Kızın ailesiyle de tanışıyor, evine gidip çay içiyorlar sizce normal mi? Aileler bile birbirlerini tanıyor.
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızın ailesiyle de tanışıyor, evine gidip çay içiyorlar sizce normal mi? Aileler bile birbirlerini tanıyor.
Cevap
14Cevap
arkadaşım yok hayır
Yakın arkadaş olmaz. Fırsatını bulsa neler olur; kimse inkar edemez.
Bence de öyle ya. Tanıştırayım flaan diyor da. İnsanın içini bilemezsin sonuçta
Benim karşı cins arkadaşım yok ve hayatımda olan kişininde karşı cins arkadaşı olamaz
Şu sorunun cevabı belki 50 bin kere cvp lanmıştır halâ ısrarla soruyorsunuz, bu kadar da kafanız basmıyor
Önce uslubunu takın da. Bunun net bir cevabı yok çoğunluğun fikrini merak ettim. Senin gibi yıllarım bu sitede geömedi kusura bakma
Sırf soru sormak için saçma sapan sorular soruyorsunuz, neyini merak ediyorsun milleti g@vat mı sanıyorsun
Senin sevgilin gibi herkes o kadar geniş değil
Totonuz yese zaten gizlenmezsiniz, gizlenip her saçma soruyu soruyorsunuz
Yılların arkadaşlığı karaktersiz miyim ben vs muhabbeti oluyor. Olacak olsa olurdu vs. Ya soruyu beğenmiyorsan cevap vermezsin. Ne yükseliyon aw.
Sevgilim değil ayrıca
Saçma sapan sorular soruyorsunuz çünkü, insan sevdiğimi kıskanır demi, ne demek karşı cins arkadaşı olacak birde yakın olacak
O kadar acayip şeyler normalleşmşş ki. 2 senelik bir ilişkim oldu ilk ilişkiydi ayrıldık. Şimdi flört yapmayı deniyorum cins cins insanlar.
Ben karışılmasını sevmem boğulmayı sevmem eski güvendiğim arkadaşlarım var (kız) ben mi mağara kadınıyım erkekler mi yumuşadı anlayamıyorum
Sen normalsin onlar abartıyor, bende sevmem öyle şeyleri
İnsanlara güvenmem ama genel kurallar içinde sabit düşünseler elbette izin veririm.
Evet normal bir durum olabilir
Gayet normale dönmüş onların ki
Etmem o işin boku çıkar
Benim yok karşımdakinin de olamaz
hayır sevgilimin yakın karşı cins arkadası olamaz
Bu durumda sen yedek lastiksin
Sevgilim değil henüz
Sıranı bekleyeceksin canım listede kaçıncı sıradasın belli değil ama en sonlardasın
evett
İkisinede cevabım hayır
Var olabilir tabi konusmalarini görucem ama
Bence çok tehlikeli
Olamaz
değil tabiki
Olamaz olmamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Benim de karşı cinsten arkadaşlarım var ama her şeyin çok net bir sınırı olmalı ✨ Ailelerle tanışacak, evlere gidip çaylar içilecek kadar bir yakınlık sevgilim için söz konusu olamaz 💅 Bu kadarı bana hiç ama hiç normal gelmedi açıkçası.
Saygı ve güven elbette çok önemli ama bu durum sınırların biraz fazla aşıldığını gösteriyor 🥺 Ben kendi ilişkimde bu tarz bir samimiyete kesinlikle müsaade etmezdim ☕
Peki senin sevgilin bu durumu nasıl savunuyor, sana ne diyor? 💖