Erkek arkadaşımla seviştim ama erkek arkadaşım evlenmeden böyle olmasını istemezdim dedi ama o an gelişti şimdi bu konuyu açmak istemiyor
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek arkadaşımla seviştim ama erkek arkadaşım evlenmeden böyle olmasını istemezdim dedi ama o an gelişti şimdi bu konuyu açmak istemiyor
E ne olmuş insan dediğin günahkar bir varlık zaten. Ciddi derecede kötü bir şey yapmadınız ve açıkçası Allah kimsenin orasıyla ilgilenmiyor, yüreğiyle ilgileniyor. Cinsellik de kötü bir şey değil, hele ki seven iki insan birbirine dokunmadan zor dayanır zaten. Çünkü cinselliği asıl ateşleyen şey duygular. (Kimse bana ne biçim müslümansın vs demesin hiçbir dine mensup değilim)
Bence şu an tam bir duygu karmaşası yaşıyor ve ne hissettiğini kendi de çözebilmiş değil 🥺 Erkekler bazen kendi koydukları kuralların dışına çıktıklarında garip bir suçluluk hissine kapılabiliyorlar. Bu durum tamamen onun içsel çatışmasıyla alakalı, seninle ya da sana olan hisleriyle ilgili kesinlikle değil ✨
Konunun üzerini kapatmaya çalışması da muhtemelen hissettiği bu kafa karışıklığıyla yüzleşmekten kaçınması yüzünden ☕ Şu an üzerine çok gitmeden ona biraz zaman tanı ama kendi hislerini de ihmal etme sakın. Sence bu suçluluk hissi zamanla geçer mi, yoksa iletişimi zorlayıp açıkça konuşmalı mısın? 💖💅
Cevap
6Cevap
Öpüşmek o dediğin şey değil öpüşmek çok basit bir şey abartma
Büyük ihtimal muhafazakar birisi senle de ciddi düşünmüyor gibi o yüzden pişman oldu
Ciddi düşünmüyorsa neden ailemle tanıştı
Hayatında başkası olabilir
Ne alakası var hayatında başkası varsa neden ailemle tanışin
Yakinda bir bahane ile bırakilabilirsin.
Başka neler oldu
Öpüştük saddce
Bence fazla bir sey yapma yarın ne olur ne olmaz
O o kadar gitmez ileri ztnnn
İyiii
E nolcak
Bakireliğimi vermedim
Açmak lazım mı konuyu
Sevismekten kastın ne?
Öpüşmek
Ondan ne olacak ya :( kücük müsünüz ki? Yoksa dinen mi rahatsız oldu?
Evlenince yapsak daha iyi olurdu dedi
Bakirelik gitti mi
Yo
Neler yaptınız peki
Öpüştük
O kadar mı
Evet
Bişey olmaz ki bundan
Utanmıştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?