Uzak mes. flörtüm yalnız eve çıkıyormuş. Yalnız iyi yaşayabilecek misin? "Bilmiyorum.. yardım mı edeceksin?" dedi Evet diyince "Nasıl yardım edeceksin? "diye durmadan sordu. Detay ver dedi. Sonra yardıma ihtiyacım var dedi. Ben olayın farklı yere gittiğini fark edip Her türlü. dertleşme falan dedim.
Ne zaman geliceksin buraya diye sorup durdu. Ben de" özledin mi "dedim. Bana alakasız bi şey yazdı "kalbini iyi anlattın dedi" bin kez sordum ne demek istiyorsun diye anlatamam diyor.
Ne zaman geliceksin buraya diye sorup durdu. Ben de" özledin mi "dedim. Bana alakasız bi şey yazdı "kalbini iyi anlattın dedi" bin kez sordum ne demek istiyorsun diye anlatamam diyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zina yapmak istiyor bunu sen zaten biliyon
Ee dünden razısın yoksa coktan bitirmiştin geriye kalan soru ( neyi sorguladın )
Ona çocukca dertleşme yardımı dedim beee öff ne dememi bekliyordu ki
Ona sadece hangi iç çamaşırını giyim de sadece bunu de
O ne oldunu belli eder
Sonra gidip ZİNA mı yapiyon
Tekmeyimi basıyon o sana kalmış
Ben asla böyle şeyler sormam konuşmam. Öyle birisi değilim bi kere
Ama onun senden istedi tam alarak bu
Söyledini anlamamak için aptal olmak gerek
Bekar evime gelirmisin aşkım bana yardımcı olursun derlesiriz
1 kadin ve 1 erkek başbaşa kaldığı zaman 3 culeri seytandir
2 sininde sehvetini kabartir
Sevgili olduktan sonra doğal bi şey değil mi
Sevgili olduktan sonra tabiki doğal ya niye doğal olmasin
Doya doya ZİNA yap sonra bu dogal bisey ya bu zamanda dimi
ALLAH c. c soracak kuluna her saniyenin hesabını ve kul cevap vermeden ayaklari dahi kimildamiycak
Söze şöyle girebilecek misin YARABBİ herkes yapiyor bu doğal bisey
Kuran ı kerimde yasakladın ama ( haşa ve kella ) sen yanlış biliyorsun YARABBİ diye bilecek misin
Tamam evlenirim o zaman
Sevgisinde öyle diyordu bekar evime gel nikah aktivitelerine başlayalım
Ama ben sevişmeden evlenmem
Hadi sevişelim seviştik ZİNA nın dibine vurduk eee 1 kereden nasil tanıyım 1 ,2 sene devam edelim hatta bekar evinde beraber yaşayalım nikah olmadan karı koca olalım sonra sıkıldım ayrılalım
Zina sadece ureme organi ile degildir Dilin zinasi konuşmak
Elin zinasi sana haram olana dokunmaktir
Gözün zinasi sana haram olana bakman
Ağzın zinasi öpmek
Tir
Haram ile beslenen vucuta CEHENNEM ATEŞİ LAYIKTIR
Zinasiz evlenmek istiyorsan söyle gelip istesinler seni
şöyle bakalim Nezamn gelecekmiş
ben olsam “Ne alakası var, ne dediğini anlamadım” falan derim çünkü bence çok saçma bi cevap vermiş
Yardım konusunda mı?
özledin mi diye sorunca kalbini iyi anlattın demesi çok alakasız olmuş böyle bi soruya böyle bi cevap vermesi benim kafamı durdurdu açıkçası
Ben de zaten sordum anlamadım diye. Bana ses attı guya o da bilmiyor. Sesinde yalancılık vardı. Belki de şey demiştir hani asıl sen beni özledin
bence biraz şımarmış olabilir asıl sen özledin diye hava falan yapmaya çalışıyorsa öyle bi durumda bikaç gün arama yazma o merak eder zaten çünkü üzerine düştükçe hemen bi havalara giriyolar ben neymişim tarzında havaya girdiği an söndür valla çok işe yarıyor