Nihat Hatipoğlu'nun kanalında biri sormuştu birinin benim için hayırlı olmasını ısrarla isteyebilir miyim diye Nihat Hatipoğlu da Allah sana Ahmeti hayırlı görmüştür ama sen Mehmeti istiyorsun Mehmet için dua ediyorsun Mehmet senin için hayırsızdır ama sen Mehmeti istediğin için Allaha yöneliyorsun namaz kılıyorsun dua ediyorsun Allahta sana Mehmeti hayırlı kılabilir diyordu bir de hayırlı değilse de hayırlı kılacak duruma getirip hayırlı kıl diye dua edilebilirmiş
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tabi dogru bir dua edilebilir hatta acilmiuan çoğu kapilar bu şekilde açılabilir benim öyle oldu çünkü biz Allah'tan 20 şey istiyosak 18 i hayırsız 2 Şi hayırlı diyelim tamam mj Allah bize 2 sini verir hayırlı oldihu için ama geriye kalan 18 duamız da hayırsız olduğu için vermiycek ahirete bırakır ama biz rabbim istediğim şu 20 şeyi hakkımda hayırlıya çevirerek hayırlı kıl bunları bana hayırlı bir şekilde nasıp et diye ettin mi onları da verir insaAllah dua etmekten daha çok Allah'a nasıl dua etmen önemli neyi istediğin önemli değil neyi nasıl istemen onemlj
Evt çok güzel açıkladın teşekkür ederim ☺️ Altta yazdığım şey için ne diyorsun peki nihat hatipoğlunda izlemiştim Birkaç kere sabah ezanına uyandım ama kendim değil Allah kaldırıyor işte sonra namaza bailadım elimden geldiğince 5 vaki kışmaya çalışıyorum havet namazı kılıyorum yasin okuyorum ve Allahtan istiyorum
Rica ederim ne demek alttaki dediğin şey ne oluyo tam olarak anlamadım herşeyi tam olarak açıkladığımi saniyorum
Diyelim ki namaz kılmıyorsun sadece dua yoluyla Allahtan istiyorsun Allah senin için Ahmeti hayırlı görmüştür ama sen sadece dualarınla Mehmeti istiyorsun ve diyelimki Mehmet kötü birisi senin için hayırsız yani ve Allah seni namaza kaldırıyor birkaç kez namaza başlıyorsun ibadetlerini daha çok arttırıyorsun daha çok istiyorsun ve Allah mehmeti senin için hayırlı kılacak duruma getirip bütün kötülüklerden arındırıp sana hayırlı kılıyor Nihat Hocanında anlatmak istediği bu sanırım
Evet olabilir simdi şöyle hani diyelim ki Ahmet iyi biri değil seni üzucek mutsuz edicek kötü biri diyelim sen ısrarla istersin hayırlıya cevir diye Allah çevirir Ahmet'i dediğin gibi temizler oralarıni artık Allah bilir nasıl yapar bizler sadece dua etmekle yükümlüyoz hem ne demiş Mevlana biz dua ederiz gerisine karışmayız gerisi hattı asmaktir ben bir ara birisini çok seviyodum onun için dua edim dedim öyle aklıma gelmisti dua ederken onun için sana yemin ederim sanki dilime mühür vurulmuş diye onun iatiyemedim duanın başımda bekledim 2 dakika falan sonra rabbim dedim ben bunu istiyemiyorum senden demek hayırsız sen ondan daha iyisini bana ver dedim ve sonra anladım ki cidden hayırsız olduğunu başka birini verdi bana yemin ederim biz yeterki rabbimizin ipine sımsıkı sarılalım emin ol i zaman darda kalmazsin
Ayn öyle haklısın ben mesela daha önce uzun ilişkim olmuştu çok dua etmiştim ama sadece dua ettim namaz kılmaya başlamamıştım ve baktım artık dua etmemeye başladım içimden dua etmek gelmiyordu şu anda mesela birkaç sefer sabah ezanına uyandım normalde istesem kalkamam Allah kaldırıyor işte sonra namaz kılmaya başladım daha çok ibadet yapmaya Allahtan istemeye başladım Allaha daha çok yöneldim içimde yaşadıklarımızdan dolayı bir huzursuzluk vardı daha çok ibadet etmeye başladım ve daha önce hiç böyle olmamıştım yani namaz kılmaya başlamamıştım ama bu sefer işte bir nevi onun sayesinde daha çok yöneldim
Takip edermisin kuzuu
Ederim tsbi
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!