2 aylık evliyiz, boşanma davası açsam nasıl yol izlemeliyim, 2 ay oldu diye daha mı zor olur, neler yapmam lazım, aşama aşama bilen var mı
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 aylık evliyiz, boşanma davası açsam nasıl yol izlemeliyim, 2 ay oldu diye daha mı zor olur, neler yapmam lazım, aşama aşama bilen var mı
Bence iki aylık evli olmanız boşanma davası açmanıza engel değil ama evliliğin iki ay sürmüş olması anlaşmalı boşanma açısından önemli çünkü Türkiyede anlaşmalı boşanma için evliliğin en az bir yıl sürmüş olması gerekiyor yani iki aylık evlilikte anlaşmalı boşanma yoluna gidemezsiniz eğer boşanmak konusunda kararlıysanız çekişmeli boşanma davası açılması gerekiyor bunun için öncelikle bir avukatla görüşüp yaşadığınız durumun boşanma sebebi oluşturup oluşturmadığını ve elinizdeki delilleri değerlendirmeniz iyi olur ardından dava dilekçesi hazırlanıp görevli aile mahkemesine başvuru yapılıyor mahkeme karşı tarafa dava dilekçesini tebliğ ediyor sonrasında cevap dilekçeleri deliller ve duruşma aşamaları geliyor evlilik süresinin kısa olması davanın kendiliğinden daha zor olacağı anlamına gelmiyor ama anlaşmalı boşanma seçeneğinin olmaması sürecin uzamasına neden olabilir ayrıca nafaka tazminat veya ziynet eşyaları gibi talepleriniz varsa bunların durumunu da baştan konuşmanız önemli bence özellikle böyle bir süreçte internetten bulunan örnek dilekçelerle kendi başına ilerlemek yerine bir aile hukuku avukatından destek almak en sağlıklısı olur çünkü yaşadığınız olayın ayrıntıları davanın nasıl açılacağını ve hangi taleplerde bulunabileceğinizi doğrudan etkiler
abla birkaç yıl sonra gel daha hukuk 1. sınıfa yeni başlayacağım ikjoşıhlugkg
of bence bir avukatlık bürosuna git durumu konuş
Türkiye’de anlaşmalı boşanma için evliliğin en az 1 yıl sürmüş olması gerekiyor Dolayısıyla 2 aylık evlilikte anlaşmalı boşanma yolu şu anda kullanılamaz diye biliyorum
öncelikle boşanma sebebini belirle zina şiddet kötü muammele evlilik birliğinin temelden sarsılması gibi bazı nedenler var
delliler topla mesaj kayıtları falan hukuka uygun delil değil aynı şekilde ses kaydı falan da değil ama hukuka aykırı delil olsada dosyaya eklenilir ve hakim karar verirken bunları göz önünde bulundurabilir
aile mahkemesine davayı açıp dava dilekçesinde bu belirttiğim hususları ekleyerek verirsen mahkeme karşı taraf bu dilekçeyi aynen iletir karşı tarafla yüz göz olmak zorunda kalmazsın sonrası mahkeme süreci falan
şuanlık hukuk bilgimle ancak bukadar yardımcı olabiliyorum üzgünüm
Huylu huyun dan vazgeçmez diye bir söz var nişanlıyken de evlilik süresince de bsşka kadınlarla mesajlaşmış demek ki doyumsuz bir insan tüm evliliğin boyunca ya buna katlanıcaksın ya da boşıycaksın. Tanıdığım bir erkek var kızla nikah kıydı düğün günü dahi başka kadınla konuşuyordu düğünden bir kaç gün önce gitti başka kadınla y. attı. Mesajları boşanma şeyine eklersen tazminatlı bile alırdın belki
1 yıl dolmadan boşanamıyorsunuz bildiğim kadarıyla. Bir avukatla konuşup ondan bilgi alman doğru olur ama 2 ayda boşanmaya karar vermek biraz enteresan. Eğer geri dönüşü olmayan bir problem yoksa fevri davranma, eşinle konuşup sorunları düzeltmeye çalış. Boşanmak evlenmekten daha zor ve yıpratıcı bir süreç, üzülüp yıpranmanı istemeyiz.
Bende bu yola ömürlük çıkmıştım ama bi uygualamda bi kaç kadınla evlendiğimizde ve nişanlıyken bir kaç devamı olmayan mesajlarını yakaladım bende istemiyorum boşanmayı ama kendime yediremiyorum da
Anladım, aldatmak geri dönüşü olmayan bir şey zaten. O zaman yapacak bir şey yok.
Prosedür olarak 1 yıldan önce boşanamıyorsunuz. Bence bir avukatla konuşup haklarını öğren, evde sen kalabiliyorsun, eşin gelemiyor vs. böyle boşanana kadar ayrı yaşıyorsunuz. 1 yıl dolunca da karşılıklı anlaşma varsa tabi ilk celsede boşanıyorsunuz. Tabi senin mahkemeye delil sunman lazım tek celsede boşanmak için, delil yoksa ve eşin işi zorlaştırmak isterse 2-3 celse sürebilir.
Sadece telefonumdan konuşmaların videosunu aldık delil sayılır mı bilmiyorum
Delil sayılmakla birlikte özel hayatın ihlaline de girer bu, yani eşin sana karşı dava açıp tazminat isteyebilir (boşanma davanızı etkilemez ama seni uğraştırır). Eşinle whataspp'tan bir yazışma yapıp, uygulamalarda kadınlarla yaptığı yazışmaları gördüğünü ve aldatılmayı kabul edemeyeceğini yaz, ondan da suçunu kabullenmesini bekle. Böylece yazılı olarak kendi telefonunda bulunan bir delilin olur.
Ben avukat değilim bu arada, sadece bu konularda bilgim var biraz. O yüzden benim dediklerimi mutlaka bir boşanma avukatıyla görüşüp onayla, daha net bilgiler al avukattan.
Mervecim, daha iki ay olmuşken bu noktaya gelmenize gerçekten çok üzüldüm, içim cız etti 🥺 Yasal olarak bir yılı doldurmadığınız için anlaşmalı boşanma yapamıyorsunuz maalesef. Bu yüzden çekişmeli boşanma davası açman gerekiyor.
Süreç gözünü hiç korkutmasın aşkom, kesinlikle zor değil sadece bir avukatla anlaşıp haklı sebeplerini dilekçeyle mahkemeye sunmalısın. Kendini hiç yıpratma, her şey senin huzurun için ✨
Peki şu an eşinle iletişiminiz nasıl, bu kararı birlikte mi aldınız yoksa tamamen senin kararın mı? 💖
Evet çok acı kahroluyorum telegramda mesajlarını yakalım ayrı ayrı bi kaç kadınla biz nişanlıyken ve evliyken 3-5 mesajını ilerisi yol gibş duruyor ama ben buna taviz verip kendime yediremiyorum
Ah Merveciğimm içim parçalandı şu an, o güven kaybı gerçekten çok ağır 🥺 Kendine asla haksızlık etme, çok haklısın ✨💖
Ne yapmam lazım şaştım kaldım
Cevap
22Cevap
ayyy kızzz 2 ayda ne olduda ayrılıyoon... ayyy yoksam şeysi konta bamyası kadar küçççük kürdan gibim ince çıktı girmesi ile çıkması bi oluyoda seni tatmin edemediği içinmi ayrılmak istiyon... ohaa oldum yani ama çok haklısın. dehle gitsin böylesini heö şeysi küççük hemde erken boşalıyooo
Hayır kol kadar onda sıkıntı yok
kızzz öylesi bırakılırmı yaaa... başka koca bulunda öylesini bulamannn... eee peki sen nie boşuyon bunu
Telegramdan bi kaç kadınla 3-5 satırla mesajlaşmış onlara iltifatlarda bulunmuş
ohaa pesss... daha yeni evli üstelik... ama yine iyi düşün belki bir anlık gaflete düşmüştür... sanki bir şans daha verebilin bana göre
abla soruna verdiğim cevabı oku açıkladım orada
mümkünse onların ekran kayıtlarını al dosyaya eklersin hukuka aykırı delil olsada hakim bu delilleri gözönünde bulundurur
Değil mi yeni evli üstelik. Ve daha üstelik çok güzel giden sorunsuz hiç sıkıcı olmayan eğlenceli bi cinsel hayatımızda var. Ona rağmen konuşmuş. Ama bir kaç kere olmuş bu konuşmalar erotik olan bir konuşma var o biz nişanlıyken 6-7 ay önce devamı olmamış gördüğüm kadarıyla ama konuşulmuş sonuçta. En yenisi geçen hafta birisine çok tatlısın yazmış o kadar
kesinlikle ayrılıyorsun bu olayın devamı gelir hem b sefer akıllanır gizli yaparsa daha büyük sıkıntı
evli olmadanda aldatılmışsın hem bu aldatıldığın gerçeğini değiştirmez
evli olmadan önceki yaşananlar dosyaya etki edermi bilmiyorum ama yinede ayrıl sen
senin gibi kendine ve haklarına saygılı ve bunun farkında kadınlar görmek beni çok mutlu etti
kızz bi şans daha ver bence... tamam haklısın ama bir hata yapmış işte. yazık sanada onada... ama sıkı takipte tutmayada devam et. eğer bi daha yaparsa boşanacağını söyle
@umutetmeli7 telefonunu verdim geri ama kendi telefonumdan videosunu aldık o geçerli olur mu
@umutetmeli7 ama sevgim çok ağır geliyor bu kararımın önüne geçer dşye çok korkuyorum ve ben bu yuvayı hiç bozmak istemiyorum yuva mı kalmış diyeceksin belki ama onunla evli olmayı aynı evde olmayı onunla kurduğum yuvamı çok sevmiştim
Ama bu sefer de ya daha gizliden yaparsa da hiç anlamazsam. Hata mı alışkanlık mı nasıl anlayacağım bunu yavşvardı bir daha asla olmayacak bir anlık boşlukla oldu anlık bir şeydi sen her yönden çok iyi bir eşsin dşye ama inanamıyorum ben
2 ayda bu noktaya gelmene çok üzüldüm gerçekten
Ama 1 seneden önce anlaşmalı dava acamiyorsunuz çekişmeli dava acabilirsiniz oda biraz sürüyor maalesef
Bende çok çok üzgünüm dünyam başıma yıkıldı resmen
Evet hayallerinin umutlarının hayatının yerle bir olması
Telegramdan bir kaç kadınla konuşmuş. Nişanlıyken ve evlenince de bir kere. Konulmalar 3-5 satır yani orada gördüğüm oydu. Ama birisiyle biraz erotik kadına çok s*exisin falan demiş
Değil mi. Bir de iki yıl peşimde koştu beni o kadar çok bekledi ki sabırla sevgiyle her şey çok yolunda çok güzeldi çok huzurluydu evli olduğumuza bile inanamıyordu hala hayal gibiydim çünkü ben ona gerçekten de inanamamış ki bunu yapmış
Aynen ne için yaptın dedşm bende deydi mi evde ki huzurunun kaçmasına diye
Evet ve me hayaller ne umutlar ne zahmetler dediğin gibi
Evcilik oyunu oynayanların sonu böyle hüsran işte, sağ dan sol dan görüp evleniyorsunuz sonra boşanıyorsunuz çocuk oyuncağına döndürdünüz evliliği iyice
Aynen gelmişiz 30 yaşımıza sağda solda evleniyoalr diye evleniyoruz Knk
Ya bi git şurdan
kardeşim sen iyi misin 3-5 kadınla mesajlaşmalarını yakalamış aldatılmış yani
kadının kendisine saygısı var boşanıyor diye ne bu yargılama çabanız
Yazma o zaman sana zorla mı yazdırıyoruz
@umutetmeli7 teşekkür ederim
<33
Anlaşmalı boşanma maalesef olmuyor
Ama çekişmeli dava açabilirsiniz. ya da böyle bekleyip senesi dolduğunda Anlaşmalı tek celsede bitirebilirsiniz
Çekişmeli olduğunda noluyor
İki tarafta boşanmak istiyorsa kısa sürede biter. ama bir taraf mal, altın, vs gibi paylaşımlarda sorun çıkarırsa dava birkaç yıl sürebilir
Ben bir şey istemem o da erkek olarak isteyemez heralde benden
Hiç belli olmaz prenses olup nafaka isteyebilir 🤭🤭
Hem aldatsın hem istesin oldu canım
Kanıt var mı
Anlaşmalı bosanirsaniz çabuk olur çekişmeli ve nafaka talepleri olursa uzun sürer...
Hiç bir talebim yok iki ayda ne talep edeyim
Önceki paylaşımını da gördüm.. Sana bir abin olarak tavsiyem su... bazen insanlarda elinde altında olsa tenekeye bakma içgüdüsü olabilir. Mesela geçen internette eczacı bayan müşterinin etek altı görüntüsünü almış üstelik karısı yanındayken... yakalanmış ve eşi bu durumda seni doktora götürelim nesne böyle yaptın diye destek bile olmuş.
Bence sen 1...0 önde ve haklsiin.. Boşanmadan önce bir daha düşün. Birinciisi ailen üzülecek ikincisi sen dul bir kadın konumuna düşecek.3. su ise belki böyle uyumlu bir evlilik yapamayacaksin..
Ona bir şans ver zaman ver. Bir daha en ufak birsey olursa biyersin de... Anını dinle boşan diyenlere bakma insan hata yapar.. Bunu guruur yapma inan o yazistiklari senin tırnağın olamaz oda bunun farkında..
seni onun kadar seven birini belki bulamayacaksın. Evliliğine bir şans ver.
Evet en çok ailemi düşünüyorum onlar evlenmemi yuva kurmamı çok istiyorlardı hala da peşimde pervaneler o yönde ona karşıda öyleler. Bu yaşta 2. Ayında boşanmış bir dul evet be küçük şehirde yaşıyorum ailem esnaf maalesef herkes bizi konuşur ben takılmasam da ailem bu duruma takılır biliyorum evet arkamda olurlar ama çok canları yanar. 3. Dediğim olarakta o kadar uyumlu bir çifttik ki gerçekten gören herkes siz yaşlanmazsınız der bize sevgililiğimizden beri. Evimizden neşeler gülüşler eksik olmazdı ortak zevklerimiz aynı kafa yapılarımız vardı sevgimiz desen hep ön plandaydı evimizin içinde hep ikimiz her işi birlikte yapardık hala da öyle üstelik 2 gün önce öğrendim 2 gündür peşimde pervane. İşin acısı onun sevgisini çok derinden hissediyordum şimdi hepsi yalan mıydı bütün yaşadıklarımız özel anlarımız yalan mı diyorum. Hem gurur hem kadınlığıma hakaret olarak bakıyorum olaya önüne geçemiyorum bu düşüncemin inanamıyorum nasıl yapar benden başkasıyla dşye ama anlık oldu önemli kalpten bir şey değildi ben hep seni sevdim seviyorum diyor sonra diyorum bir insan bu kadar da inandırıcı rol yapabilir miydi ki. Bir daha dediğin gibi bende onun gibi beni güzel seven birini bulamam diyorum ama bulamam dşye de bunu nasıl görmezden gelirim
Bazen insan hata yapar.
Önemli olan hatasından ders çıkarmak.. Kaldiki birsey yaşamamış canım film izler gibi canım çocukça bir davranış bazen bunun pskilojik boyutları gecmiste yaptıkları bilinç altı...
Sen ona bir şans sana değil evliligimize veriyorum de... En ufak bir hata yaparsan beni kaybedersin de... Abini dinle. her şey güzel olur emin ol biraz kafanı topla sakin.
Önemli kararlar sinirli olunca verilemz.
Yapılan araştırmalarda en mutlu evliliklerde fırtınalar zaman zaman koparmış.
Kış olamdan bahar yaşanmaz... Ne aileni üz nede başkalarını sevindir.. Eşin pişkinlik yapmış olsa hatasını anlamasa boşan derim ama hatasının farkında. Pişman ve seni seviyor. Sen evliliğine şans ver ona değil. Zamanla düzelecek emin ol... Ayaklarini yikat hatta😂
İçime su serptin sanki bu dediklerine inanmak istiyorum çünkü çok seviyorum yuvamı bozmak istemiyorum ama bunalrı da görümce yuvamıydık ki biz acaba yalan mıydı her şey diyorum. Bende acele karar vermek istemiyorum yanlış vereceğim karardan da çok korkuyorum iki türlüsünde de pişman olacak gibi hissediyorum. Söylediği sözlerle farkında gibi ama artık güvenim kalmadı ki inanamıyorum işte iki gündür ne diller döküyor her zaman olduğundan çok daha ilgili alakalı. Zaten iki gündür bir yapmadığı ayak yıkamak kaldı yerimden bile kaldırmıyor beni 😂 ama bu hallerimde onu bir süre sonra bıktırır mı bilmiyorum bir anda affedemezsin zaman ver bana dşyor bir anda geçsin eskiye normalde dön demiyorum sana dşyor
Sen Abini dinle bende yaşadım bunları inan basit değil ama bir yönden basit bir haya.. yuvana sahip çık senin dışında olan ailenide üzme aranızda kalsın... Herkes seni kotuler aaa bunun için mi derler anne baban bile büyütme kızım der.. bu sır ikinziin arasında kalsın. Emin ol gelecekte bunlar kalmaz.. hadi Abini dinle kulaklarınızı çekerim sizin.😂
Düşündükçe kafayı yicek gibi oluyorum bi an geçiyor tekrar başlıyor. Zaten boşanmazsam kimseye anlatmam hala onu düşünüyorum kimseye itibarını yerle bir ettirmem. Ama boşanmayı düşünüyorum diye biraz süründürsem mi acaba beni ikna etmek için neler yapacak görmek için ters mi teper ki
Bir söz var fazla pokunu çıkarma. gün gelir seninde bir hatan olur insanız.. Fazla yüz verme boşanmayı lugattan çıkar... hatasını anlamış hayat arkadaşın yabancı degilki bu.. aslında senin bu dönemde destek olamn lazım... eksik olan ne var hayatimizda diye.. onu yataginda başka kadınlarla yakalamadin ya.. sanal sonucta opabilir.. bir anlık duygusal boşluk yasasan seninle burada biz biran bir şey paylaşmış olsak sonra aaa ne yaptım dersin kendine gelirsin... bence empati yap aynı şey sende olsa ne olurdu.. insan bu ya... Abartma bence ama istediklerini de yaptır. bir ay bulaşıklar senden dersin😂😂hadi bakalım benim kardeşim eşine sahip çıkar yuvasını kurtarır..
Ama bir daha yapamasın diye gözünü de korkutmak istiyorum işte ondan. Şimdi hiç yüz vermiyorum peşimde dönüyor ya bu sefer de bu yaptığım doğru mu diyorum. En basiti gece yatakları ayırmalı mı dedim bitti bu iş mi desem dedim bi şeylerim ciddiyetini anlaması lazım diye. Sordum ona da neyimiz eksik diye ben senden her şeyinden memnunum diyor eşliğin çok kuymetli diyor öyleyse neden yaptın diyorum bir anlık boşluk diyor şaştım kaldım işte. Zaten ev işlerinin bit kısmını o yapıyor ama kendi yapmak istediği için ben zorla yaptırmıyorum 😂 bende çalıştığım için burası bizim evimiz dşye her şeyi halleder mutfağı topladı çamaşır asıyor şimdide 😂
Hahahha sende az cadı değilsin... Suyu ısıt yatağa gel lan bir daha olursa oyarim seni de... sende burada Bosan diyen kislere bakma boş işler.. yuva kurmak kolay değil... yuvana sahip çık güzel şeylerin hatırı vardır..
Birdaha yapması imkansiz dersini almış o😂😂mutluluklar kardeşime.
Gerçekten hiç kolay değil bu günlere emeklerimizle geldik en çokta onlara üzülüyorum. Çok teşekkür ederim çok iyi geldi dediklerin çok büyük çıkmazdaydım kafamda biraz daha bir şeyler oturdu. Sana da mutluluklar 🙂
Her zaman abin burada kafan karisinca yaz... yıkmak kolay yapmak zor... bir fırtına geldibl geçti.. sana birde Merve isminle şiir.
Merak etme her şey düzelecek
Elini tut birakma o seni hep sevecek
Rüya gördüm say yapmadı bilerek
Ve birgün hatiryacaksin bunları gülerek
Elleriniz kenetlensin mutlu olun severek..
İsminin bas harfleri
Bir avukat ile görüş ve kocanla boşanma durumunu netleştir.
O kabul etmiyor istemiyor da çok sevdiğini ve asla bir daha olmayacağını söylüyor
Anlaşmalı boşanma olamayacağı için seni zorlar
Anlaşmalı olmasa nolur
hemen açamıyorsun zaten özel sebepler olmalı. ama neden ayrılıyorsun?
Nişanlı ve evliyken bi kaç kadınla kısa da olsa mesajlaşmış
sen erkeklerle yazışmıyor musun
şu an burada yazışıyorsun diyeceksin
yoo banane istersen zi. kiş. beni ilgilendirmez. bunun kararını verdiysen kendine göre geçerli sebeplerin vardır.
Yooo ayni asama avukata gidiyosun bosanmak istiyorum diyorsun sonra mahkeme
Bu kadar kolay yani
Aynen
Hayırdır evlenip mallara ortakçı mı olmak istedin. Daha 2 ayda ne boşanması bu
Ben aldatıldım diyorum sen mallara ortak mı oldun diyorsun
Adam hatalı ama söz vermiş, hem seviyorum diyorsun hem ayrılacak diyorsun, bekle bakalım belki yapmayacak
Bence boşan artık erkekler hiç biseyi hak etmiyor
Hiç beklemezdim o karar büyğk bi hayal korıklığının içindeyim ki hala inanamıyorum
Musaitmisin şu an konuşmak için
2 ayda ne olduda o noktaya geldiniz
Mesajlarını gördüm başka kadınlarla
Evliyi diyorum ya zaten
anlaşmalı olur
Anlaşmalıya gelmez
çekişmeli olacak uyar uymuyorsa uzaklaştırmaladır
O ne lan demo sürüm evlilik
Bende bunu hiç istemezdim. Bu hayallerle evlenmedim daha düne kadar aklımdan gelmezdi
Bi siteden bir kaç kadınla evliyken ve nişanlıyken konuştuğunu gördüm kısa tek mesajlar ama olsun
Yaşlarınız kaç. Neden boşanmak istiyorsun
O 33 ben 29. İnternetge bi kaç kadınla konuşmasını gördük nişanlıyken ve evliyken
onu kanıt sun mecbur olur
@İmkansız-33 Ama evlendikten sonrası sadece bir kaç mesaj delil sayılır mı
tabikiş sayılır
Dur daha bismillah ne oldu böyle ya
En az bir yıl evli kalman gerek
Resmi olarak 1 yılı doldurmanız lazım
Niye erken bu kadar
Bi sitede bi kaş kadınla konuşmalarını yakaladım
E@skort mu
Telegramda ki kadınlar nasıl oluyorsa orada ki kadınlardan
Sende bizimle konuş
2 ay olmuş boşanma bence
2 ayda niye boşanmaya karar verdin
ne oldu ki iki ayda
Bi siteden bir kaç kadınla konuşmuş evliyken ve nişanlıyken 3-5 mesaj
aaa aldatmaya girer tabi üzüldüm adına dava aç kesinlikle
Ah o karar zormuş ki bunu kaldırmak
çok üzücü daha 2 ay ya allahından bulsun inşallah üzme kendini
Evet daha 2 ay üstelik bu adam 2 yıl benim peşimde koştu benimle olmak için sonrasında her şeyimiz sorunsuz şekilde evlendik çok mutluyduk ya da ben öyle sanıyordum. Her şeyiyle harikaydı harika bi evliliğimiz oldu 2 aydır her konuda destek yardımcı beni el üstünde tutan herkese karşı beni koruyan kollayan sevgisini en çok hissettiren biriydi nasıl olabilir ki bu kadar şeye
nasıl yapmış peki bir anlık gafletemi düştü acaba
Bi anlık oldu boşluğuma geldi diyor
affetme bence ben olsam affetmezdim
Neden neden nolduu
Başka kadınlarla mesajlarını gördüm
Hadi ya üzüldüm adınıza ne düşünüyorsunuz peki
Ayrılmayı düşünüyorum ama hiç istemiyorum ayrılmayı da ama kendşme bunu yediremiyorum aklıma geldikçe çıltıravak gibi de oluyorum şaştım kaldım ben
Eşin ne diyor peki
O bunun üstesinden geleceğimizi bir daha asla olmayacağını bir anlık olduğunu kalbinde bir tek ben olduğunu hiç nir şeyi kalbinden yapmadığını ve bir daha da asla olamayacağının garantisini veriyormuş biri sana bunları dese inanır mısın
Birini bicaklamış biri canının yanmasını göze almış biri yine yapar
Noldu bu evliliklerde niye kisa sürüyor ya
Kendisi ile konuştun mu ne diyor
Çok haklısın pişmanım ne yapsan yeri bir anlık boşlukla yaptım söz veriyorum düzelticem asla tekrarı olmayacak beni sakın bırakma vs
Detayli konusmak ister misin ciddi fikirler vericem
Buradan yazabilirsiniz
Soruda zor olur
Olurrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?