Eşimle ayrılma aşamasındayız. Ben anlaşmalı boşanmak istemiyorum, ugraşsın istiyorum. Aldatma, şiddet, alkol, kumar gibi şeyler yoktu evlilikte. Annesi çalıştırıp parasını yeme derdinde. Tam tersi o eşyaları falan parçalıyordu, hakaret ediyordu, intiharla tehdit ediyordu beni. Yani kusurların çoğunluğu onda. O bana dava açtığında ne kadar sürer? Hakim reddeder mi boşanma talebini?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
- Hocam ipler koptuysa işi kolaylaştırın. Bitsin gitsin ikiniz de rahat edin. boş ver niye uğraşacaksın. İkiniz de yıpranmayın daha fazla.
05 Yorumla- Soran1 yıl
Memuriyetlik durumu var abi, şimdi bekar kalırsam mahrum bölgelerde görev yapacağım. Zaten yıllardır mahrum bölgedeyim. Artık merkezi yerlerde olmak istiyorum. Evliyken vermiyorlar mahruma.
- 1 yıl
Bunun için birine böyle bir şey yapmamandan yana oy kullanıyorum. Ettiğine değmez. Hayat zaten hemen geçiyor. Bunlar da geçer. boş ver.
- Soran1 yıl
Abi evet geciyor onda haklısın ama nasıl olsa geciyor diye zor durumlara da sokmamalıyız kendimizi bilerek.
- 1 yıl
Eğer böyle yaparsan ilerde aklına gelirse bi kendini kontrol et bakalım. Bu sebeple birine bunu yaptım diye.
Hayırlısı olsun. - Soran1 yıl
Karakterli adamsın ama benim yasadıgımı da bilmiyorsun. Onun bana cok fazla kötülügü oldu.
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Bu yoldan Bende gectim muglada yasiyor musun? Avukatimi öneririm sana.
Insallah bazi seyleri kayit etmissindir
03 Yorumla- Soran1 yıl
Hayır orada degilim ama konusabilir miyiz merak ettigim cok sey var.
- Cevap sahibi1 yıl
Burdamisin?
- Soran1 yıl
Evet buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
10Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ekonomik imkanların nisbetinde uzatırsın, bence hiç yorma kendini kurtul hayatına bak...
00 Yorumla- m1 yıl
Evlilik 1 seneyi geçmişse çekişmeliye çevirirsin. Ama bence uğraşma. Herkes yoluna baksın
00 Yorumla - 1 yıl
Sen aç bütün haklarını iste o zaman uğrşir işte
13 Yorumla- Soran1 yıl
Avukatlar çok para istiyor.
- 1 yıl
Arzuhalciye git dilekce doldur avukatsız başvur devlet sana boşanma avukatı verir zaten
- Soran1 yıl
Tamam oyle yapıcam.
- 1 yıl
boşanma davası açma zaten sen kaybedersin büyük ihtimal ve boşanmak istemediğini söyle uzat en az 2 sene boşasada istinafa git uzatta uzat bu sefer kazanma ihtimalin var 👍
09 Yorumla- Soran1 yıl
Cocuk yokken de 2 sene sürer mi?
- 1 yıl
çekişmeli sürüyor olsada olmasada şahitler dinlenir felan sonra karar aşamasına geçilir seviyorum karımı boşanmicam de uzat uzatabildiğin kadar
- Soran1 yıl
Tamam öyle yapacağım :)
- 1 yıl
dikkat et ben bu yasaları iyi biliyorum kadın boşanma davası açtıktan sonra tedbir nafakası almaya başlar bankada paran varsa hemen çek yoksa bloke eder avukatı vasıtasıyla ileriki zamanda
- Soran1 yıl
Param yok, zaten çalışıyor :)
- 1 yıl
ben olsam boşanmazdım bence imkanın varsa düzelt yuvanı
- Soran1 yıl
Hayatta yok düzeltme şansı.
- 1 yıl
hakkında hayırlısı inşaallah sen kazanırsın
- Soran1 yıl
Çok sağ ol.
- 1 yıl
kabul edilmesi için tanık bulması gerekiyor, tanıklar ifadelerinde senin kusurlu olduğunu beyan ederlerse hakim boşanma kararı verir tanık yoksa olmaz
01 Yorumla- Soran1 yıl
Tanık falan yok ama yalancı sahit yazdırmıslar hep.
- 1 yıl
Tavsiye etmem benim 6senw sürdü anlaşmaya git yani çok zor süreç bitti şükür ama konuş anlasmayi boşan
13 Yorumla- Soran1 yıl
Abi her yerden engelledi, ulaşılmıyor ki asla. Evine gitsem polis çağıracaklar. Sende çocuk mu vardı ondan mı o kadar sürdü?
- 1 yıl
Evet de yani valla isin zor Allah yardimcin olsun ailen arkadan varsa iyi yoksa isin zor takma kafana hersey girer yoluna
- Soran1 yıl
Çocuk olmayınca pek uzamaz abi heralde. Geçmiş olsun sana da.
Senin bir sucun yoksa reddeder senide dinler sen bosanmaya razi gelmeyebilirsin
03 Yorumla- Soran1 yıl
Benim suçum yoksa red mi ediyor? Yoksa tazminat mı alamıyor sadece.
- Soran1 yıl
Tazminat istemeyecek zaten.
allahım sen koru yarabbi böylelerinden, geçmiş olsun bro. birkez daha soğudum evlilikten
00 Yorumla- 1 yıl
Belgeleyebiliyor ya da video görüntüleri var mı?
02 Yorumla- Soran1 yıl
Onun elinde bir sey yok. Benim elimde bana saldırdığı, eşyaları parçaladığı videolar var.
- 1 yıl
Hayır gelmez, şutla gitsin.
- 1 yıl
Olmuyorsa bırak gitsin yaa
00 Yorumla Ya ne uğraşacaksın anlaşmalı boşan kurtul
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 yıl
Bende 4 yıl sürdü, temyiz gidecektim 2 yılda ordan
05 Yorumla- Soran1 yıl
Nasıl yani? Çocuk falan mı vardı?
- Cevap sahibi1 yıl
Evet vardı
- Cevap sahibi1 yıl
Çekişmeli boşanma uzasın istiyorsan sonlara doğru boşanmıcam de bak ne oluyor
- Soran1 yıl
Çocuk olunca evet öyle ama çocuk yokken zor bu durum.
- Cevap sahibi1 yıl
Evet öyle
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. 8 sene sürer
00 Yorumlamax 7 yıl
00 Yorumla- 1 yıl
Uzatmaya bağlı
00 Yorumla - 1 yıl
7 aydan fazla
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhabalar, boşanma davalarında eşlerin birlikte başvurması yahut bir eşin açtığı davayı diğer eşin kabul etmesi halinde anlaşmalı boşanmadan bahsedebiliriz. Sizin belirttiğiniz üzere bir eşin boşanmak istemesi ancak diğer eşin boşanmak istememesi yahut karşı dava açması halinde boşanma davası çekişmeli boşanma davası olarak görülmeye devam edecektir. Boşanma davası davanın ispat edilememesi yahut eşlerin birlikte yaşamaya devam etmesi gibi hallerde reddedilebilecektir. Siz boşanmak istemediğiniz takdirde eşinizin dava dilekçesinde ileri sürdüğü olay ve olguların gerçeği yansıtmadığını iddia ve ispat ettiğiniz takdirde kusurlu olan tarafın kendi lehine bir hüküm elde edemeyeceği yönündeki ilke nedeniyle boşanma davasının reddine karar verilebilecektir. Ancak dava açılmadan önce veyahut dava açıldığı takdirde cevap süresi geçmeden evvel muhakkak konu hakkında çalışan bir meslektaşımıza danışınız.
Çok teşekkür ederim.