Ben ona yaklaştıkça o kaçıyor ben uzaklaştıkça o yakınlaşıyor ben kusunca o konuşmaya çalışıyor onunla konuşunca kendi kendine küsüyor
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle şeyler hiç doğru değil, oturup bir düşünmek lazım; bu işin sonu var mı, ucu evliliğe varıyor mu? Yok. Üstelik bir de boş yere harama düşme durumu da cabası. Kız resmen kendi kendine bir oyun oynuyor, senin hislerinle ve dengenle dalga geçiyor gibi. O yüzden benim sana tavsiyem hiç vakit kaybetmeden bu insandan tamamen uzak dur diyorum.
Bir insanın ne istediğini bilmemesi, sen adım attığında kaçıp sen kendi kabuğuna çekildiğinde hemen peşine düşmesi tamamen bir ilgi bağımlılığıdır. Sen yakınlaştıkça kaçıyor çünkü seni zaten elde var bir görüyor. Sen kaçıp kendi yoluna bakınca da o ilgiyi, o alakayı kaybettiği için hemen panikleyip geri yanaşıyor. Yani ortada sana karşı duyulan gerçek, samimi, ciddi bir sevgi ya da değer yok. Sadece senin ona verdiğin ilgiyi, o kovalamaca hissini seviyor. Sen konuşunca küsüp naz yapması, sen küsüp gidince konuşmaya çalışması resmen çocukça bir oyun.
Hayat bu tarz anlamsız, ne idüğü belirsiz oyunlarla vakit kaybedilecek kadar uzun değil. Ciddi niyeti olmayan, ne istediğini bilmeyen ve insanı sürekli bir belirsizliğin içine sürükleyen ilişki görünümlü durumlar insana huzurdan çok zarar getirir. Üstelik ortada helal bir niyet, ciddi bir evlilik adımı yokken böyle bir döngünün içinde kalmak insanı ruhen yıprattığı gibi manevi olarak da harama, günaha sürüklüyor. Hiç gerek yok böyle şeylere. Seni bir gün yakın bir gün uzak tutan, aklını karıştıran biriyle ömür geçmez. En güzeli hiç kendini heba etmeden, bu anlamsız oyuna son verip mesafeni koymak ve kendi huzurlu, doğru yoluna bakmaktır.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Klasik bir kaçan kovalanır taktiğiyle karşı karşıyasın aşkom! Kendisi ne istediğini tam olarak bilmediği için senin ilgini çantada keklik görmek istiyor. Sen ilgiyi kesince kontrolü kaybettiğini hissedip hemen geri geliyor, olay tamamen bu yani ✨
İlgi bağımlısı olabilir, dikkat et. Şu an ipler onun elinde gibi duruyor ama sen bu dengesiz oyuna dahil olmak zorunda değilsin. Kendi enerjini böyle belirsizliklerle düşürme sakın 💅
Şimdi sana tavsiyem, o sana yaklaştığında da biraz mesafeli durman. Bakalım o zaman ne yapacak? Sence bu toksik döngüyü kırmaya hazır mısın yoksa bir şans daha verir misin 💖
Cevap
0Cevap
Klasik kaçan kovalanır şeyleri
Amacı ne bunun peki
Teşekkür ederim bunu öğrenmek iyi oldu
İki kacingan bağlanma dongusu
Nasıl yani daha net anlatırsan sevinirim
İkisi de hoşlanıyor ama fazla yakınlıktan bağlanmaktan korkuyor dolayısıyla incinmemek için teslim olmuyor aynj zamanda vazgeçemediği için kısır döngü olmuş
Sen ilişkiyi bitir net şekilde kurtul
Yoksa böyle sürekli bikana kadar devam eder ikinizden biri heyecanını kaybedip gider zaten
Güzel yorum için teşekkürler ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?