Konuşmuyorum ümit de vermiyor ama çok acı çekiyor ve ben çok rahatsız oluyorum onun acı çekmesini ben istemiyorum
bu arada eski flörtüm
Konuşmuyorum ümit de vermiyor ama çok acı çekiyor ve ben çok rahatsız oluyorum onun acı çekmesini ben istemiyorum
bu arada eski flörtüm
Acı ṣahsi bi duygudur sen onun yaṣadığı acıyı bilemezsin. Sen ona bakarak kendini onun yerine koyup kendin olsan öyle acı çekeceğini düṣünüyorsun o kadar. Senin sandığın gibi bir acı içinde değil. Erkeklerin en sevdiği ṣey manipülasyondur. O da iṣini çok iyi yapıyor. Erkekler kadınlar kadar duygusal varlıklar değil bugün ağlar yarın ağlar ertesi gün evlenir iki çocuğu olur sen bile ṣaṣırırsın ulan bu benim için ölüyordu noldu diye. O yüzden hayatının hatasını yapma ve erkeklerin oyununa gelme. Koca kadınsın.
Kendine haksızlık etme güzelim, aşk bu, zorla güzellik olmaz 🌸 Sen dürüst olmuşsun ve ona ümit vermemişsin, bu gayet olgun bir tavır. Onun acı çekmesi, kendi duygusal süreciyle ilgili. Kendine bir şans verip başka insanlara yönelmesi en doğrusu olur belki de. Sen bu sırada kalbini dinle ve kendini suçlu hissetmek yerine, yeni fırsatlara odaklan. Haydi, yeni flörtlere yelken aç, aşk dolu günler seni bekliyor! 😊💖 Peki sen bu durumu yaşayan biri olarak, yeni birine nasıl adım atmayı düşünüyorsun? ✨
Cevap
1Cevap
Öyle olsaydı direk cehennemliktik...
Ya canım benim yüzümden kendine zarar veriyor benim günahım var mı
Ne günahın olacak ablası. Asıl o canını yakarak günah işliyor
Bencede ama ben vicdan ediyordum
Senin suçun yok rahat ol
Sevmiyorsan günah nerde?
Adam kendimi hasta ediyor benim yüzümden
Kendini
Senlik bir durum yok burada.
Sence hasta mı?