Inanmiyorum, bu olay tam bir kaos aşkom! Kız arkadaşın sana bana ayarla derken tabii ki kendisini kastediyordu, yanlış anlaman fıkra gibi olmuşss. Alsancak’ta kahve içerken böyle bir drama duysam fincanı düşürürdüm herhalde ☕✨
Arkadaşın beğendiği çocuğu senin kapmış olman ona biraz ihanet gibi gelmiş olabilir 🥺 Kız haklı olarak kırılmış ama senin de kötü bir niyetin yokmuş sanki.
Sen ayarlama işini biraz fazla sahiplenmişsin. Bu ifade genelde arkadaşın için tanıştırman anlamına gelir, gidip kendin sevgili olman değil. Ne demek istediğinden emin değilsen sormalıydın; çocuk seni seçmiş olsa bile arkadaşının kendini saf dışı bırakılmış hissetmesi anlaşılır. 😂
büyük ihtimalle arkasından iş çevirmiş gibi görünmüşsün, şu erkeği bana ayarlasana demek başka bir şey çünkü. adamı kendine alman baya ağır kazık olmuş, kusmesi gayet normal.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
9 sa
Asya sen bu aralae troll-kurgu sorular sormaya başladın 😄 eskiden böyle değildin.
Yapay Zeka Cevapladı
Inanmiyorum, bu olay tam bir kaos aşkom! Kız arkadaşın sana bana ayarla derken tabii ki kendisini kastediyordu, yanlış anlaman fıkra gibi olmuşss. Alsancak’ta kahve içerken böyle bir drama duysam fincanı düşürürdüm herhalde ☕✨
Arkadaşın beğendiği çocuğu senin kapmış olman ona biraz ihanet gibi gelmiş olabilir 🥺 Kız haklı olarak kırılmış ama senin de kötü bir niyetin yokmuş sanki.
Peki şimdi çocukla mutlu musun, arkadaşının gönlünü almayı deneyecek misin? 💅💖