İyi geceler dilerim daha çok kadınlar cevap verirse sevinirim?

Öncelikle cevap verecek kişilerden ricam, yargılamak yerine anlamaya çalışmaları. 4 senedir sevgilim var ve ilişkime çok emek verdim. Lakin verdiğim emeğin karşılığını saygısızlık ve görülmemekle alıyorum. Bundan önceki sevgilimle ise aramız iyiydi, problemimiz yoktu, lakin kendisinin eski sevgilisi takıntılı ve biraz tehlikeliydi, kıza yazıp duruyordu, beni bilmiyordu ve kızın köylüsü olduğu için olaya müdahale etmemi istemiyordu. Bu çocuk buna bir gün yine yazıyor ve kız ise buna methiyeler döküyor peşini bıraksın diye, biz bu sebeple kavga ediyoruz, tekrar barışıyoruz, 6 ay sonra telefonunda arşivinde konuşmaları sakladığını görüyorum. Bu olaydan sonra aramız bozuluyor ve 2 ay içinde ayrılıyoruz. Neyse, 1 sene sonra memlekette tekrar buluşuyoruz, konuşma kararı alıyoruz, lakin başka biriyle konuştuğum için bunun doğru olmadığını dile getirip kızla konuşmayı kesiyorum (baştan yanlış yaptığımın farkındayım zaten, 1 gün bile konuşmadık). Kız peşimden çok koştu, hatta 2 sene öncesine kadar yazsaydım veya yollarımız kesişseydi tekrar sevgili olurduk. Neyse, şimdi bu kız nişanlandı ve kendimi çok kötü hissediyorum. Birbirimize sözler vermiştik. Kızla aynı gün doğduk ve kız hayatını kuruyor, ben ise hâlâ okulu bitiremedim, psikolojik bunalımdayım. Bilmiyorum ne yapacağımı. Bir şey yapmam gerekmediğinin de farkındayım. Sadece çok üzgünüm, kızı sevmiyorum, sadece bana yanlış yapmasaydı hayatımın daha düzgün olabileceğini düşünüyorum
İyi geceler dilerim daha çok kadınlar cevap verirse sevinirim?