Eski sevgilim sevmiyorum diyor ama sürekli ağlıyor, sizce beni hâlâ seviyor mu yoksa sevgisi tamamen bitmiş midir?

9 yıllık ilişkim benim evlilik konusunda tutarsızlıklarım, son dakika iptallerim yüzünden bitti. Son 2 senedir benim depresyon vs sürecimde iyice yoruldum ve ona kötü davrandım. O ise evlenmek için her şeyi yaptı, ben onun şehrine gelmekten korktum, evlenme de çok isteksiz davranıp ertelemek istedim, haklı olarak ayrıldı benden. Ben hata olduğunu ve evlilik korkumu farkına vardım, ona hep ulaşmaya çalıştım ama istemedi, ayrılalı 5 ay oldu. Son 1 ayda 5 6 kez benim isteğimle görüştük, son görüşmelerde hep ağladı. Birincisinde bu ay evlenecektik dedim, ağladı. İkincisinde duygusal müzik çalınca kapatıp ağladı, sana çalma dedim dedi, duygusal müzik dinlemekten kaçıyor. Üçüncüsünde niye ağlıyorsun madem sevmiyorsun dedim, arabada yaşanmışlıklara dedi, zorlama dedi, yine gözü doldu. Son vedalaşmada da gelmek istemedi, benim için zor dedi ama orada da yaşayamayacağımız hayallerimizden bahsedince ağladı ve arabada da yine gözü doldu, camı açtı. Zorlama artık rahat bırak beni, sevmiyorum diyor ama hiç inanmıyorum, bastırıyor, duygularından kaçıyor. Ben gelince yanına mutsuz hissediyorum, kötü şeyleri hatırlıyormuş, ondan ağlıyormuş, bilmiyorum. Onu çok seviyorum ve geri kazanmak istiyorum, engelledi ama Telegram'dan yazacağım gitmeden, veda mesajı ve sonra susacağım. İşe yarar mı, beni özler mi, onu çok seviyorum, sizce gerçekten sevgisi bitmiş midir

Eski sevgilim sevmiyorum diyor ama sürekli ağlıyor, sizce beni hâlâ seviyor mu yoksa sevgisi tamamen bitmiş midir?