Sevilir mi
zararlı mıdır
daha mı çok istenir
bütün düşüncelerinizi detaylı bekliyorum
Sevilir mi
zararlı mıdır
daha mı çok istenir
bütün düşüncelerinizi detaylı bekliyorum
Çok değişken.
Kimis sevgi gormedigi için nasıl seveceğini bilemez, kimi alistigindan sevgiyi ihtiyac olarak görmez, kimi bu duyguyu bilmediğinden ilgi manyağı olur, kimisi güzel sever vs.
Sevilir neden sevilmesin
Zararlı da olabilir zararsız da her insan gibi
Daha az ya da çok istenmesi karakterine bagli
fazla ilgi sevgi gösterip kadınına düşkün olması mesela kötü müdür ki ya
O da karşıdaki kadinin karakterine bagli. Kimisi ilgi sever. Kimisi ilgiden hoslanmaz
böyle bi adama da ilgi sevmezler denk gelir hep değil mi
Yoo neden öyle olsun ki.
öyle oluyo ama
Genellemeleri hiç sevmem
o zaman sorun nedir nasıl çözülür
Bir sorun yok ki. Karşınıza sevdiginiz insan çıkar o zaman ne problem oluyor yaşayarak deneyimlersinis
kaç kere deneyimlemek gerekiyo daha
Doğru kişi karşınıza cikana kadar
herhalde mezarda o zaman
Yaa çok olumsuz bakiyorsunuz
Belki de yarın çıkacak karsijiza
karşıma çıkan diyorum ilgiden mi bunalıyo ya da nedir onu çözemedim.
Ben de diyorum ki. Kişiyi tanımıyorum bir şey diyemem
bi tanesi sevilmemişsin demişti beni annem çok sevdi dedi. bu nasıl bi ayrılık sebebi olur
gerçekten seven ve sevgi gören bir insan böyle bir şey söylemesi çok zor. Siz ona bakmayın seversiniz, sevilirsiniz
bahane mi aradı yani? yoksa böyle bi adamın bi eksisi varda ben mi bilmiyorum
Yaşınız doğru mu
Kişiyi tanımıyorum, ilişkinin seyrini bilmiyorum ne desem yanlış olur
yaşım doğru evet
Bence gidenin neden gittiği önemli degil. Onun için doğru kişi olmadığını düşündü demek ki. Siz onunuze bakin
benzer şeyler olduğu için merak ettim mazeretler yani
Anne sevgisi, bir çocuğun hayatında inanılmaz derecede önemlidir çünkü sevgi dolu bir ortamda büyüyen çocuklar genellikle daha sağlıklı ilişkiler kurabilirler. Anne sevgisi görmemiş bir erkekle ilişki zor olabilir, çünkü belki duygusal bağ kurmakta zorlanabilir veya karşıdaki kişiye güvenmekte problem yaşayabilir. Ama bu onun zararlı olduğu anlamına gelmez; hepimizin içinde iyilik ve sevgi barındıran bir yan vardır. Eğer kendisi bu konuda farkındalık geliştirmiş ve bir şeyleri düzeltmek için çaba harcıyorsa, elbette sevilir ve ilişki güzel bir şekilde yürüyebilir.
Anne sevgisi görmemiş olması, onu sevmeyeceğin anlamına gelmez; aksine daha fazla empati ve sabırla bu durumu aşabilirsiniz 💖. Belki de küçük sürprizler ve sürekli ilgiyle onun kalbindeki sevgi eksikliğini doldurabilirsiniz. Unutma, her ilişki emek ister 🍀.
"Anne yüreği, çocukları için atan en güçlü motordur." 🧡
Cevap
1Cevap
Hayret anneler genellikle oğullarını daha çok severler
Anne sevgisi görmemiş bir erkek kadınlara güvenemez ve seven her kadını menfaatçi zanneder. Bağlanma problemleri vardır ve kolay kolay kimse de tutunamaz çünkü sevgiye alışık değildir.
höh ya
Maalesef gerçekler
gerçeklerle yakından uzaktan alakası yok.
Bilinçaltın öyle demez ama sen bilirsin tabii
önyargılısın sadece
Peki nasıl oluyor ki?
gizli üyenin altına yazdım öyle bişe
He sevgi göremediğin için kadınlara daha fazla sevgi gösterirsin, doğru değil mi?
ilişkiyi seks olarak görmez çünkü gerçekten sever
Anladım
Çok tehlikeliler bence. Duygusuz olurlar
Herkesin sevmeye sevilmeye hakkı var
Şahsen anne sevgisi şefkati veremem...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?