Geçen cumartesiden beri çıkıyoruz. Az önce birinin ekran görüntüsünü alıp bu sana aşıkmış söyle şimdi ben napiyim bunu dedi. Bana o kızdan uzak dur o beni tanıyor falan dedi dedi. Ben cidden tanımıyorum böyle birini ilk defa görüyorum dedim. Iyice bak belki internetten falan tanıdığın biridir seni tanıyormuş dedi. Bak cidden tanımıyorum ne yap ne et hallet şunu o beni seviyor deseydin ya dedim. Kız tamam korkma şaka yaptım deyip güldü. Şaka demek ha dedim aynen çok komik ama kabul et dedi. Ben sana gösterecem şakanın iyisini dedim neymiş şakanın iyisi yazmış. Görüldü attım sinirlendim daha diyorki niye görüldü atıyorsun. Zaten duygu beslediğim yok, üzülmesin diye çıkma teklifini kabul ettim ama cidden şu an içimde ona karşı gram duygu kalmamış gibi hissediyorum. Napiyim ben şimdi buna? Şeytan diyorki direk ayrılalım diyip engelle birdaha yazamasın.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kim kime aşık kim kime yazmış bu nasıl bir anlatışım şekli
Çıkmaya başladığım kişi birinin ss sini alıp bana attı bu sana aşıkmış napiyim ben şimdi bunu bana o kızdan uzak dur falan yazdı dedi. Bende korktum vallaha tanımıyorum dedim şaka yaptım sana diyip güldü bende sinirlendim. Zaten ben bu şakayı bana yapan çocuğa aşık değilim, bana açılınca çok yalvardı acıdığım için çıkma teklifini kabul ettim ama bu yaptığı şakadan sonra yalandan da olsa artık onunla cidden çıkmak istemiyorum. Şimdi düzgün anlatabildim mi
nie öyle bir sacma şey yapmış ve cidden sacma gereksiz. soğumakta haklsın
Şimdi ben buna sana karşı aslında sevgi beslemedim, bubiliski yürümez senden ayrılıyorum desem ayıp olmaz heralde. Zaten nasıl ayrılsam ne zaman desem diye düşünüp duruyordum. Niye böyle birşey yaptı bende anlamadım insan sevdiğine böyle şaka yapmaz.
sacma şaka dediğim gibi düşüncesi kötü ayrıl illa acıklama yapmak zorunda değilsin.
Valla günah benden gitti. Ayrılalım diyip engellicem wp den. Bu şakasından sonra bırak sevgili olmayı onunla arkadaş olarak bile kalmayı istemem ben artık çok sinirlendirdi beni.
mantıklı bir karar :D
Çok karışık yazmışsın daha anlaşılır bir şekilde özet geçebilir misin?
Çıkmaya başladığım kişi birinin ss sini alıp bana attı bu çocuk sana aşıkmış ben napiyim şimdi buna söyle dedi. Kizin peşini bırak o beni tanıyor falan yazdı bana dedi çocuk. Bende vallaha tanımıyorum bunu dedim iyice bak belki internetten falan taniyorsundur o seni biliyormuş dedi. Bende yemin ederim tanımıyorum ne yap ne et hallet şunu bak tedirginim şu an dedim Kız korkma şaka yaptım aslında daha uzun sürdürecektim şakayı ama madem bu kadar korktun durum hadi dedi güldü. Şaka demek ha dedim aynen çok komik ama kabul et diyip yine güldü. Ben sana şakasının en iyisini yapacam bekle sen dedim sinirlendim ne şakası kız demiş. Görüldü attım niye görüldü atiyon diyo. Zaten onu severek çıkmaya başlamadım, sırf kendisi çok yalvardı ben seni çok seviyorum dediği için, acıdığım için onunla çıkmaya başladım ama bu şakadan sonra cidden 2 saniye bile çıkmaya devam etmek istemiyorum. Zaten severek çıkmaya başlamadım
Ayrıl sevmiyorsan neden çıktın o zaman :/ herneyse ayrıl zaten sevmiyormuşsun
Aylardır aklımdasın senin resimlerine bakara uyudum tüm semt duydu seni sevdiğimi arkadaşlarım anladı, ailem anladı kankalarım anladı sırf sen kıskan diye başka kızla çıktım dikkatini çekebilmek için seni çok seviyorum artık içimde tutamicam yeter artık bende insanım dedi. Bende acıdım, çok acı çekiyorum dedi bende o yüzüden çıkmaya başladım. Ama gerçekten içimde gram sevgi yok ona karşı. Şimdiye karşı hep arkadaş olarak gördüm onu ama bu şakadan sonra bırak sevgili olmayı arkadaş olarak bile kalmayı istemiyorum.
Bende vicdan yapıp çıktığım birisi vardı ayrıldım hala seviyormuş. Ama olmayınca da olmuyor yani nasıl istersen öyle karar ver canım
Benden günah gitti valla. Sende ayrılıyorum dedim ne hatamı gördüm durup dururken ayrılmak çok saçma yazmış. Sana karşı gerçekte sevgi besleyemedim sana alışmaya çalıştım taaaki sen şu saçma şakanı yapana kadar birdaha yazmazsan sevinirim diyip engelledim. İyi oldu aslında bende bir sebep arıyordum ayrılmak için.
Bencede hem kendini yıpratmazsın sırf onun duyguları İçin hemde onu çok kırmazsın
Normalde onu kırmayacaktım ama o hak etti. Bana arkadaşlarıyla oyun oynamış. Kendi hoşlandığı halde ortaya arkadaşını atıp arkadaşı sanki beni seviyormuş gibi inanmama ona aşık olmama neden oldu. Sonra tam ben arkadaşına baglanmisken bu ortaya çıkıp aslında durum senin bildiğin gibi değil, sana aşık olan aslında benim dedi. Arkadaşı seni red ederse sen kendine gelemezsin toparlayamazsin beni öne sür, eğer bir gram duygu belirtisi varsa ben sana ayarlarım onu demiş arkadaşı. Basından beri kandirildim ve bende bunun intikamını nasıl alırım diye düşünüyordum aslında. Oh be rahatladım valla
İnanmıyorum bana böyle birşey yapılsa öğrendiğim saniyeden sonra ayrılırdım zaten
Engellediğim için instagramdan yazdı bana. Ben eksenimi toprlayamam anca tedaviyle kendime gelirim seni cidden çok sevdim yapma bana bunu diyor. Napacagimi şaşırdım