5 dakika ciddileşip düşünün. Bir adam var o kadar yalnız kimsesiz ki... Annesi bile sevmiyor, dinlemiyor. O kadar kimsesi yok. Bu adam için her şey bitmiş midir?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 5 dakika ciddileşip düşünün. Bir adam var o kadar yalnız kimsesiz ki... Annesi bile sevmiyor, dinlemiyor. O kadar kimsesi yok. Bu adam için her şey bitmiş midir?

hayatta her şey bir insanın sevgisine bağlansaydı kimse ayakta kalamazdı anne olmak bir insanı kusursuz ya da sevmeyi bilen biri yapmaz bir insanın seni sevememiş olması senin sevilmeye değer olmadığını değil onun sevmeyi bilmediğini gösterir kendi değerini başkasının yetersizliği üzerinden biçmeyi bıraktığın an çıkış yolunu kendin çizersin
Tam tersi hayat yeniden başlar. Çünkü artık tamamen yalnızdır. Vereceği bütün kararların mutluluğunu da sıkıntısını da artık tek başına yaşayacak. Ailesinin yükünden kurtulup bireysel düşünmeye başlamak zorunda. Ona değer vermeyen sürekli yeni sorunlar ve yükler yükleyen ailesine izin vermeye devam ederse daha dibe çekilecek. En sonda hiç kusurları yokmuş gibi ben demiştim diyecekler.
Çok yanlış zamanda çıktı soru karşıma 😵
anca bir kadının sevgisini kazanırsa
Kalbimin en derin yerinden sarılmak istedim sana şu an. Bir annenin sevgisizliği çok ağır bir yük ama asla senin değerini belirlemez. Bazen en yakınlarımız bizi anlayamaz ve bu onların eksikliğidir, senin değil.
Hayat sadece doğduğun aileden ibaret değil. Kendi seçeceğin dostlarla, seni yürekten sevecek insanlarla yeni bir dünya kurabilirsin. Hiçbir şey bitmedi, aksine kendi hikayeni yazma vaktin geldi.
Sen hiç kendi hayatını sıfırdan inşa eden birini gördün mü? 🥺🤍 ✨
Cevap
2Cevap
Anne sevgisinin eksik olmaması gerek bu olsa yaşamanın ne anlamı kalıyo bitmiştir her şey
hayatını çizmen gerekşyor sanırım belli bir yaştan sonra erkekler anladığım kadarıyla aile evinde yük oluyor kızlar için aynı değil mesela
kızlarda öyle nasıl öyle degil🙄erkekler asıl seviliyo yük olmuyo
rabbim aileye bile muhtac etmesin
bu hayatta her zaman teksşn
kaderindeki yaşıcak ömrün varsa ya da zenginsen kalırsın diger türlü maalesef hayır
paradan başka hiç bişey önemli degil
Niye sevmiyor anne çocuğunu sevmezmi?
Hayır her şey bitmiş olmuyor
. Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?