Evliyken eski sevgiliyi unutamamak normal mi, bu duyguyla nasıl başa çıkılır?

3 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yaşında oğlum var eşimle 6 yılı aşkındır tanışıyoruz ondan öncesinde birini sevmiştim komşumuzdu sonra bana itici geldi ayrıldım eşim ile tanıştım onu da unuttum ve evliliğe kadar götürdük nişanlandıktan sonra aklıma gelmeye başladı ama atamadım nişanı sonra evlendim hamile kaldım çocuğum oldu hâlâ unutamıyorum o da evlendi 3 ay oldu bilmiyorum evliliği nasıl görmüyorum uzun süre oldu ama eşim bana çok haksızlıklar yaptı 3. kişileri çok karıştırıp beni çok yıprattı sözlerime itimatı yoktu herkesi benden üstün tutup savunuyordu ben gözünde değersizdim şimdi ise bana karşı iyi olmaya başladı fikirlerime önem veriyor istediklerimi yapıyor kırmamaya özen gösteriyor ama artık eskisi gibi olamıyorum çok sevmiştim evlendim ve bana çok çektirdi özellikle annesi yüzünden hamileliğim genç yıllarım mahvoldu desem yeridir ister istemez soğudum eski sevgilim öyle değildi bilmiyorum 3. kişiler hakkında sohbette bile bahsetmezdik eşim yemek yerken bile birilerini savunma derdindeydi son zamanlarda öyle değil ama eski sevgilimi nedense unutamıyorum bana güzel güzel cümleler kurardı çok güzel konuşurdu hediyeler alırdı fikrimi isteklerimi düşüncelerimi sorardı çok arıyorum onu imkansız olduğumuzu biliyorum çocuğum babasını çok seviyor o da oğlunu çok seviyor o yüzden ayırmamak için boşanamadım sırf çocuğum için devam ettim ne yapacağımı bilmiyorum üzgünüm...
Evliyken eski sevgiliyi unutamamak normal mi, bu duyguyla nasıl başa çıkılır?