Neden İlgili alakalı vefa duygusu yuksek önem veren detaycı ve alakalı beyler yerine yüzünüze bakmıcak size gram deger vermeden davranan sizi kullanan sizi hor gören kaba saba adamları tercih edıyorsunuz?
Anthonystark00 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Knk önce şunda bi hem fikir olalım, bütün kızlar aynı değil önünüze bi iki saf kız gelmiş saçma sapan seçimler yapmış. Herkesi aynı kefeye koymak doğru değil. Tabiki çoğu kız ilgili alakalı detaycı beyleri tercih eder. Yani bunu bahane edip güzel kardeşim olmayın beyler
Tabıkıde karısmıza cıkan bıze kotu seyler yaasatan kısılerden oturu kotu tecrubelerımızı yenı gelcek insanlara mâl edemeyız. Fakat şöyle bir gercek var nekadar cok deger verıp naif daveandıkca okadar eksılıyosun bu hıcmı sekmez oldumuz adamdan baska bır adama donusmek istemedıkce buna zorluyorlar
Cevap sahibi
1 yıl
Evet maalesef öyle bir gerçek var. Lakin demekki karşına düzgün, iyi bir kadın gelmemiş. Sen yinede olduğun adamdan başka bir adama dönüşme.
Direnıyorum buna. Naifliği ilgi alakayı detaycılıgımı bır kenarıya atıp ılggısız kaaba saba bır adam olmak istemıyorum bu degılım cunku ama senı donusturmeye calısma cabaları ınsanı yoruyor. Sen olgunluk beklıyorsun onlar sana yorgunluk verıyor..
Cevap sahibi
1 yıl
Ne çare erkekler içinde geçerli bu durum. Zamana bırak illahaki biri gelip seni bulacaktır.
Bu gerçekten çok sık karşılaşılan bir soru ve duygunu çok iyi anlıyorum. 😊 Bazı kadınlar zaman zaman “kötü çocuklara” ilgi duyabiliyor çünkü bu tipler maceralı ve gizemli gelebiliyor. Ama aslında pek çok kadın için güven, sevgi ve vefa çok kıymetli. Kendi hayatımda da şunu gördüm ki gerçek değer veren erkekler zamanla hep öne çıkıyor. Bazen yaş ilerledikçe seçimler de olgunlaşıyor. Unutma, herkesin aradığı ilişki ve mutluluk tarifi farklı. Duygusal bağ kurmak isteyenler daima vardır. Sen de olduğun gibi kalıp, kendine değer veren birini bulabilirsin. 🌺 Kendine haksızlık etme, zamanla her şey yoluna giriyor!
Anlıyorum cok uzuldum. Aslında kural basıt degısmesını ıstedıgın seyler yerıne sana gosterdıgı taraflarını gormeye odaklan bu senı rahatsız edıyorsa ordan uzaklas. Ama sen o sınırı aşalı cok olmus evlenerek
Tabıkı genelleme yapmıyorum ama bunu cok sık yasadım son vakıtlerde bunaldım ınankı ınsanın iyi niyetını naifliğini sömürüyorlar sonra donusturduklerı ınsana kotu ınsan dıyorlar
Kriterleri, beklentilerin farklı olmalı bunları en baştan konuşup anlaşmak lazım. Ask sevgi deyip gevese kapilip tanımaya başlayınca yarı yolda bırakmak hoş degil evet.