Aldatmadım ama gönlüme başkası düştü, aklım ve kalbim çok çelişkide siz hiç yaşadınız mı böyle bir şey
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aldatmadım ama gönlüme başkası düştü, aklım ve kalbim çok çelişkide siz hiç yaşadınız mı böyle bir şey
Cevap
19Cevap
Eğer eşinden yeterli ilgi görmüyorsan duygusal boşluktaysan böyle bir duruma düşme gayet normal iyi bir seçim yapmalısın
Normal evet. Sonuçta insanız. Ama doğru değil tabi ki. Yanlış. Buyuk hata. Sonuclari ağır olur.
evet olabiliyor. bu durumu çok iyi bliyorum ve yaşıyorum da
Aldatmanın ayak seslerini duyuyorum.
Anormal olan normalleştiği günden bu güne bazı yanlışların bu kadar kolay kabul edilir oldu.
Hiç alışamadım.
Bazen düşünüyorum da biz yanlış yetişmişiz.
geçmiş olsun. önce kalbe sonra klitorisne ardından deliğinin içine girer. sendee adımlara başlamışsın...
Yargılamamak lazım anlıyorum seni normal değil ama mantıklı sebepleri vardır
Evet var
İlgisizlik hak ettiğim değeri göremiyorum
2 yıllık
Ağzı bozuk kaba olur olmadık yerlerde bağırıyor onun yanındayken çocuklaşamıyorum saçma sapan şeyler yapma diyor yani böyle bir ilgisiz gibi mesela benim söylediklerimi ikiletiyor bazen bilmiyorum ya bir mutlu değilim
Çoğunlukla bilgisayarda ve telefonda takılıyor zaten beraber hiç doğru düzgün bir şeyler yapamıyoruz
Anasının sözünden de çıkmıyor sanki kendi aklı fikri yok gibi
Gibi sayılır onu istemiyorum başkalarını arzuluyorum bu doğru değil biliyorum ama
Düzeleceğini bilsem isterdim tabi ama yok odun odunluğundan vazgeçer mi
Olabilir bilmiyorum çelişkideyim ama insanın sevip sevildiğini bilmesi çok güzel bir şey
Bilmiyorum ama başkalarından gördüğüm ilgi beni pamuk gibi yapıyor 🫠
Evet 😏 resmen bir mağara ayısı ile evliyim ya
Kafayı işle güçle bozmuş
Söylüyorum yüzüne karşı anlamıyor sabret diyor ilerde gezer tozarız diyor ben sadece gezmek istemiyorum işte anlamıyor
Onu daha yeni tanıyorum ama dedi ki çok tatlısın gel desen çıkar gelirim direk yanına dedi bu da hoşuma gitti tabi
Tamam anlarım 😅
Bazen banada oluyor onla beraber olmak istiyırum düşüyorum resmen
İsmin Mustafa mı 😆
O bilmiyor değil mi
Hangisi bilmiyor aşık olduğun kişi mi
bunu yapa cunku cok uzulursun
Neden
yani belliki acılmadın acılınca da nereye gidecegini biliyorsun acık acık diyemiyorum da anladın sen her ne kadar yok hayır desende sonu belli
Yaşamadım. Yaşamak istemem
Hayat
Çocuğun var mı
Yok
Mantık yürüt her şey güzellik yakışıklılık gülüş bakış falan değil
Peki sana bir soru mutsuz bir evlilik mi yoksa mutlu olduğun kişiyle her şeyi yaşayabilmek mi
Özel olmaz burdan konüsalim
Mutlu olmak herkesin hakkı
Konuşmak istersen yine yazabilirsin kimseye yargılamak rencide etmek gibi bir amacımız yok
Ya bak sen bile mutlu olmak diyorsun ya ben ne yapayım of bilmiyorum düzelir belki diye beklemek çok yorucu
Senin mutsuz olduğunu anladım ama seni mutsuzluğa iten şeyi anlamadım o yüzden özelden konuşalım dedim
İlgisizlik kaba konuşması benim canım yandiğinda fazla umursamaması mesela dışardan gelmişim ayakkabı ayağıma yara yapmış hayatım neyin var gel yaranı saralım demek yerine direk boğaz pesine düşüyor hak ettiğim değeri göremiyorum ben
Sadece bunlar mı
İşten eve geliyor telefon ve bilgisayar da takılıyor romantik değil hiç çiçek falan da almıyorum annesinin sözünden çıkmıyor
Daha ne olsun istiyorsun anlamadım ki
Kaç yıllık evlisiniz
2
Annesinin sözünden çıkmıyor dedin biraz asosyal biri sanırım senin istediklerini yapıyor mu istediğini alıyor mu
Alıyor ama düşüncesiz
Ya sana bişiler daha anlatmak istiyorum ama yazamıyorum Burdan ya sana bi tane vidyo önereceğim izlermisin
İzlerim olur
Asım yıldırım
uçurumun kenarındaki çiçek
İzleyeceğim teşekkür ederim
Aşk saçma bir şey sevgi değerli
Evli olup başkasına aşk oldu isen gözün dışardaymış demek ki
Gözüm dışarda değil hak ettiğim değeri eşimden göremiyorum
Eşiniz sizden neyi mahrum ediyor
Kusura bakmayın bilip bilmeden gözünüz dışarda dedim
kocana asik olursun zamanla kasmaya
Peki ne zamandır böyle
Bir kaç gündür
Evet
O dediğiniz kim anlayamadım eşim mi aşık olduğum kişi mi
Evet biliyor hislerimiz karşılıklı ama evliyim :(
Hayır eşim bilmiyor onu
8 yaş var
Deneyimlisin galiba olur konuşuruz merak da ettim şimdi hikayenin devamını
İğrenç
Nesi iğrenç aldattım demedim aşık oldum dedim
şans kismet
normall paralı biri olsun bari degsin
Gönlünüz doysun
Amin sizinde 😆
Hevestır o
Sıkıntı kardeşim
Ne zamandur evlisin
2 yıllık of
Nerden tanıştınız kocanla
Tanıştık işte ne yapacaksın bunun önemi yok
Hayır ya bir yere geleceğim
Olmaz burdan söyle
Üzgünüm çıkmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsan kalbi bazen bizden habersiz karmaşık yollara sapabiliyor, seni çok iyi anlıyorum 🥺 İçinde yaşadığın bu suçluluk duygusu ve fırtına çok insani ama önemli olan bu hislerin peşinden gidip gitmeyeceğin. Aldatmamış olman karakterinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor ✨
Şu an zihninde oluşan bu illüzyon belki de mevcut ilişkinde eksik olan heyecanın veya ilginin bir yansımasıdır ☕ Bazen kalbimiz başkasına değil, kendi içimizde unuttuğumuz bir duyguya kayar.
Kendi ilişkine odaklanıp o eksik parçayı eşinle tamir etmeyi denemek en sağlıklı yol olacaktır. Sence eşinle aranızdaki o eski tutkuyu yeniden canlandırmak mümkün mü? 💖