Kaderinizde yazılan kişiyi sevememeniz günah mı olur yani bunun sorumluluğu bize mi aittir, çünkü elimizde olan bir şey değil :(( bir ömür böyle sevmeyerek geçen var mı acaba
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaderinizde yazılan kişiyi sevememeniz günah mı olur yani bunun sorumluluğu bize mi aittir, çünkü elimizde olan bir şey değil :(( bir ömür böyle sevmeyerek geçen var mı acaba
Nasıl yani biraz açman lazım evlendin ve sevemiyor musun eşini? Ben sana şöyle söyleyeyim bir insanı zaten her zaman sevemezsin bence şu an kafan karışık sevmiyorsan neden evlendin bir düşün
He sana kötülük yapıyor ondan sevmiyorsan o başka ama bir neden yoksa ve eşin iyiyse zamana bırak. Birlikte bişeyler yapın daha fazla yakınlasin. İnan ki bu tüketim sisteminde hiçbiseyi sevemeyeceksin
Neden sevemiyorsun anlatır mısın
Eşin seni seviyor mu
Neyse ya boş ver
Cevap veremedim kusura bakma ya işim çıktı birden
Olabilir sorun yok
Nasıl anlatayım kı uzun baya of of
Nasıl istersen. İstemiyorsan sıkma kendini.
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap
Duygularına yön veremediğin için kendini suçlamayı hemen bırakmalısın ✨ Kalp bu, zorla veya mantıkla çalışmıyor maalesef 🥺 Kalbinin ısınmadığı biriyle kalmaya zorlanmak sana yapılan en büyük haksızlık olur. Kader dediğimiz şey sadece karşımıza çıkan insanlar değil, bizim verdiğimiz seçimlerdir 💖
Gönlünün çekmediği birini sevememek asla günah ya da senin vebalin değil. Kimse sevmediği bir insanla sırf zorunda hissettiği için bir ömür geçirmemeli. İnan bana, ruhunun ait olduğu insanı bulduğunda her şey çaba sarf etmeden kendiliğinden akıp gidecek ☕
Şu an üzerinde nasıl bir baskı hissediyorsun, seni bu düşünceye iten durum tam olarak ne anlatmak ister misin? 🥺💅
Cevap
4Cevap
O zaman kaderine yazılmış birisi değil
Evli misin kız kocanı mı sevmiyorsun
Evet
Neden evlendin ki
baska erkek blursun kasmaya
Bende öyleyim sen nasıl mutsuzsun
Ben hiç mutlu olmadımki , ben haric herkes hayatımda söz hakkı oldu :((
Mutlu olmak ister miydinn
Dertleşelim mi
Hayır gerek yok konuşunca gecmicek çünkü