Is yerinde hoslandigim erkek baskasiyla sevgili oldu, ask mi ki̇skançlik mi, ben ne yapmaliyim?

ben bir senedir çalışıyorum. Çalıştığım yerde bende hariç bir kadın bir de erkek çalışan var… çalışmaya başladıktan 5-6 ay sonra erkek çalışanla flörtleşmeye başladık… ben istemiyorum diyorum ama o çok ısrarcıydı… benim de istememe sebebim onun başka kızlarla da arka planda konuştuğunun farkında olmamdı. Neyse, çocuk ama iyiliğine çok iyiydi, bana aşırı tatlı davranıyordu, bana 2 kere hediye aldı. 2. hediyeyi kabul etmediğimde bana sinirlendi ve benimle konuşmak istemedi, 1-2 hafta konuşmadık. Sonunda ben dayanamadım ve konuştum, bir sorunum yok dedi. Sonrasında mesajla benimle bir yolda ilerlemek istediğini söyledi, ben de olmaz dedim ama iş yerinde flört etmeye devam ediyor. Hatta ben de arkadaşlarıma bu çocuğu kabul edeceğim diyorum ama cumartesi gecesi yanıma gelmek istediğini söylüyor, ben de kabul etmiyorum müsait olmadığım için. Pazar sabahı başkasıyla sevgili oluyor… Bu çocuk sevgili yaptıktan sonra benim üstüme gelmeye başlıyor, sevgilisini anlatıyor, onun adını sürekli söylüyor, sürekli görüntülü konuşuyor ve beni sürekli sinirlendiriyor. Ona bu durumun beni üzdüğünü söylediğimde bana "ne" demekle yetindi… Bana cehennemi yaşatırken başka bir kıza cenneti yaşatıyor… Bu durumda ben ne yapayım, sürekli yüz yüze olduğumuz için dayanamıyorum, işten de çıkamıyorum, kendimi yiyip bitiriyorum, "keşke sevgili olsaydık bu kadar çok üzülmezdim" deyip sürekli ağlıyorum. Ne yapmalıyım?
Is yerinde hoslandigim erkek baskasiyla sevgili oldu, ask mi ki̇skançlik mi, ben ne yapmaliyim?