depresif, sorunlu, her şeyi kafaya takan, sürekli ağlayan, defalarca intihara kalkışmış bir kızla çıkar mıydınız? böyle biriyle hayat geçer mi acaba?
Cevabın nedir?
+1 yılbir bayan gozuyle kendi adima cevap vereyim. Lisedeyken bir kac hafta depresif bir cocuktan hoslanmistim. Dengesizin tekiydi bir gunu iyiydi bir gunu sacma sapandi. Yani bende cok dengeli biri sayilmam ama bu cicugun hiiic ayari yoktu. bir sure onu etkileyebilmek adina acini anliyorum acina ortagim bu karanlik herkesi yok etmeli kendi cukurumuz kendi cehennemimiz falan tarzi laflar ediyodum. Devamli. pesimist takiliyodum. Ben melankoligim falan diyodum. Bir iki hafta sonra sıkıldım. bu ne be boyle dedim. bir kere karakterime ters. Zaten cocukta benden hoslanmadi. Bende hiiic zorlamadim. O ne be kardesim devamli ruh hali dengesiz sanki dunyada bu tek kebdi aci cekiyomus gibi davraniyolar falan. Milletin anasi babasi yok. Dunyada ne acilar var. Bizimki kimse beni sevmiyor diye depresyona giriyor. E elinin koru. Millet nasil sevsin seni. Sen daha kendini sevmiyorsun ki. İnsan her zaman gunluk guneslik olamaz tamam illaki herkesin sorunu var. Ama oturup depresyona girmekle de coUlmuyor.
33 Yorumla
Soran+1 yılBakış açın hoşuma gitmedi. Hiç kimse oturup da ben depresyona giriyim demez. Anlatiklarinda haklı olabilirsin yani böyle insanlara katlanmak zor olabilir ama kimse bunu kendi seçmiyor.
- +1 yıl
gerçekten çok büyük sorunları olup halletmek için çabalayıp da halledemediği için depresyona girenlere bişey demiyorum. ama su anda günümüzde kime sorsan ben depresyondayım diyor. depresyonda olmak hoşuna gidiyor insanların ister inan ister inanma. yapamıyorum beceriksizim kıçımı kaldırıp işlerimi halletmeyi gözüm yemiyo demek yerine depresyondayım demek daha kolay çünkü. napalım depresyondaysan? otur kendine acımaya devam et o zaman.
Soran+1 yılO konuda haklisin bak. İşte böyle en ufak üzüntüsünü depresyona bağlayıp duygu sömürüsü yapanlar yüzünden ggerçek depresyondakileri kimse anlamiyo. Benim ki normal bir depresyon da değil. 3 yıldır gecmiyo.
En İyi Cevaplar
Ben erkek olduğunu varsayıyorum onda beni çeken bir şeyler varsa eğer elimen geldiğince yardımcı olmaya hayatı sevdirmeye çalışırdım.
00 Yorumla
Denedim olmaz. İyileştirmek için canımı vermediğim kaldı bir tek. Ayrılma sebebim de hastalığı olmadı, karaktersizliği oldu. Çok zor, çok emek veriyorsun, kimsenin başkası için yapmadıklarını yapıyorsun. Çok çok zor.
05 Yorumla
Soran+1 yılneden ayrıldınız nasıl oldu?
Soran+1 yılAnladim ama herkes aynı olcak diye bir kural yok ki.
Soran+1 yılSende haklisin..
+1 yılYanında olmaya çalışırdım. Sonuçta sürekli gülüşken birinin yanında olacaksın diye bir durum yok. Kötü gününde de birlikte olmak zorlukları birlikte aşmak en iyisidir
01 Yorumla- +1 yıl
tesekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
73Cevap
sen bu halinle mutlu değilsin ki karşındakini de mutlu edeceksin. Sonuçta psikiyatrist değil o, ve ilişkiler depresyonu tedavi etmez. İyileş kendine gel sonra sağlam kafayla sev ve sevil...
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum.
Eski sevgilim geldi aklıma bu tür şeyleri bahane edip terk etmişti ben herşeyile seviyodum kabul ederdim bence seni sevende seninle mutlu olur herşeyinle kabul eder yeterki saçmalayarak vazgeçme bahaneler üretme :/
05 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalamak en büyük hobim maalesef :(
- +1 yıl
saçmalayarak ayrılma demek istedim seviyosan her şekilde oda seviyosa emin ol mutlu olursunz sorun falan dinlemez aşk hı ben bnunları yapamam aşkı bilmiyorum diyosan bişey diyemem sevmek vazgeçmemektir vazgeçme bekle doğru insanı bulunca onunla devam et yoluna yok ben yapamam yok ne diyip çocu kandırma.
Soran+1 yılanladım. yok kandırmam ben kimseyi :)
Soran+1 yılTavsiyelerin için sağ ol :-)
İsterim. Sebebi ise o kizi o durumdan kurtarmak icin. Sevmesem dahi seviyormusum gibi hissettiririm. Hayatin ne kadar guzel oldugunu gostertirim.
05 Yorumla
Soran+1 yılSevmedigin halde seviyomus gibi yapma. Daha kötü olur.
Soran+1 yılAnlar ama.
- +1 yıl
peki o sana inandıktan sonra sen çekip gittiğinde hayatı iyice içinden Çıkılmaz bir hal almaz mı? Sonuçta sevmediğin birinin yanında sonsuza dek kalamazsın
+1 yılDüzeltirim.. Düzelttim de :) Sevgili olarak değil, sorunlarının herşeye rağmenlerini kendine göstererek.
05 Yorumla
Soran+1 yılzor olmadı mı?
- +1 yıl
Sabredip o kişiyi tekrar hayata bağlamanın vereceği mutluluk bana yeterli sabrı verdi. Sonuç, Rıza kazanmak ve bu paha biçilemez.. Olmadı dersem yalan. Sadece hayatımda kimsenin olmadığı bir döneme denk gelmesi lazım. Eğer hayatımda ciddi bir ilişki var ise, o kişiden bunu saklayamam ve bu durumu herkes hoş karşılamayabilir. Abartmıyorum ve sayısını bilmiyorum gerçekten.
Zaman sonra o kişilerin dönüp " İlerde o günleri andığında kendi kendine güleceksin demiştin ya " hatırlatarak tebessüm ettiklerini görmek ne kadar güzel bir duygu. İnsanlara yardım etmek, hepsi bu. İlla özürlü olması gerekmiyor, kalben, psikolojikmen çökmüş ise daha kötü şartlara düşmeden elinden tutmak, daha kötüsünden düzeltmekten kolaydır.
Saygılar..
Soran+1 yılsenin gibi düşünen insan çok az. ama onlara da hak veriyorum. zor iş böyle biriyle uğraşmak :( psikoloji mi okudun sen?
- +1 yıl
İman Gücü desem? Okumadım, çok şey yaşadım, atlattım, kolay değildi, herkesin yükü kendine ağırdır ama çok fazlaydı ama Günüme ve Halime Şükür.
Geçmez be arkadaşım. Erkek bile diyor ki hazır değilsem bir ilişki içinde bulunmam. Bunları aşması güzel olanı paylaşması gerek.
00 Yorumla
+1 yılGeçer geçer niye geçmesin her kesin hakkından gelen vardır. gel bakayım sen bir yanıma benim :D
02 Yorumla
Soran+1 yılçok komik
- +1 yıl
gülme sen ozaman :D
+1 yılEğer seviyorsam onunla mutsuzluğa da varım ben. Sonuçta sevmek iyi kötü günde birlikte olmak değil midir?
Herkes mutlu olacak sevgilisiyle diye bir kayıt yok. Varsın bende mutsuz olayım sevdiğim kadın yanımda olsun yeter.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılhiç yanına bile yaklaşmam insanın enerjisini emer o tipler..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. Sence geçer mi? Bu tip kişilerle en güzeli fuckbuddy ilişkisi.
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalıyosun..
Bende depresifim istersen özelden dertleşelim insan gibi.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzelden mesaj atamıyorum yeniyim :-)
bir yaştan sonra hic cekilmiyo boyle durumlar kusura bakma ;)
00 YorumlaEğlenceli olabilir çözmeye çalışırım benden daha depresifmi merak ederdim.
04 Yorumla
Soran+1 yılsende mi depresifsin?
Soran+1 yılbenimki normal bir depresyon değil. belki depresyon da değil. 3 yıldır böyleyim. bir sürü doktora gittim ilaç kullandım aynıyım hala.
+1 yılbelkide ikimiz birbirimizin tamamlayıcısıyızdır. çıkmak isterim veya çıkmak istemem diyemem. Olabilir derim. belkide aşık olucam. çok sevicem. Herşey ikimiz içinde çok güzel olucak , bilemeyiz.
00 Yorumlaböyle sorunlu sıra dışı tipler ilgimi çekmiştir hep. başak burcu olmanın verdiği bir zaaf herhalde bu.
işin hep en zor tarafından gidiyorum...05 Yorumla
Soran+1 yılBende başak burcuyum :-)
Soran+1 yılEvet. Onları anlıyorum çünkü.
Soran+1 yılAnlıyorum işte
Seviyorsam psikoloğa götürürüm... ;)
Sevmiyorsam işim olmaz00 Yorumla
+1 yılisterim çünkü bende aynıyım. aynı olan 2 kişi birbirinini kolaylıkca anlayabilir.
10 YorumlaO durumda olan bazı kız arkadaşlarım var. Ama hayatıma sokmam öyle birisini. Arkadaş olarak yapabileceğim ne varsa yaparım.
00 Yorumla
+1 yılDepresif bir kız benimle çıkarsa en geç 1 haftaya normale döner hayatı:)
06 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar hayalperest olma :-D
- +1 yıl
yo hayalperestlikle alakası yok çok yakın ruh doktoru tanıdıklarım var.. hiç zaman kaybetmeden doğru mazhar osmana:))
Soran+1 yılYok birini buldum ben zaten ona gitcem :-)
- +1 yıl
hmm sen miydi sorunlu olan:)) Allah kolaylık versin bol bol bira iç vodka iç :))
Soran+1 yılHayır içkim sigaram yok çok şükür ;-)
- +1 yıl
ne güzel :)
+1 yılben onu hayatta döndürürüm merak etmesin çıkarım tabi
010 Yorumla
Soran+1 yılHayata döndürürsün sonra bir gün bırakıp gidersin intihar eder..
- +1 yıl
Bırakıp gitmem ama o bırakır giderse ne olucak
Soran+1 yılNeden gitsin ki
- +1 yıl
Gitti çünkü
Soran+1 yılHer insan aynı değil tabi.
- +1 yıl
her insan aynı gibi o yüzden artık kızlara güvenmiyorum hayattını ona adarsın köpekler gibi seversin hep hüsran hep hüsran
Soran+1 yılSen çok kiz tanımışsın ama ben hiç kimseyle cikmadim ki.
- +1 yıl
çok kız tanımadım bir tanesini gerçekten sevdim artık güvenmiyorum desek
Soran+1 yılAnladim
- +1 yıl
ayni hayırlısı olsun dedim gitti fazla abartmaya gerek yok ama sen çok kendini çok aşaıya düşürmüş durumdasın silkelen ve kendine gel artık senin hiç mi artıların yok arkadaşım bilmem anlatabildim ve ona göre davran hemen
Çıkardım tabiki... Sadece depresyon değil , Çok daha ağır bir ruhsal hastalığı olsa bile. Sevgi her şeydir. Benim fikrim bu. Olmaz diyenler kendileri öyle olsa bir yuva kurmak ömür boyu onlara yasakmi olurdu?
10 Yorumla
+1 yılBelki sevginin gücü ile değişir. Aşılmayacak hiç bir problem yok. Sadece zaman ve güven.
00 Yorumla
+1 yılTam bana gore normal olmasın ya hayat o kdr rutın olmamalı ;)
10 YorumlaBende bir sıkıntı yok da kız bana dayanamaz be delilikte master yapmış bir insanım
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılNe deliler gördüm :-)
+1 yılMerhametliyse baş edilebilir tabi iyi olmak için çabalıcak yine de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılUğraşmaya değer ama düzelmezse o hayat zindan olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzeltirim onu beni delirtemez zaten bende depresifim derste ağlıyorum felan filan kaç kere travma yaşadım :) bir bilsen
012 Yorumla
Soran+1 yılBilemem tabi
Cevap sahibi+1 yılTabiki ama neden depresifsin?
Soran+1 yılBende bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBelli degilse daha tehlikeli bir doktora git
Soran+1 yılOhoo kaç doktor değiştirdim bir bilsen.
Cevap sahibi+1 yılBende 4. sınıftan beri doktora gidiyorum ama hiç değiştirmedim
Soran+1 yılNeden gidiyosun?
Cevap sahibi+1 yılSinir , kendini kontrol edememe falan filan :D hergün başıma başka bir sorun çıkıyor iste anla😬😈😈 :D
Soran+1 yılBende senin gibiydim küçükken. Ama hem ailem hem ilkokul öğretmenim olucak hayvan o kadar üstüme geldi ki simdi küfür etseler ses çıkaramiyorum.
Cevap sahibi+1 yılAilem üstüme gelmiyor ama hocalar üstüme gidiyor lise 1 im biliyorum kücüğüm ama sorunlarım kendimden büyük lise hocaları ve dersane çok üstüme gidiyor dalga geçenlere bile bişe demiyorum mazoşist oldum galiba :( 4. sınıftan beri dalga geçiyorlar ayrıca bir kıza hangi şerefsuz küfrederki?
Soran+1 yılSen kız misin?
Cevap sahibi+1 yılYok ereğim yaa :D :D
+1 yıliyi göz kulak olmak lazım seviyorsam olurdum elimden gelen yardımı yapardım.
00 YorumlaSevdigimin yaralarına merhem olmak hosuma gider tabi onu güldürebilirsem yok yetemezsem vazgecerimm.
00 Yorumla
+1 yılAsla işim olmaz Allaha yakın bana uzak olsun öylesi
00 YorumlaYoook Allah korusun istiyosa adriana Lima qibi olsun z. ksn çıkmam ole bir kızla :))
01 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğin kız o hale gelirse bırakır misin?
+1 yılSevdiysem, aşık olduysam çıkarım, elinden tutar sahip çıkarım, beraber çözeriz sıkıntıları, destek olurum
00 YorumlaBenden uzak dursun başka birşey istemem bir kızın ağlaması sinir ediyor beni takintli jdhdncjsj
00 YorumlaSeninle bir yere çıkmam benide öldürme teşebüsünde bulunabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi öldürme teşebbüsünde bulunmadim kendim dışında.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden olmasın!! Sorunlarımız hakkında konuşur iyileştirmeye çalışırdık..
Benimle çıkar mısın?03 Yorumla
Soran+1 yılinsem olur mu?
Cevap sahibi+1 yılHayatta her zaman çıkışlar olmuyor :)
Soran+1 yılEvet öyle
Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. zaten dengesizsiniz genelde bir de depresiflikte olmasın bari
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanında olursam zaten ilaç gibi gelirim ona. O da iyileşeceği için bir sorun olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır nayır mayır kayır sayır şayır tayır vayır zayır.. bilmem anladın mı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok güzel olur bence hep ağlaşırdık. İntihar etmeye çalışırdık beraber...
00 YorumlaBu kız balık burcumu?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır başak
Kaç kaç kaç hemen uzaklas
03 Yorumla
Soran+1 yılkendimden kaçamıyorum :(
Soran+1 yılanlamadım?
bana uyar iyi idare ederim
00 Yorumla
+1 yılben erkek olsam çıkmazdım tabi. o ne öyle be :D
00 YorumlaÖyle birinin sorunlarını çözersen tabiki geçer.
00 YorumlaDüzeltirim onu her türlü:)
02 Yorumla
Soran+1 yıldikkat et o seni delirtmesin :D
empati kur öyle erkekle geçer mi sence
02 Yorumla
Soran+1 yılben seversem onun nasıl olduğunun bir önemi olmaz. ama bende sorunlu olduğum için böyle bir erkekle ilişki kurmam zor olur. elele tutuşup çatıdan atlarız falan :D
Gelsin ben düzeltirimm :D
00 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim kız tipi şaşırtılmaya müsayit ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki?
- +1 yıl
Şaşırtmaya bayılırım o tip kızlarda şaşırtılmaya bayılırlar ;)
Soran+1 yılYoo hiç bir şeye şaşırmam ki ben.
- +1 yıl
Hiç güleceğim yoktu demekki benim gibi biriyle hiç karşılaşmamış sın :D
Soran+1 yılHadi şaşırt bakalım :-)
- +1 yıl
Kimi? O öyle hemen olmaz beklenmedik bir anda yapılacak ki bir işe yarasın ;)
+1 yıldenedim öyle bişeyde ağzıma sıctı
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil ya neden ki?
- +1 yıl
sürekli sorunlu ve sende o sorunların senden mi kaynaklandığını düşünmeye başlıosun biraz zaman geçince.. karşındakini mutlu edemediğini görmek cok kotu bişey
Soran+1 yılHaklı olabilirsin..
Evet en büyük hayalim bu
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılTaniyom zaten seni
Soran+1 yılYazamıyom
+1 yılBen onu pamuk gibi yaparim :)
00 Yorumla
+1 yılBenim derdim bana yetiyor bide onla mı uğraşcam.
10 YorumlaTüm Kızlar, Bana Uzak Allah'a Yakın Olsun.
00 Yorumla
+1 yılOff ne yakışırdık ama
00 Yorumlaseviyosam onunla beraber savasırım
00 Yorumla3 gun cekerim valla. vermezse onu da cememem.
00 Yorumla
+1 yılaman aman uzak dursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet onunla cıkardım vede onu duzeltmek ıcın her gun zıkerdım ıllakı hayattan zevk almaya baslayacaktır :P
12 Yorumla
Soran+1 yılAman sen çıkmasan daha iyi.
Cevap sahibi+1 yılAhahaha :)
+1 yılseni öldürsem gücün bana geçer mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılgölgelerin gücü adına mı öldürceksin :D
- +1 yıl
kendi adıma planladım :)
Soran+1 yılNiye beni öldürceksin ki?
- +1 yıl
tarz
düzeltmeye calısrdım yardımcı olmaya
00 Yorumla
+1 yılO deli ben deli tencere kapak oluruz
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)