Yani serseri bir tip bir kizi sevebilir mi gerçekten? Yoksa sevemezler mi? Saplantiya vurmuşta olabilir mi peki sevmek yerine, ama sevmesi gerekmiyormu saplantiya vurmak için? Benim başım belada 4 yıl oldu sokakta yolda gôrdûgûm bir çocuk var birşey yaptigida yok sadece beni her gôrdûgûnde bakıyor, beni yanliz gôrdûgûnde bile etrafimda dolanır ama bakmaktan başkada birşey yapmiyor aceba seviyormu yoksa saplantiya mi vurdu, niyeti kôtû olsaydi olacagı olurdu yapardı bir delilik diye dûşûnûyorum, off ben ne yapıcam hiç bilmiyorum gerçekten :( tedirginim normal degil bu 4 yil oldu, polise şikayet etsem geri serbest birakirlar, çevremden birilerinede demek istemiyorum başlarini belaya sokmak istemiyorum. Bakmaktan başka birşey yok, sadece gûzûnû dikip izliyor yanimda biri olsun olmasin hep bôyle off en sonunda ne olur bilmem :(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnladığım kadarı ile sen ondan hoşlanıyorsun
oda senden hoşlanıyor olabilir :) ama sana şu soruyu sormalıyım serseri bir tip diyosun
insanlara karşı davranışı nasıl kızlara olsun faln daha mantıklı bir cevap verebilmek için soruyorum014 Yorumla
Soran+1 yılvalla diger kizlara nasil davraniyor bilmiyorum tanimiyorum cocugu sonucta ama diger kizlara bana baktigi gibi bakmiyor sanki, onlarada bakiyordur ama 4 yil takacak baska varmidir aceba benden baska? hayir ben niye hoslanayim ki tirsiyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılNAsıl yani tırsıyorum ?
Soran+1 yılYa birsey yaparsa? Yaparmi?
Cevap sahibi+1 yılNe yapıcak ya ne alaka yani 4 sene birşey yapmamışsa bu zamana kadar da yapmaz bence yinde kendi fikrim
Cevap sahibi+1 yılneden korkuyorsun ki bu arada?
Cevap sahibi+1 yılyani sana karşı birşey mi yAptı daha once veya açılmayı falan denedimi
Soran+1 yılboyle sessiz durmasindan bakmaktan baska birsey yapmiyor, sonunda bir delilik yapar diye korkuyorum, ne derdi varsa gelsin desin boyle olmuyor, gerci konusuncada degisen birsey olmaz
Soran+1 yılonu ilk defa gordugumde bana laf atmisti sarkmisti yani, o laf atinca abazan bu dedim kendi kendime ters teptim pis pis baktim ne olduysa o gunden sonra oldu ztn oyle iste
Cevap sahibi+1 yılSerseri kavrımanı biraz açarmısın nelerini gördün faln gibisinden
Soran+1 yılya pis heriflerle gezdigini gordum, kesin mal falan satiyordur gunahini almiyim belki icici degil ama saticidir, annemde gormus bir kac kez, annemlede denk geldik soyledimde durumu anlattim, annemde dedi bu cocuk serserinin teki dedi oyle tuhaf tiplerle falan gormus
Cevap sahibi+1 yılBENce önce sen bundan hoşlanıp hoşlanmadına emin olmalısın burdan konuşmana göre bunu anlıyorum, ve serserilerle takılması vs. onun serseri olduğunu göstermez uyuşturucu içtini ve sattını da göstermez bunlara emin olmalısın önce ha yinde böyle biriyle olmam diyorsan bu senin kararındır ve bu sürede birşey yapmadıysa yapmazda bundan sonra
Cevap sahibi+1 yılİnsanları yargılamadan önce tanımayı denemelisin sadece bunun için demiyorum genel olarak söylüyorum
Soran+1 yılİste gunahini almakta istemem belkide oyle biri degildir bilemeyiz off ben ne yapayim ne edeyim bu is daha nereye kadar gider hic bir fikrim yok seninde basini agrittim kusura bakma :(
Cevap sahibi+1 yılSorun değil o da
ona belli etmeden araştır biraz ya da git yanına neden bakıyorsun faln de eyer tamamen kestirip atmak istiyorsanda bakışların beni rahatsız ediyor de
En İyi Cevaplar
+1 yılHemen tav olma be basit olma, sen onun gözüne kestirdiği avlarından birisisindir bence. Seven adam çıkar söyler delikanlıca. Serseriden de adam olmaz onuda söyleyeyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok ztn ben ona yuz vermiyorum, aceba ona yuz vermedigim icin mi boyle takinti yapti? Seven adam soyler ama bu farkli ya ne yaptigi ne ettigi belli degil, bakarkende oyle sapik gibi bakmiyor, gozlerini dikip izliyor insan unutmaz mi 4 yil yani baktin pas vermiyor kiz vazgececegi yerde devam ediyor bakmaya anlamiyorum ben bu herifi
+1 yılBu soruyu daha öncede sormuştun ve ben cevaplamıştım gene cevaplıyorum git niye baktığını sor buraya yazıcağına kadar zaten iki ihtimal var ya hoşlanıyor ya tecavüz edicek.
02 Yorumla
Soran+1 yılyaw 4 yil niye beklesin ki tecavuz etmek icin? hoslansa diyelim 4 yil mi beklenilir soylemek icin?
- +1 yıl
Git sor kalabalık bir ortamda ve gündüz
Gizli Üye(30-35)+1 yılpsiko olma olasılığı daha yüksek bence. sevseydi iletişime geçmek isterdi yok utangaç olsa bile 4 yılda insaf yani bir gün cesaret ilacı alır seviyorsa yine konuşurdu
01 Yorumla
Soran+1 yıldimii ya saplatiya vurdu galiba elde edemedigi icin, yoksa kolay kolay nasil bir kiza baglanip sevebilirler ki?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
+1 yılNe bakiyosun de cevap vermeden siritip giderse manyaktir. Cevap verirsede rahatsiz oluyorum lutfen bakma de
02 Yorumla
Soran+1 yılne bakiyorsun diye bakis attim bir kac kez ama ise yaramiyor
- +1 yıl
Sozlu olarak soylicesin zaten bildgin git karsisina ne bakiosun de
- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yıladam aşık olabilir niye olamasın. ancak sevgisini ne şekilde ifade eder? döver mi sever mi keser mi allah bilir.
03 Yorumla
Soran+1 yıl4 yil yani, işte bende soruyorum bu tipler bir kizi gercekten sevebilir mi yoksa elde edene kadar psikopata baglayanlarda var takinti haline getirenlerde var ama ben bu cocugu anlamiyorum nereye kadar boyle gidicek bu?
- +1 yıl
kavun değil ki koklayasın. belki allahın psikopatı belki dünyanın en nayif adamı. ama ben tırsardım ne yapan söyliyeyim :D nereye kadar gider? seni gördükçe devam eder gibi
Soran+1 yılofff valla yanimda bir erkeklede gorse yinede devam eder boyle okuz gibi bakmaya, ama bende tirsiyorum valla, kiz olmak cok zor yaa
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. çocuğun duygusuyla oynama
sana bakıyorsa belki cesaret edemiyor011 Yorumla
Soran+1 yıloynadigim yok duygulariyla benim yaptigim birsey yok, kendi kendi yapiyor bakanda o boyle 4 yil uzatanda o
Soran+1 yıl4 yil olmasi takinti haline getirdim tabi her karsilasmada boyle bakmalari falan endiseleniyorum
Soran+1 yılvalla hic sanmiyorum vazgececegini yanimda bir erkeklede gorse yinede bakar, sorunlu cunku bana irsey yaparsa diye korkuyorum 4 yil az degil sonunda bana patlarsa o var iste. sadece bana bakmiyordur kesin ama 4 yil ayni kiza bakmak vede gelip konusmamasi cok tuhaf degil mi
Soran+1 yıloylesine bakan bir erkek 4 yil boyunca mi boyle bakicak
Soran+1 yılZtn giyimime dikkat ediyorum acik giyinmem orta seker giyinirim off seninde basini sisirdim kusura bakma :(
Soran+1 yılUmarim dedigin gibi olur tsk ederim :)
Ya bırak baksın garibim nolmuş sanki dediğin yapmak istese yapardı seni iyice süzüp aklına koyduktan sonra eve gidiyordur. d
014 Yorumla
Soran+1 yıleeeee sonra?
Soran+1 yılney?
Soran+1 yılyok daha neler hic gulecegim yoktu :D oyle sey olurmu ya 4 yil boyunca mi:))
Soran+1 yılbaslarda donuyordu yuzde vermiyorum ama birkeresinde yaninda bir arkadasi vardi cocuga beni gosterdi aralarinda birseyler konusuyorlar bana bakarak siritarak bide, ama yanliz olunca falan boyle masum masum bakiyor , aaa yine o kizz bakisi varya saskinca oyle bakiyor
Soran+1 yılbaska ne bakisi olabilir ki?
Soran+1 yılOfff kine offf neyse basini sisirdim seninde
Soran+1 yılUmarim yapmaz
+1 yılKizim serseri kelimesini nerden çıkardın utangac çekingen bir yapisi vardir sen ona bir adım at o sana karşılık verirse seviyordur baska bir ihtimal yok zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılsokak serserisi iste hem disarda bildigin serseri 4 yil mi surer bu utangaclik, inan bana bundan daha utangac olan erkekler bile ellerini cabuk tutuyorlardir
- +1 yıl
Sen git onunla konuş derdin ne senin benden hoşlanıyormusun sen gibisinden sor ona tepkisine gore artik amacinin ne olduğunu öğrenmiş olursun hem kafan rahatlar
serseri olsa ilk günden yapışırdı gibi geliyo bana 4 yıld diyosun.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet 4 yil halada ayni yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılne bu ya isiniz gücünüz yok mu 4 yıl bu kolay mı 4 yıl deyp duruyorsun 4 yıl boyu sen oturdun o da seni mi izledi allah allah ya da eve gider gelirken sürekli sokakta mı bu cocuk
06 Yorumla
Soran+1 yıladi ustunde sokak serserisi iste, hep sokakta falan olurlar ya bunlar, aynen oyle 4 yil okuzun trene baktigi gibi bakip durdu, baska birsey yaptigida yok
Cevap sahibi+1 yılbabana de tasının bos bir anını bekliyordur belki ara sokak gibi yerde mi yasıyosun
Soran+1 yılya evimi bilmiyor ki disarda goruyorum sokaklarda
Cevap sahibi+1 yılbence sen psikologa görün sizofren olablrsn. sokaklarda sürekli hatta 4 yıl biri bakıyr hmm
Soran+1 yılhee canım hee serseri bir tipten bahsediyorum ben
Cevap sahibi+1 yılserseriler her sokak bası da senin serseri bölünerek cogalmıs heralde
Gizli Üye(36-45)+1 yılolabilir valla bizde örneği var annem anlatır babamın gençliğinde yemediği halt yokmuş serserinin biriymiş ama şu an evlendiler namazında niyazında babam ben bile oldum ve babamdan memnunum biraz sert ama olsun :)
07 Yorumla
Soran+1 yılbabanda mi oyle yapmis annene?
Cevap sahibi+1 yılbabam evin önünden ayrılmazmış benimsin başka yolu yok demiş hatta kimlini alıp evlendirdim ikimizi diye kandırmış bizimkini sonra mecbur kaçmış annemde :)
Soran+1 yılohaaa :D yok o evimi bilmiyor ben disarda goruyorum sokaklarda falan
Cevap sahibi+1 yılya seninki yine iyi evini aramamış :)
Soran+1 yılYok okadar degil boyle giderse yani bir kac yil daha ozm neler olur evimi flnda bulur bu
Cevap sahibi+1 yılhee sonra kimlini alır evlenirsiniz :)
Soran+1 yılkimligimi vermem ben ona serseri iste :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaplantısız Türk erkeği mi var. Anlamiyom ablam ben bunlari valla
06 Yorumla
Soran+1 yıl:D hepsi mi saplantiya vuruyor?
Cevap sahibi+1 yılSalaklar yeminlen kafayi yicem. Bu gidisle yabanci erkeklerle ciddi dusunmeye baslicam.
Soran+1 yılturk erkeklerinden birsey cikmaz kezban diyorlar kizlara ama asil kendileri kezbanooo :))
Cevap sahibi+1 yılKamil iste nolcak
Cevap sahibi+1 yılher 10 erkekten 9 u missfatty haric :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılgüzelsen bakar yani herkez bakar bence sen onu saplantı haline getirmişsin :)
010 Yorumla
Soran+1 yıl4 yildan sonra kim olsa saplantiya getirir ama ben tirsiyorum diyorum
- +1 yıl
bişey yapmaz bakıyodur öyle ne yapabilirki zaten :)
Soran+1 yılsonunda patlarsa bana?
- +1 yıl
bişey olmaz görmemezlikten gel sen :)
Soran+1 yılHep yaptigim sey ztn :))
- +1 yıl
öyle gözükmüyo ama :)
Soran+1 yılyok daha neler nasil gorunuyor ki:)) ben onu gordugum gibi bakisimi degistiriyorum gormezden geliyorum o yokmus gibi davraniyorum, o ne anliyo aceba naz yaptigimi falan mi yoksa?
- +1 yıl
utangaç ceylan diye düşünüyodur :)
Soran+1 yılceylan mi :D oda fare olsun ozm belli kimin ceylan oldugu :))
- +1 yıl
hahaha ah gençlik :D
+1 yılondan özgüven eksikligi var demekki 4 yıldır ne dir yuh ya adam 4 yıldır sadece bakıyor :D
05 Yorumla
Soran+1 yılsadece bakiyor evet, ne ozguvenmis yaa manyak herif
- +1 yıl
ilginç tipler varmış ya adam usanmadan 4 yıl bakarmı ya :D
Soran+1 yılBen olsam onun yerinde dayanamazdim yani sorunu neki bunun?
- +1 yıl
bence sorunu piskopat olması :D
Bence ikinizinde yalnız olduğu bir an da gidip konuş 4 yıl az değil sonuçta :)
01 Yorumla
Soran+1 yılben gidipte konusmak istemiyorum, o hep bakip duruyor belliki birsey var gelsin desin artik ama yaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşık olabilir, bu arada abazalar çabuk aşık olur, dert etme, yüz verme.))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılserseriler genelde önüne gelenle yatar.
07 Yorumla
Soran+1 yılya kimle yatarsa yatsin umrumda degil, benimle ne derdi var aceba, mal mi bu herif anlamiyorum ki, tm belki guzel bulmuş olabilirsin bakarsin, ya da ilgini çekmişte olabilirim ama bu boyle olmaz ki tam 4 yildan beri boyle manyak mi bu herif
Cevap sahibi+1 yılhedefi sensin. seni arzuluyor.
Soran+1 yılo biliyor anlamistirda nasil bir kiz oldugumu, onun bildigi kizlardan olmadigimin farkinda
Cevap sahibi+1 yılhormonlar hep elde etmek ister. erkek yapısı işte.
Soran+1 yılhay ben onun hormonuna :D istedigi kadar istesin o is olmaz, benimle bide asla :))
Cevap sahibi+1 yılbaşına kötü bir şey gelmesin. tedbirli olman lazım.
Soran+1 yılne yapayim yanimda bicak tasiyorum.
bu kadar şey düsüneceğine konusmayı denesen?
05 Yorumla
Soran+1 yılkonuşunca ne olacak ki ozm ne dusunur? aha bu kizda bos degil demez mi? hemde o beni kac kez yalniz gordu gelip soyliyebilir derdini, bakan o 4 yila kadar getirende o, ben niye gideyim ki konusmaya?
Soran+1 yıltabi oda anlayisla karsilayacaktir
Soran+1 yıltanimiyorum evet ama hic birsey belli olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı. Serserilerin kalbi yok mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılvardir ama adi ustunde serseri yani, bir kiza baglanip gercekten o kizi sevebilir mi merak ettigimde u ztn, belki saplantiya vurmuşta olabilir olamaz mi, ama bu cocuk hic normal degil
- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılSana karışmıyorsa sorun yok
02 Yorumla
Soran+1 yılkarışmıyor ama 4 yildan beri boyle ve bu normal degil nereye kadar gidicek bu?
- +1 yıl
Gidip konuşmayı dene
ananıza babanıza yazık olur size bişey olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılniye aileme mi zarar verir?
- +1 yıl
kızım seni tutar sikerse ne yapacaksın mal mısın (JRTOLGAJR özür dileri senin alnada yazdım)
Soran+1 yılya oyle birsey yapsaydi niye 4 yil zmn gecirsin ki? yapsaydi aklinda tecavuz etmek gibi bir amaci olsaydi daha onceden davranmazmiydi?
+1 yılHer an tecavüz kurbanı olabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılo kadar kotumu ya? ama kac kez beni yalniz gordu beni istese daha once yapardi kotulugu ama 4 yildan beri boyle
- +1 yıl
anı kolluyordur
Ya bu kadar uzun yazmayin okuyamiykruz :(((
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha uzunu var bumu kisa :D
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Serseri bir tip aşık olabilir mi? Başım belada bakar misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler