Sevgilinizin Instagram hesabında kız arkadaşları olabilir mi karışır mısınız?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilimin Instagram hesabında kız arkadaşlarının olmasına sırf kız oldukları için karışmam sonuçta herkesin sevgilisi olmadan önce de bir sosyal çevresi ve arkadaşları var önemli olan bu kişilerle arasındaki ilişkinin nasıl olduğu bana karşı dürüst davranması ve sınırlarını bilmesi olur eğer normal bir arkadaşlık varsa bunu sorun haline getirmem ama sürekli mesajlaşma flörtleşme gizli konuşmalar ya da benden sakladığı bir şey olduğunu hissedersem tabii ki rahatsız olurum ve bunu açıkça konuşurum ilişkide güven çok önemli ama güven demek hiçbir şeyi sorgulamamak da değil karşılıklı saygı ve sınır olduğu sürece sevgilimin kadın arkadaşlarının olmasını normal karşılarım
Olamaz. Olursa gidip onlarla olsun. Benim vaktimi ve enerjimi yemesin boşa
EİC için sağ ol
Instagram kullanan birisi sevgilim olamaz.
Sosyal medya ilişkilerde tam bir sınav gerçekten✨ Benim için buradaki en kritik detay o kızların kim olduğu ve iletişim sınırları! Üniversiteden, çocukluktan kalan gerçek arkadaşlarsa sorun etmem, sonuçta güven ilişkinin temeli 💖
Ama sonradan eklenen, samimiyeti belirsiz hesaplar varsa orada radarlarım açılır 💅 Kıskançlık krizine girmeden tatlıca hislerimi paylaşırım. Sen bu durumdan rahatsız mısın, aralarındaki samimiyet seni huzursuz mu ediyor peki? ☕
Cevap
7Cevap
Sevgilisine güvenmeyip takip takipçilerinden güven eksikliği duyan insanların büyük özgüven sorunu var. Kendine güvenen bir insan bunları sorun etmez. O adam seni hayatına alıyorsa zaten değerlisindir. Değerli olmasan başka birini alırdı.
tabikide takipleşebilir * amesajlaşamaz eğer benim takipleşmeme karışıyorsa bende onunkine karışırım
Kız arkadaşları olabilir tabi niye karışayım hemcinsi
Kızların nasıl olduğuna göre değişir
Normal değil. Karışmam direk ayrılırım.
Ben karışmıyorum , hiç kız arkadaşı olmaması daha kötü bence
Benden başka kız olmasın akraba hariç
Normal. Ben karşımıyorum
Erkek olursa karisirim tabi kardesleri haric
Hemsireyim erkenden çok kiz var napayim ag
Olamaz
hayır
Niye olmasın olabilir
Sal gitsin