Sevgilim bana özensiz giyiniyorsun dedi?

Arkadaşlar ben çok süslü tüm parasını kıyafete yatıran klasik üni öğrencilerindenim. Uzak mesafe ilişkim var ama çok da nadir bulusmuyoruz iki haftada ya da ayda bir falan ve uzun ilişki sayılır. Ben ona çok değer veriyorum ve başından beri her buluşmada kiyafetlerime hep çok özendim hatta her buluşmadan önce özel olarak alışverişe çıkıp ugrasiyordum iki üç gün boyunca. Ama bunun saçmalık olduğunu farkettim ve doğal olmsk istedim diwzja Çünkü o bana hiç iltifat etmiyordu ugrasmama rağmen ve kendisi de çok ozensizdi. Bir buluşmaya düz bir mom jean ve tatlı bir tişörtle gittim bence güzeldi yine de sjdhq. O gün bir şey demedi her zamanki gibi ama sonra bir ara ben arkadaşlarımla dışarı cikarken şık giyinmistim ona foto attım etek ve bluz vardı üstümde ve bana tepki verdi "Sen arkadaşlarına gelince susleniyorsun bana gelince ozensizsin yani son bulusmalarda hep pantolon giyiyorsun mesela" dedi. O kadar sinirlendim ki anlatamam kırk yılın başı çok ozenmedim diye bunu söyledi ve resmen mini etek giymemi istiyor yanındayken bunu konuşmalarından anlıyorum hep. güzel kardeşim teki zaten ve yanındayken çık giyinmem hoşuna gidiyor. Sizce beni sevmiyor ve sadece kullanıyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Güzel kardeşim teki yazan yer klavye düzeltmiş ahshah orada güzel kardeşim teki zaten yazmıştım xjaha
Güncellemeler
+1 yıl
Allah Allah deliricem G A V A T yazıyorum sjahahah klavye güzel kardesim diye çeviriyor aglicam ajshahah
Sevgilim bana özensiz giyiniyorsun dedi?