Astroloji & Burçlar Bu sözleri söyleyen sizce hangi burç olabilir👇? ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor #αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🧚 Güncellemeler+1 yıl Çoğu kişi doğru tahmin etmiş kolay oldu sanırım 😃 ivitt Aslan burcuydu doğru cevap. Bu sözleri söyleyen sizce hangi burç olabilir👇? Cevapla En İyi Sözler Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Bence ikizler burcu olabilir.. çünkü ikizler burcu da hayatına karışılmasını hiç sevmez.. rahat olmak ister ama güzel bir burçtur 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Boğa +1 yıl Lider kelimesine kadar acaba dedim.. Ama yine şaşırtmadı. 1 0 Yorumla
вeyeғendi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% Boğa +1 yıl Başta ki cümle yay diğerileri aslan o zaman şöyle aslan burcu yükseleni yay 😅 1 0 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% Aslan +1 yıl Aslan kesinlikle ldkldfk 1 2 Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ Terazi +1 yıl Nereden bildin kız😃 Alfia Aslan +1 yıl Kendimden dkfkflk
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% Aslan +1 yıl bu aslan burcu tabii ki yani ben✨ 1 2 Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ Terazi +1 yıl Eveeet💖 Yorumla helene1 Aslan +1 yıl ❤️ Yorumla
ȺყαBαƙαɳ Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 97% Akrep +1 yıl Bu ne akp nin secim anketi gibi :D 1 1 Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ Terazi +1 yıl 😃 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yengeç +1 yıl Aslan olduğu bariz belli görünüyor. 1 1 Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ Terazi +1 yıl Evet birazcık öyle olmuş : ) Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 641 cevap paylaştı. Aslan kessinlikle @helene1 2 1 Yorumla helene1 Aslan +1 yıl Bu benim yaaa🦁 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 736 cevap paylaştı. Beni anlatıyor gibi, başak diyorum 😎 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% Boğa +1 yıl burçlara inanmıyorum çok saçma geliyor 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kovaa 2 12 Yorumla İmanlıAtayız Kova +1 yıl Birbirimizi yazmamız mom dhdh Yorumla u cαssíєєє Aslan +1 yıl @İmanlıAtayız ahaahhj 😂 Yorumla İmanlıAtayız Kova +1 yıl Koslan diyelim orta yolu bulalım dhdh Yorumla u cαssíєєє Aslan +1 yıl @İmanlıAtayız ortak özelliğimiz çok annem koslan olsun bizim burçlar olmazsa 😂 Yorumla İmanlıAtayız Kova +1 yıl Olsun annem dhdh Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ Terazi +1 yıl Yaa araya girmek istemezdim ama koslan çok iyiymiş 😅 Yorumla İmanlıAtayız Kova +1 yıl Kelime icadı konusunda üstüme tanımam 😄 Yorumla u cαssíєєє Aslan +1 yıl Herkes de aslan demiş teşekkür ederim ahshs kendimi yazmış olmayım diye en yakın burcumu yazayım demistim😂 Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ Terazi +1 yıl Hehe : ) mantıklı Yorumla u cαssíєєє Aslan +1 yıl @İmanlıAtayız abu annem zekanın zekatını ver de site ihya olsun Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ Terazi +1 yıl 😅 Yorumla İmanlıAtayız Kova +1 yıl Soru sahibini rahatsız etmeyek şimdi Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 301 cevap paylaştı. Aslan burcu bu 😅 1 1 Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ Terazi +1 yıl Ayneen tam üstüne bastın ( : Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% İkizler +1 yıl Bilmiyorum burçlara inanmyorum🤷♀️ 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 798 cevap paylaştı. aslan 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 398 cevap paylaştı. Aslan burcu 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 659 cevap paylaştı. Yengeç 😉 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 462 cevap paylaştı. Koç olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bence ikizler burcu olabilir.. çünkü ikizler burcu da hayatına karışılmasını hiç sevmez.. rahat olmak ister ama güzel bir burçtur
Lider kelimesine kadar acaba dedim.. Ama yine şaşırtmadı.
Başta ki cümle yay diğerileri aslan o zaman şöyle aslan burcu yükseleni yay 😅
Aslan kesinlikle ldkldfk
Nereden bildin kız😃
Kendimden dkfkflk
bu aslan burcu tabii ki yani ben✨
Eveeet💖
❤️
Bu ne akp nin secim anketi gibi :D
😃
Aslan olduğu bariz belli görünüyor.
Evet birazcık öyle olmuş : )
Aslan kessinlikle @helene1
Bu benim yaaa🦁
Oglak.. benim burcum der bunu.
Lider benim diyorsa Aslandır
Beni anlatıyor gibi, başak diyorum 😎
burçlara inanmıyorum çok saçma geliyor
Aslan diye bağırıyor
Kovaa
Birbirimizi yazmamız mom dhdh
@İmanlıAtayız ahaahhj 😂
Koslan diyelim orta yolu bulalım dhdh
@İmanlıAtayız ortak özelliğimiz çok annem koslan olsun bizim burçlar olmazsa 😂
Olsun annem dhdh
Yaa araya girmek istemezdim ama koslan çok iyiymiş 😅
Kelime icadı konusunda üstüme tanımam 😄
Herkes de aslan demiş teşekkür ederim ahshs kendimi yazmış olmayım diye en yakın burcumu yazayım demistim😂
Hehe : ) mantıklı
@İmanlıAtayız abu annem zekanın zekatını ver de site ihya olsun
😅
Soru sahibini rahatsız etmeyek şimdi
Aslan burcu bu 😅
Ayneen tam üstüne bastın ( :
Yazmasaydın aslan erkosu diyecektim
Bilmiyorum burçlara inanmyorum🤷♀️
Aslan gibi duruyor😄
Aslan
Aslan Burcu
aslan