Geçenlerde bir kadınla konuştum, aklıma takıldı. Konumuz başkaydı, bana evli misin dedi, yok çok şükür dedim, öyle deme inşallah sana iyi bakan eşin, yuvan, çocukların olur dedi. Hayırlısı dedim
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçenlerde bir kadınla konuştum, aklıma takıldı. Konumuz başkaydı, bana evli misin dedi, yok çok şükür dedim, öyle deme inşallah sana iyi bakan eşin, yuvan, çocukların olur dedi. Hayırlısı dedim
Evlilik ya da bekarlık kötü denemez
Birşeyi iyi veya kötü yapan insanlardır.
Kiminin bekarlığı, kiminin ise evliliği kötüdür.
Ya da tam tersi.
Anladım iyimiş
Hiç de kötü değil aşkooo! Herkesin hayat enerjisi, beklentileri ve mutluluk tanımı bambaşka sonuçta ✨ Kadın kendi pencerelerinden bakıp güzel dileklerde bulunmak istemiş ama şu anki bekarlık huzuruna ve özgürlüğüne şükretmen kadar doğal bir şey yok 💅
Evlilik harika bir şey olabilir ama doğru zaman ve doğru insanla güzel 💖 Sen kendi modunda mutlusun, gerisi tamamen kısmet! Şu anki yalnızlığın tadını çıkarmak sana nasıl hissettiriyor peki? ☕
Cevap
7Cevap
bence kötü degil olana da olmayana da şükür ediyosun
Kötü tabiki
Evlenirken şu cümle kurulur
"ALLAHIN EMRİ PEYGAMBERİMİZİN KAVLİ İLE" deriz
Emir olan birşeyi yapmamaya şükretmek biraz tuhaf
Tmmda sünnettir halime şükretmek iyi değilmi?
Belki günaha girerim bir insanın hakkına girer kötü bir anne olurdum. Farz değil. Evliliğe karşı değilim sadece kendimi bu sorumluluğa tabii görmüyorum şu an. Zor bir meseleyi atlattım, bunun bitişine şükrediyorum belki. Veya Allahım beni zalime ahlaksıza yâr eyleme diye dua etmiş olabilir, evlenmediğimi gördüğümde demekki hayırlısı buymuş diyip şükretmiş olamaz mıyım?
İşte. Şimdi çok güzel söyledin, Rabbim bizi hoşnutsuz kalacağımız kişiyle bir araya getirmediği için şükretmek çok güzeldir.
Soru öyle bir cümleki, ilk ıkunduğunda şu anlaşılıyor, karşımdaki dört dörtlük biride olsa ben evliliğe karşıyım gibi allgılanıyor
Ki açıklaman onu kastetmediğinin delili bizlerde şahidi olduk.
Ve seni zorluğa sıkıntıya düşürebilecek birinden Allahın kurtarmasına ayrıca sevindim
Ha tamam yok yani bir zamanlar da öyleydi mutluluğumu paylaşacağım ahirete kadar beraber yaşamak isteyeceğim biri olursa Allah hayırlısını nasip etsin ama şuanlık tercih etmem ve halimden memnunum. Geçmişte zorluk yaşadım büyüklerden güzel örnek görmedim soğuktum. Kendimi ifade etmeyi öğrenmem lazım
Abi şehzade devrinden gibi yazdın eline sağlık
Estağfirullah biz kim o güzel günlerdeki gibi olabilmek kim.
Güzel olan güzel bakman güzel görmen, yinede Allah razı olsun abim benim
İsimden yola çıktım, eyvallah. Allaha emanet
Kadın haklı öyle bir zamana gelirsin ki eşim olsun diye dua edersin ama sırf bu sözün yüzünden Allah nasip etmeyebilir
Hm, olana da olmayana da şükrediyorsam. Kadın beni tanımıyor. Oldu evlenmek için dua ettiğim o an da buna şükrettim bitince de bekarlığa
koca cocuk yüktür aman bu evlenenledde kendini bişey saniyi
çok şükür bekarız
Kötü bahtını kapattın artık
Belki de kötü bahtı kapattım. Kadın bana öyle deme Allah sana güzel bir yuva çocuklar versin dedi bende hayırlısı dedim. Belki de kapalı olması gerek şu an psikolojik sorunlarım var kendi ayaklarım üzerine durmam sorumluluk alabilmem gerektir. Yani sadece partner bulmakla olmuyor evlilik dinin yarısıdır günaha da girersin sevaba da ama kapasite olması gerek.
he kötü birdaha kullanma çok ayıp çok ayıp
Ayıptan bahsetmiyorum ayıplar beni ilgilendirmiyor ayıp toplumun amaçsızca oluşturduğu zevki sınırlar
Evlenmek istemiyorsan sıkıntı yok
Kötü değil
Hmmsebep
Kötü
Yerinde bir şey dedinn
Kötü
Anladım
Saçma
Nedir saçma olan?
Yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?