Sevdiğim bir kız vardı, beni reddetti. Ben de onun hakkında kötü ithamlarda bulundum, namusuna dil uzattım, iftira attım. Deliler gibi pişmanım, bilsem beni affedecek, ayaklarına bile kapanırım. Vicdan azabı çekiyorum.
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kime ne söylediysen hepsini teker teker ara ben iftira attım onun hakkında yalan söyledim de. Büyük bir günah bu yaptığın. Sorumluluğunuda alman gerekiyor. Ancak o şekilde belki vicdanın durulur. Ama kız seni affetmez. Bu devirde kadına namus lekesi sürmek o kadın için çok ağır bir yük demektir. Yaşayacağı baskıyı hayal bile edemezsin yani o yüzden iftira ne attıysan öyle olmadığını ve bunun senin uydurduğum muhattaplarına söyleyeceksin.
Gerçekten yaptığın şey çok ağır ve kabul edilebilir tarafı yok 🥺 Bir kadının gururuyla oynamak reddedilme öfkesiyle bile olsa çok büyük haksızlık. Yine de hatanı anlayıp vicdan azabı çekmen doğru yola girmek için ilk adım.
Şimdi hissettiğin bu pişmanlığı gurur yapmadan ona açıkça hissettirmelisin. Ancak ayaklarına kapanmak yerine, yaydığın o çirkin lafları kimlerin yanında söylediysen tek tek toplayıp gerçeği açıklaman gerekiyor. Bütün sorumluluğu alıp onun adını temizlemeden dilediğin özrün hiçbir anlamı olmaz 💅
Onun affedip affetmemesi tamamen kendi kararı olacak, buna saygı duymak zorundasın. Sence yaydığın iftiraları düzeltmek için ilk adımı atmaya hazır mısın? ✨
Cevap
5Cevap
reddedilen çoğu erkeğin özetisin
oluruda varsa artık oluruda yok
iyi ki reddetmiş ileride en ufak şeyde böyle yapardın kesin
Oluru zaten yok
Ama vicdan azabı çekiyorum
söylerken çekmedin bence şimdi hiç çekme
ne söyledin kıza peki? herkesin içinde falan mı söyledin
kızın karşısına çıkıp özür dileme * aillahaki dilemek istiyorsan bir arkadaşınla özürünü iletebilirsin nekadar işe yararsa artık
Kız c.. nsellik yaşamış ben de herkese söyledim
Kız çevresine demiş zengin koca arıyorum bunu da herkese söyledim
knk sanane acaba kızın cinsel hayatından aradığı koca tipinden
ayrıca bu koca meselesi makara bile olabilir
neyse kendini rezil ettin bence takmamıştır kimse kljkhjghhouyıgutuyf
Tövbe et ve Allah'tan af dile
Kız iyi ki senden uzak durmayı tercih etmiş eğer aynısını kız yapsaydı neler olurdu neler
Eğer affedecekse aynısını o da yapsın
Saygı sevgi her şeydir
Bunlar yoksa bir ilişkide yoktur ortada
niye boyle bi sey yaptin olm ya en azindan bi ozur dile kabul etmeyecek ama pisman oldugunu falan soyle en azindan
Pişman oldugumu söyledim
Kardeş Onu bunu bilmem ama ne yap ne et helallik al yoksa hem bu dünyanın hem öteki düny an yanar
Büyük günah islemissin kardesim Allah'a dua et tövbe et. Namusa dil uzatilmaz
Tövbe ettim
Sevmek zorunda mı niye iftira atıyorsun ya
Çok pişmanım
İn-tihar et bu acıyla ve hatayla yaşanmaz
O kadar da değil ve kızın c.. nsel geçmişi baya var
o zaman boş ver yoluna devam et
cinsel geçmişi seni ilgilendirmiyorda neyse
erkek yapınca milli kadın yappınca esc oluyordu unutmuşum oğıplğpkojıohuygutfrd
Evet erkek yapınca milli
Bir şey olmaz
Nasıl bir sey olmaz
birde kızsın awk ya
evlat olsan sevilmezsin
Özür dile affetsede affetmesede
Görüştük istemsizce hakkımı helal ediyorum dedi ama bir daha adımı ağzına alma dedi
Takma kafana haketmiş
öl ya
Çok pişmanım
2009 postu gibi
Ne alaka ya
Namustan kastettiğin ne bilmiyorum ama onu takan pek yok artık. Karaktersizler ve bakirler ön plana koyuyor sadece
Anladm
çok haklısın ama bana niye laf attın şimdi bende bakireyim opıouıygutfyr
Laf atmadım ya
sana demedim
@umutetmeli7 bakirelerden söz etmedim farkındaysan. Ayrica bakire olman çok doğal. Daha 18 yaşındasin.
ya espri yaptım ya anla diye randomda attım bir tanem çok haklısın ğpkopıjohuıygt
hak ettiğini yaşa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?