4 aydır evliyiz, evlendikten sonra tam bir oyun bağımlısı oldu, kafayı yemek üzereyim artık, kavga etmekten bıktım ne yapmam lazım, konuşuyorum iletişimden de anlamıyor, saatler boyu PUBG okey oynuyor
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bence evliliğin başında bu tarz alışkanlıkların bu kadar büyümesine izin vermemek lazım, direkt karşılıklı ciddi bir sınır çizmeniz şart. sürekli kavga etmek yerine bu durumun evliliğinize zarar verdiğini net bir şekilde ortaya koyup ortak zamanlar için kural koymalısınız.
Ne yapmam lazım ki iletişim kuruyorum anlamıyor trip atıyor konuşmuyor çocuk gibi
Umrunda olmuyor ki
Abla bence en temiz ve en safe yöntem yapabilirsen sen de abi ile birkaç kez oynamaya çalış tamam yaptığı doğru demiyorum çok yanlış ben olsam sevgim şey kadar en en az 2 katı kadar eşime zaman ayırırım, fakat en azından böyle çözmek mantıklı olabilir diye düşündüm , sevmiyor olabilirsin haklısın ama en azından denenebilir :)
Evliliğin ilk aylarında böyle bir kopukluk yaşamak insanı gerçekten çok yorar, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺
Kavga etmek maalesef onu savunmaya çekip oyuna daha çok itiyor olabilir. Konuşurken sen hiç benimle ilgilenmiyorsun demek yerine, onunla vakit geçirmeyi ne kadar özlediğini ve bu durumun seni ne kadar kırdığını tatlılıkla hissettirmeyi dene 💖
Birlikte yapabileceğiniz yeni aktiviteler planlayıp onu ekran başından yavaşça çekebilirsin ✨ Peki bu akşam telefonları bir kenara bırakıp baş başa romantik bir kahve sohbeti teklif etsen nasıl tepki verir acaba? ☕🥰
Cevap
17Cevap
Evlenemeden önce de öyleydi büyük ihtimalle!!! Sana geçmiş olsın
Galiba evet ama ben bilmiyordum
Üzücü senin adına. ilgisizlşk kötü bişey. yeni evlisiniz birlikte vakit geçirmelisin
Bende şans yok en başta çok başka birisiydi şu an çok başka
maalesef seni kandırmış. hiç paylaşımınız yok mu
sende gel pişpirik oyna o da boynuzlarını sivriltsin.
O ne
öğretiriz belli ki daha önce oynamamışsın
PUBG’yi bırakır mı bilmem ama seni kaybetme ihtimali biraz düşündürmeli bence 😄 Sence oyun mu daha önemli olmuş artık sen mi?
Her şey olur tatlı dil yılanı g. tünden düt tatlı dille uyar emin ol oynamaz.
Birlikte aktiviteler yapın film izleyin dışarı çıkın oyun oynayın falan
Pubgdan kontrol et konuştuğu kızlar falan varsa
Dikkatini üzerine çek dekolte giyin mesela bence erkeklerin en hassas olduğu yer dayanamayacağı şey
Kırmızı mini elbise ile dolaşıyorum evde adamda tık yok
Ozaman otur onunla birlikte oyna nasıl erkekmiş anlamadım
Ben karıma dekolte giyim dikkatimi çek biraz diyorum yapmıyor
İçeceğine hap kat 😄
İçeceğine hap katıp denedinmi
ee sen de oyna onunla
Bende oynuyorum ama dozunda
Sana vakit ayormıyor dimi
Hayır maalesef ve ben bu şekilde zaten kafamda bitiriyorum yavaş yavaş
4 ayda bağımlı hale gelmez o oncedende bagimliydi
Evet ama çok değil
4 ay yeni sayilirsinjz yapacak başka şeyler bul onu katılmaya zorla
İkimizde çalışıyoruz zaten bi tek akşamları görüyoruz birbirimizi onda da saatlerce oyun oynuyor
Sevdiğiniz şeyler yok mu onu yaptirin
Çocuk olunca iyi e zorlanırsınız
Var ama ısrarla oyun oynuyor
O onunla oynadın senlede ben oynarım
Bende oynuyorum ama bağımlı değilim
Gerek yok
Oyun bağimlisina birsey yapamassin yenge
Ver bir ilaç sana bağımlı kalsın
Kendi haline bırak umursama
Pubgde kızlara yavsiyordur kesin takipte kal
Yok birlikte de oynuyoruz
Ah safım ahhh
Kız meselesi değiş ki bu oyun bağımlısı diyorum
seks dısında bsey yapmaması lazım halbukı
seksı arttır mutlaka oraya bagla bu ne boyle
elektriği kapat köşe kapmaca oynayın
Al vur telefonu kafasına
beraber oynayın 10 numara aktivite
Sende oyna onla
Yaslar kac
28 33
Bagimlilik yapmis sanirim onu aile Danismanindan destek almaya ikna et Boyle devam ederse evde Karisi oldugunu unutur
Unuttu zaten ergen çocuklar gibi bi eş gibi değil ki
Daha 4 aylik evlisiniz birbirinize en cok ihtiyac duydugunuz zamanlar olgun da Bir Yaştasiniz boyle nereye kadar sabredeceksin
Hiç bilmiyorum sinir ve öfke ile nasıl bi karar verirler ki
Zorla mi evlendin
Hayır severek
Sevgisi mi azaldi Bir Erkek evde karisi varken nasil saatlerce Oyun oynar ki ona karsi ilgisiz misin ki
Bende anlamıyorum çirkin de değilim olay zaten bu değil elde ettikten sonra böyle oluyor
Cirkin olmak mazeret degil zaten eger sorumluluk alip evlendiysen geregini yapacaksin. Ona" Beni yok sayiyorsan bosanalim bari " desen blof yapsan ise yaramaz mi
Biz daha önce bu oyun yüzünden ve daha bi çok sebepten çok kavga ettik boşanamayacağımı omdan vazgeçemeyeceğimi biliyor
Boyle dusunen Adam rahat olur tabiki. O zaman sen onu gormezden gel evde biseylerle mesgul ol. O sana gelsin seni sorsun Bir de boyle dene
Galiba en doğrusu bu uzak kalmak
Goz ucuyla o farketmeden takip edeceksin tabi. O evde Yokmus gibi davran zamanla anlayacaktir diye umuyorum Bir de ozellikle seksi kiyafetler giy
O konuda hiç iş yok zaten ben yanaşmadığım sürece asla kendisi yanaşmıyor bile soğuk asosyal ergen gibi
Çok güzel bi kızım ama maalesef güzellikden ziyade kıymetin bilinmezse hiçsin
Guzel Bir kadin olman karsinda Bir Erkek varsa Deger Kazanir onun gozunde sen Şu an siradan birisin. 4 aylik evli Bir Erkek nasil karsini ihmal eder anlamak zor. Normal Bir erkek her gece uzerinde olur
O beni değil ben onu kovalıyorum hep o konudada
Ya iste dedigim gibi sen bi kac gun Sabret cok isteyince gerekirse mastürbasyon yap rahatla ve onu gorme bence bu ise yarayacak
Ayrı uyumalımıyıö
Hayir tabiki ayri uyumayacaksin o senin yanina gelince o yokmus gibi yayacaksin o sana gelirse sarilirsa bu iyiye gidis demek
Yokmus gibi yatacaksin """
Şu zamana kadar hep ben sarıldım ama o kadar içimde bitmişki ilk defa ayrı uyumak sitedim
Ayrı uyuma bence dedıgım gıbı her haraketı ondan bekle günler geçse de dene bunu. Gızlısın yazamadım bana yazar mısın
Neden ayrı uyumayım ki uzak kalmak en mantıklısı
O zaman da ıpler ıyıce kopar bırdakı amac evlılıgı kurtarmak. Ona ders vererek yanlıstan donmesını saglayacaksın
Burdan ayrıl bosan vs dıyenlere bakma sen bekara bosanmak kolay derler
Önce oynamıyor muydu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?