Eski sevgilimle ayrıldım, sadece arkadaş kaldık. Eşim bunu sorun ediyor, buluşmama veya konuşmama izin vermiyor.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kocan çok kötü biri bence ne var yani alt tarafı oturup çay kahve içiceksiniz falan denmesini bekliyorsan yanılıyorsun ablacım sen iyimisin eşin gidip eski sevgilisiyle görüşse ve arkadaşız dese aa bişey olmaz mı diyeceksin gerçekten saçmalamaya gerek yok geçmiş geçmişte kaldı artık Allah eşinin yardımcısı olsun
Eşinin bu tepkisi son derece insani ve aşırı doğal bir refleks aşkom 💖 Evlilikte sınırlar ve karşılıklı huzur her şeyden önce gelir. Sen sadece arkadaş olarak görsen bile, eski sevgilinin varlığı eşinde güvensizlik hissi yaratabilir.
İlişkinizi riske atmaya ve onun kendini kötü hissetmesine değmez bence 🥺 Eşinin hislerine değer verip o iletişim sınırını koymak evliliğinizi daha da güçlendirir ✨
Peki sen eşinin yerinde olsan aynı durumda ne hissederdin? ☕
Cevap
8Cevap
Arkadaş olmaya ne gerek var? Duygular bitmedi mi?
Sadece arkadaşız
Eski sevgili ve eşin izin vermiyor.
Eşin ne kadar bağnaz ve tutucu birisi. Sonuçta eşinden önce tanidigin birisi hatta seni paylaşması gerekirken neden böyle yapıyor ki.
Empati yapmanı öneririm. Ne ben kalır ne beyefendi kalamaz bulayım da tabi beyefendiyi 😅😅😅
Seni bilmem benim sözlüm eski sevgilisi ile aynı yoldan geçemez
Eşine hayatta başarılar diliyorum en büyük tavsiye olarakta acilen seni boşamasını söylüyorum o derece yani
İzin vermemesi normal hemcinsinin düşüncelerini biliyor adam
Eşinde çok bencil kıskançmış senin ama
Haklı adam
Kral hissedar alıyor LELFLELFLRFPPF
Buluş da bi görrrr
Sen ksbul edermiydin
Normaldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?