence sevildiğini hissetmeye.. Temas bağımlısı olan bir sevgiliniz olsun ister miydiniz?
Temas bağımlısı olan sevgili sizi rahatsız eder mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Süper soru ❤️
Temas bağımlılsı olan bir sevgiliniz olsun ister misiniz?
Aşırısı mide bulandırabilir ama temassız da olmaz. Temas benim anlayışımda sarılmak, öpmek, el ele tutuşmak, elini yüzünü sevmek sadece... Yani bu aşamada kabul edebilirim ama cinsel temas varsa net soğurum öyle birini hayatımda istemem.
Sürekli elini tutuyorum ne olucak bu durum bilmiyorum otururken yemek yerken her daim temas halindeyim ama o da mutfağa bulaşık yıkamaya bilr gitsem orda oturur beni bekler 🤦♀️ o da az ruh hastası deģil hani
Teması severim ama bağlılık, hastalık boyutunda da olmasını istemem şahsen. Bazen ufak bir dokunuş geriyor beni. Hele de sinirli, moralsiz, düşünceli olduğum zamanlarda temastan kaçınırım...
Ben soğuk bir insanım. Pek dokunmayı sevmem ama sevgilim bu konunun dışında olur tabi. Bana dokunabilir, yaklaşabilir ama devamlı temas halinde olmakta ne bileyim çok bunaltıcı
Kesinlikle hoşuma gider çünkü ben de böyle biriyim çevremde sevdiğim herhangi birini öpmeden sarılmadan duramam mesela ve aksi durumda sevilmediğimi düşünürüm