Çok aci cekiyorum.1 yıldır aramizda ilişki var. Oyle birbirimizi çok aramıyoruz yazmıyoruz. Ama kopamadik. Ayni yerde çalışıyoruz o cok korkuyor duyulur diye. Birlikte de oluyoruz. Ben boşanmış bir kadınım böyle olsun istemezdim. Onu boşanmış sandim başta ama evliymis. Bunu saklamadi ama benim ona duygum vardı sonradan vazgeçemedim. Aramizda o bosansa bile evlilik olmaz. Yaş farkı da çok. Aslinda maddi olarak da beklentim yok sadece yanımda olsun vakit geçirelim istedim. Ama durumlar buraya kadar geldi. O kadar riski neden alıyor sizce? Bana seni seviyorum arzuluyorum hep diyor. Aslinda çok ciddi soğuk bir adam. Ama bana karşı koymadığını soledi. Cogu kez vazgeçmeye çalıştık ama olmadi. Gittgij yere kadar dedik. Ama benden her an vazgeçecek diye de korkuyorum. Bu iş ne olacak kopamıyoruz. Birde onca riski neden alıyor sizce o kadar kadın varken bana bakıyordu seviyorum arzuluyorum diyordu. Bugun beni seviyormusun dedim hayır dedi şok oldum sikintilari olduğunu söyledi. Hani seviyordun dedim o zaman öyleydi smdi böyle dedi o kadar bozuldum ki.. Sizce ne yapmalıyım? Neden sevmiyorum dedi? Beni engellrmedi hala da uygun olursa görüşecek ama neden bunu yapiyor
Evli adam seviyorum diyordu 1 yıldır gorusuyordu? Şimdi sevmiyorum diyor ama hala konuşuyor lutfrn cevap?
Güncellemeler
+1 yıl
Birde neden sevmiyorum dedi. Ben bu adamı süründürmek icj ne yapablrm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar