Böyle bir şey asla söylenmemeli ama içimi dökmek istiyorum. Eşim daha önce evlendi ayrıldı. Kadın vajinismustu 1buçuk yıl evli kaldılar eşim çok zor günler yaşadı. ayrıldıktan sonra da eşime erkekliği yok diye iftira attılar. Evlendiğimiz gece onun kötü geçmişi benimde ondan etkilenem ile çok kötü geçti eşimin ailesi çok baskıcı cahil ve eski kafa bizi o gece sürekli arayıp o bezin resmini çekip göndermemizi istediler. İlk gün olmadı çok hafif bi leke ile susmalarını istedik. Çok özür dilerim anlattığım için. Ben aradan 5 6 gün sonra eşimle birlikte olabildim. Kötü bir dönem geçirdim. 5 aylık evliyim. Kaynanam normal de gerçekten iyi bi insan kızar eder hemen pişman olur beni öper sarılır. Ama bugün bana dediki. Ben senin kızlığında şüphelendim kan yoktu bezinde. Arkadaşlar eşim benim elimi tutan beni öpen ilk erkek. Sanki o an dünya durdu dizlerimin bağı çözüldü boğazım düğümlendi. Neye uğradığımı şaşırdım. Anne Allah seni şahitliğe çağırır. Bu nasıl laf dedim. Bu o kadar pişman oldu ki ağladı dizlerine vurdu kendi kendini bitirdi bin defa özür diledi. Ben zaten yıkıldım o lafla tüm gün ağladım.
Ben çok sessiz alttan alan bi insanım. Merhametli bi insanım. Onun bu halini görünce anne tamam unuttum konuyu kapatalım dedim. İyi olmak bu devirde iyi bir şey değil. Namusumla yaşadım eğer bir gün namusumla sınanacağıma Öleyim kefen giyeyim daha iyi!
Ben çok sessiz alttan alan bi insanım. Merhametli bi insanım. Onun bu halini görünce anne tamam unuttum konuyu kapatalım dedim. İyi olmak bu devirde iyi bir şey değil. Namusumla yaşadım eğer bir gün namusumla sınanacağıma Öleyim kefen giyeyim daha iyi!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer