Sınıftan arkadaştık, bitirdim arkadaşlığı, özür diledi benden ama affetmedim
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sınıftan arkadaştık, bitirdim arkadaşlığı, özür diledi benden ama affetmedim
Cevap
12Cevap
Flörtüne neden söylüyorsun ağzın yok mu ağzının payı ı vermeyi bilmiyor musun sana yapılan saygısızlık sessiz kalıp sahibine mş şikayet ediyorsun
İlgi almak içşn o da ay millet şaka gibi
Dudaklarini buze buze anlatir simdi 😅
Şöyle oldu o bana söyledi çıkarttım biyerlerden falan sonra okulda yanıma geldi konuşmaya özür falan diledi flortumun arkadaslari gorms ona haber vermiş beni defalarca aradi
Ben de hafif aglamakliydim teli açınca tartıştık dedim sonra yurudugunu soyledim
Direk diyorum adam şerrefsis direk ilişkini kes ve bir ilişkideyken karşı cins arkadaş edinme bide yalanırsın demiş kansız numarasın yaz bak naısl yalıyorum onu 😁😂
flörtüne mi söylüyorsun? varoş musun sen? bir de benim için kavga etmeyin diye ağla tam olsun
Söylememiştim başta okulda özür diledi arkadaş benden onun arkadaşları beni görünce flortumun arkadaslari yani aramış cocugu oglanla gördük diye
O da beni aradı ben de kızgındim biraz bahsettim sonra anlattim olayı kestim muhabbeti de
Ağzının payını ben vermistim zaten
Soyledim agzima geleni sinirden yaş aktı
Kavga çıkmadı o da bilsin ne var bunda
Jerjeıfıfıgıjg. Ya gerçek olsun bu nolur, güldüğüm boşa gitmesin
Gerçek valla ama aylar oldu olalı mesajda yazdi
Aşırı tuhaf mi bilmiyorum
Kafası iyidir oğlanın, başına bela oldu hehe
Flortune neden soyledin 🙄 simdi grup yapalim dicek
Valla dogru hiç mi sapik erkek görmediniz
@Burak6162 beni okulda gördü arkadaslari aradi flort sordu hangi oglanla konuşuyordun diye açtım aglamakliydim flort sevgili gibi biseydik soyledim ben de
Niyr agliyosun adam sitf yalanirsin dedi diye aw
Ya sacma zaten bi yandan da sinirlendim nasıl böyle davranırsın bana diye agzima geleni dedim saygısızlığına cevap verdim bilmiyorum sinir boşalmasi yaşlar akti gozumden
Nerede bir çöp var buluyorsunuz
Hahaha canım şeyler sizi
Merak ettim doğru tahmin de mi bulundu 😂😂
Arkadaşken böyle söylüyorsa yol ver ona
Zaten bitti arkadaşlığımız beni o gözle gormus ve söylemesi daha bi ayip
Aynen öyle gerek yok boş ver
sevgilisi olmasa ne tepki verirdin
Yine olmaz
neden
Niye oyle dedi bişey var demekki
Nası biry
Seni hayal etmiş bence hep
Erkekler hep böyle mi biraz açık giyiniyorum ama çok uç değil
Gosterişliysen biraz
Bundan iş cıkar demiştir
Affetme bir zahmet
Öküz ya
Kotu degil bence demesi
Oha bu arkadaş mı
Oyleydi kestim
Doğrusunu yapmışsın, insan arkadaşını yalamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir karar vermişsin, kendine duyduğun saygıya bayıldım! Sevgilisi olan birinin sana bu kadar saygısızca bir cümle kurması kesinlikle kabul edilemez 💅
Arkadaşlığını bitirip affetmemen harika bir duruş. Flörtüne anlatman da aşırı doğru bir adım olmuş. Aranızda güven oluşması için bu tarz durumları saklamamak en sağlıklısı. Gizleseydin ileride ortaya çıktığında gereksiz krizler yaşanabilirdi ✨
Sen üzerine düşen en doğru şeyi yapmışsın, asla pişman olma. Flörtün bu duruma nasıl bir tepki verdi peki, seni destekledi mi? 💖