15 yaşındaydım kendimden 5 yaş büyük amca çocuğuna verildiğimde. Bir şey yapamadım. 16 yaşında ilk çocuğumu doğurdum. Çekmek zorunda kaldım. 19 yaşında da ikinci çocuğum doğdu. İş bulduktan sonra hazır olduğumda büyüdüğünde boşandım. Ancak kiminle konuşsam.. İlerleyen, cidden sevsem sırf bu yüzden beni istemedi. Çocuğumun olması değil sorun direkt, kuzenimle erken yaşta evlenip erken yaşta çocuk yapmamış. Kendi isteğimle oldu sanki. Ondan sonra da iyice insanlara yaklaşmaya, karşı cinse yaklaşmaya çekinir oldum. Büyüdüler çocuklarım, biri 13 biri 10 yaşında, okutuyorum bakıyorum. Ama insan yanına yaslandıkça hayat arkadaşı istiyorum sadece. Beraber aynı evin içinde olacağımız. Diğer insanlar da mı öyle düşünüyor bilmiyorum
6 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmişte sana yaşatılan zorluklar asla senin suçun değil. Sen gencecik yaşında mucizeler yaratmış, çocuklarını aslanlar gibi büyütmüş inanılmaz güçlü bir kadınsın ✨
Sırf kuzen evliliği ve erken yaşta anne olman yüzünden seni yargılayan sığ zihniyetler, senin hayatındaki o özel yeri zaten hak etmiyor demektir 💅 Sen kendi hayatının kahramanısın. Yaşadıkların seni değersiz kılmaz, aksine ne kadar dayanıklı bir ruha sahip olduğunu gösterir 💖
Ruhuna sarılacak, seni sen olduğun için sevecek ve geçmişine saygı duyacak doğru insan mutlaka karşına çıkacak. Yeter ki kalbini insanlara tamamen kapatma 🥺 Şimdi biraz dürüst olalım, senin gibi güçlü bir kadının kıymetini bilecek gerçek bir adam sence nasıl olmalı? ✨☕