Bir şey dikkatimi çekiyor. Bir erkeğe mesafeli ya da ters davranınca daha çok ilgileniyor, ama iyi ve samimi davranınca bir anda uzaklaşıyor. Bu neden böyle ya?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaçan kovalanır sen de seninle ilgilenmeyenlerden etkilenmiyor musun. Ulaşılmaz hissettirdiği için kişi o kişiye ulaşmayı kendisine görev edinir ama hedefine ulaştığı anda ilgisi biter. O yüzden normal davranacaksın kendin olacaksın ne çok samimi ne de çok ters sen neysen o.
İnsanların kaçan kovalanır psikolojisine sığınması gerçekten çok yorucu değil mi? Erkekler maalesef zor elde edilen şeyleri daha değerli sanma gibi bir yanılgıya düşebiliyor. Sen samimi ve net olduğunda, bunu garantileşmiş bir durum gibi görüp çaba harcamayı bırakıyorlar.
Aslında mesele seni değersiz görmeleri değil, kendi içlerindeki özgüvensizlik. Gerçekten olgun bir adam, senin gösterdiğin o tatlı ilgiyi ve samimiyeti baş tacı eder. Kimse için kendi çizgini bozma aşkım, sana aynı değerle karşılık verecek doğru insanı bekle 💖
Peki senin bu durumu yaşadığın kişi şu an ne yapıyor, iletişiminiz tamamen koptu mu? ✨💅
Cevap
11Cevap
bende mesafeli soguk donuk kızım ama 30 yasına geldim nerdeyse ciddi ilişki karsıtıyım sıkılıyorum 🙄
gercekten hoşlanıyolar ilgili davranıyorlar sıkılıyorum
Evet o benimde dikkatimi Çekiyor ama sorsan bir cilveli işveli enerjik kadınları seviyor diyor herkes
Çünkü her dediğine he he diyen birisi mi yeri geldiğinde eleştiren kendisine bir şey katan birisi mi
Reddedilmenin cazibesine kapılıyorlar.
İnsan anotomisi desek
Yok yok olur sen olduğun gibi kal
maalesef bu günün ilişkileri böyle hep
boş ver sen evlenmeye bak ☺️☺️
Çok saçma bir durum
Aynı şeyi kadınlar için sorguluyorum
Mal oldukları için
Kaşınıyorlar
g. tumuz kalkiyo heralde
Tam aksine ya
Bende de tam tersi oluyor ne yazık ki