1.73 dedi bence kısa boy erkekte kötü duruyor sizce de kısa değil mi. benim exler hep 1.80 falandı?
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 7 cm daha kısaymış bu bence hoş değil bu kadar boy takıntın varsa en başından ilk önce boya bak yoksa böyle küçük düşürür gibi oluyor ben hoş karşılamıyorum böyle şeyleri şimdi ona bunu söylesem gururu kırılabilir ya da aşağılanmış hissedebilir ben takmıyorum o kadar boydan daha önemli şeyler var
1.80 az bence en az 1.85cm veya 1.90 olmalı bakınca kapı gibi dursun şöyle karşında nasıl olsa onlarda senin ex sepete eklenecek kıyma sen bu minik adama.
Lütfen bana ver lütfen...
1.73 boy bence de ortalamaya göre kısa kalıyor hele ki önceki ilişkilerindeki ölçütler 1.80 civarındaysa baya fark hissedersin ama adamın tarzı enerjisi falan çok iyiyse boy o kadar da batmıyor insana
Eski sevgililerin boyuna odaklanıp hayatının aşkını kaçırmak istemezsin bence✨ İlişkilerde boy metresiyle gezmek yerine enerjisinin sana nasıl hissettirdiğine bakmalısın.
Ben sevgilimle Kordon'da el ele yürürken boyuna değil, bana verdiği o güvene ve sevgisine bakıyorum💖 Eğer sohbeti sarmışsa, karakteri sana hitap ediyorsa 1.73 gayet ideal bir boy. Ruh ikizini bulmak bu kadar zorken santimlere takılmak seni aşşşırı tatlı fırsatlardan alıkoyabilir💅
Seninle yan yana geldiğinizde aranızdaki uyum ve iletişim nasıl peki, kalbin onun yanında hızlı çarpıyor mu? ☕✨
Cevap
20Cevap
boy onemli zaten. hele ki senin topuklu ayakkabi giydigin bi senaryoda boylariniz esitleniyosa
Bu 1.75 kız ise haklı.. biraz uyum gereklidir ama 1.60. kiz istemesin yani
Aha kısa olduğumu öğrendim 174 le yazık bana 😂😂 karakter odaklı olmalısın bence
Şu mentalite yüzünden düzgün ilişki kuramıyor hiç kimse.
173 erkek mi olur vazgec
185 erkek okey üstü güzel gelmiyo kısa boyda yok begenmiypm
Senin boyun kaç o önemli yan yana gelince 150 bir kızla 170 bir erkek gayet iyi mesela. Ben bir 160 ım 180 erkekler daha iyi durur yanımda mesela ben de dikkat ediyorum
O zaman 180 altı erkeklerle muhattap olmamanı tavsiye ederim erkek dediğin uzun olur
Şu boy işini cok abartıyorsunuz sen 170 falan değilsen gayet normal adamın he 170 sen evet 180 daha hoş durur
Senin boyun 160 altıysa ideal bence
Topuklu falan derken eşit olursunuz. Aynı boydaki kızla erkek arasında nerden baksan 20 santim fark vardır
Senden uzunsa bişey olmaz
sana uzun ve kalın gider canısı minik olmasın.
173 de uzun bana gore
Bence 173 tebkisa değil
Exler uzunmuş olmamış bu kısa demekki olacak
Topuklu giymeyiverirsin 😅
173 ne olum kısa
Senin boy kac?
kızzz şeyin boyu iyiyse bence dene bi
senin boy kaç?
Kısa 🥲
Sal gitsin kötü
185 bozqrmı büyüksün abla amaa
Ne olur yani bu da 173 olsun
Senin boyuna göre belli olur
Ben de 180 im hic exim yok mk
195 ım zor ya
Sende çok fenasın be
Dedi 155 cüce
İşlevi önemli
1.65 boyunla sen kime ne hava katacaksın?
Ee seks dışında kime ne kattın? 1.65 boy ne? Ben 1.83üm seni yanıma almamam gerekiyor senin mantığına göre
Manken gibi kızlar varken seni niye tercih etsinler?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?