24 yaşım bitti 25 ten gün aldım. Benim hayatımda hala hiçkimse yok. Çevremde evli ya da uzun ilişkisi olan yaşıtlarım var. Kendimi çok yalnız hissediyorum aşık olmak sevmek sevilmek benim de hakkım değil mi? Benim hayatıma ne zaman nasibim olan kişi girecek?
Dış görünüş olarak zayıfım kızların gözünde çekici değilim kişilik olarak da çekingen utangaç içe dönük sessiz biriyim ortamlara giremiyorum asosyalim kızlarla tanışamadım
Ben de çekingen utangaç sessiz içe dönük biriyim asosyalim seni anlayabiliyorum kilolu olunca tip de mükemmel olmayınca ben de erkek arkadaş bulamadım bir tek annemin babamın yanında konuşkan oluyorum
Kendini seven insan özgüvenli olur, kendine yaslanan dik durur, kimseye muhtaç olmaz bu bile cool olması için yeterli çünkü onu ulaşılmaz kılar. Ama kendisini sevmeyen başkalarından kendisini sevmesi için dilenci gibi medet umar, sen kendini sevmiyorsan "annen hariç" kimsenin sevmesini bekleme İlk önce öz sevgi önemli.
Bak kendini geliştirecek şeylerle meşgul olmaya başka. Spor yap, kitap oku, yürüyüş yap, telefonla ekran başında daha az vakit geçir, şikayet etmeyi söylemeyi bırakıp bi an Önce harekete geç. Çünkü kendine bakan insan iyi gözükmeye başlar, iyi gözüktükçe kendini ruhsal olarak daha iyi hissetmeye başlar. Mesela kendine iyi şeyler de devamlı, yapamazsam demek yerine yapabilirim diye değiştir cümlelerini. Sen böyle değişmeye başladıkça hayatın da değişmeye başlayacak, bambaşka birine dönüşmeye başlayacaksın inan. Anladığım kadarıyla da sen biraz hayata kırılmışsın. İçten bir kırılma bu. Ama şunu da unutma ki yumurta içten kırıldığı zaman yepyeni bir hayat başlar, dıştan kırılırsa ölür:) kendine güven yapamazsam değil, yapabilirim de...
Tavsiyelerini gerçekten çok beğendim, psikolojik tedavi görüyorum rahatsızlığım nedeniyle içime kapandım çok kırıldım hayal kırıklıkları üzüntü yaşadım
Bak bende çok ağır bir psikolojik rahatsızlık dönemimden geçtim, inan bunları yaptıkça çok daha bambaşka bir insan oldum İnan hiç bir ilaç senin düşünceni değiştiremez sen kendine bakmalısın, kurtarmalısın Düştüğün yerde ağlamak yerine ayağa kalk lan acayip motive oldum şimdi pencereden aşağı atlıycam dkfkd
sevmek asik olmak neden gunah olsun ki? bunu sana dusunduren ne merak ettim dogrusu. sevilmeyecek kisiyi sevmek kotu yatirim orasi ayri ama yanindayken mutlu oldugun seni yormayan birisiyle yasadigin iliski seni gundelik hayattada basariya goturur.
Okul ortamında yok ki etkilenen bir tane var benle yaşıt o da polis olacak mezun olunca 4 yıllıktan ben de polis asker istemiyorum tehlikeli işi olsun ben korkudan çocuk yapamam ondan ilerde evlenirsem
Ecelin nezmn nasil bir sekilde gelelcegni bilemesin 1 saat sonra bile garantimiz yok ama yinede sen bilirsin senin hayatin ama ben olsam benimle az biraz ilgilen insan bile sans verirdim