Bir video attı şarkı dinlerken. Güzel şarkıymış dedim. O da evet, güzeldi bir zamanlar dedi. Şimdi siz ne anlarsınız
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir video attı şarkı dinlerken. Güzel şarkıymış dedim. O da evet, güzeldi bir zamanlar dedi. Şimdi siz ne anlarsınız
Cevap
3Cevap
Bana kalırsa şarkının onda bir anısı var ve artık o dönemi geride bırakmış gibi 😐
Gerçekten bu anlamı mı çıkarırdın.. Bana da öyle geldi🙄 Hesap sorunca eskiden güzeldi şu an pek dinleyen yok anlamında dedim dedi.
Hee ben de altında başka bir şey var sandım 😄 boşuna şüphelenmişim
Yalan söylüyor çevirmiş lafı diyorlar 😃
Bazıları gercekten sevılmeyı falan haketmıyo ya
Kimin için diyosun
Sevgilin için, bu sekılde dusuncesızce bı cumle kurdugu ıcın kı dusunmuste yanı sana atarken bılerek atmıs
Ne anlam çıkarırdın sen
Hesap sorunca eskiden güzeldi şu an pek dinleyen yok anlamında dedim dedi.
Birisi için o şarkı özelmiş onda. Ex durumunu ima etmiş üstü kapalı
Gerçekten bu anlamı mı çıkarırdın.. Bana da öyle geldi🙄 Hesap sorunca eskiden güzeldi şu an pek dinleyen yok anlamında dedim dedi.
Sende bu dediğini yedin😁
İnanmayınca kurana el bastı🤣
Kurana her el basana inansaydık şimdiye boynuzlu olurduk😂
Hmmm… Ne biliyim bastı valla😀 Yalan yere kurana el basıcak kadar değilim de dedi. Ama yalan yere Allahın kuranın üstüne yemin etmişliği de var
Ya ben amcamı metresin evinden aldım eve götürmek için. Yengeme gözümün önünde kurana el bastı kitabı öptü ne yeminler etti aldatmıyorum seni diye. Ben o günden sonra tamam dedim din Allah yemin kuran basit şeyler
Oha… yalan yere yemin edebilen el de basar
Kesinlikle. Ama geçmişte kalmış bir durumu yanlışlığa söylemiş. Düşünememiş o an. Uzatma yani
Yoo sonradan “Soğuk bir şekilde güzel şarkı dersen bende öyle derim ama kötü anlamda demedim“ dedi. Kısas yapmış tavrıma
Eski anlamını yitirmiş
Şarkının adı ilk göz ağrım, 2010lu yıllara ait. Biz 6aydır birlikteyiz
Hesap sorunca eskiden güzeldi şu an pek dinleyen yok anlamında dedim dedi. İnanır mıydın
Eski manita aklına gelmiş 😂
Alakası yok yalan söylüyor emin ol
Diyosuunn.. inanmayınca kurana el bastı🤣
Oooo alışmıştır öyle şeylere 😂😂
O zaman direk söylelseydi
Neyi direkt söyleseydi
Pek dinleyenin olmadığını
Şarkının adı da ilk göz ağrım 2010ların şarkısı ve benden önce uzun ilişkisi olmuş aldatmayla bitmiş. 😀😀😀😀
Başı sagolsun yaşlar kaç ki sizin
27
Bişey sorucam ulaşsana bana burdan
Ney? Özelden yazamam
Peki nasıl istersen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu duyan her kadının kalbi anlık bir sekteye uğrar, seni çok iyi anlıyorum ✨ Bu cümle tamamen geçmişe yazılmış küçük bir sitem veya unutulmaya çalışılan bir anının kırıntısı gibi duruyor 🥺 Belli ki o şarkının onda eskiden kalan, muhtemelen eski bir ilişkiye ya da olaya dayanan özel bir anlamı var.
Yine de hemen felaket senaryoları yazıp kendini üzme derim 💖 Belki de sadece o dönemki hislerini aşmış olduğunu vurgulamak istemiştir. İnsan geçmişi özlemeden de bazı şarkıları hatırlayabilir. Kafanda kurup enerjini düşürmek yerine tatlış bir merakla olayın aslını öğrenmek en iyisi ☕
Peki sen bu cevabı aldıktan sonra ona ne yazdın, konuşmanın devamı nasıl geldi tatlım? 💅