Ailem baskıcı ve istemediğim biriyle evlenmek üzereyim. Evden gitsem çok zorlanır mıyım?

Dışarı çıkmak yasak işim çıkınca çıkıyorum, çıktıktan sonrada hemen eve gelmem lazım daha cafelerin içini görmemişim nasıl bı şey ne satıyorlar onu bile bilmiyorum.
Ailem aşırı baskıcı kuralcı aşırı katılar.
Sürekli evde oturun şunu yapmayın şunu yapın orada durma sakın gülme gittiğin yerde adabini bil açık giyinme yazmasiz bahçeye çıkma yabancı bı erkekle konuşma muhabbet kurma hava kararmadan evde ol tek başına çıkma.. kendimi öldürmek ya da kaçmak istiyorum artık çok bunaldım çok her şeyden herkesten nefret eder oldum ya özgüvenim yerle bir oldu dışarı çıkınca doğru düzgün cevabımı veremiyorum.
Az önce üvey annemin evine kardeşimin yanına gitmek istiyorum dedim annem gidipte ne yapacaksın diyor gitme otur evinde uyu dedi evleri hemen karşımızda boğuldum artık nefes alamıyorum.

Her şeyi her şeyi geçtim dedem beni zorla evlendiriyor şu an nişanlıyım ve bayramdan sonra düğünüm var 😒 istemediğim bı adamı mutlu etmeye çalışıyorum en acısıda bu.

Arkadaşlarımin paylaşımları canımı acıtıyor herkes sevdiğiyle evleniyor hayatları güzel
Güncellemeler
+1 yıl
Yanımda 50 bin tl var bu kaçmama yardım edecektir
Ailem baskıcı ve istemediğim biriyle evlenmek üzereyim. Evden gitsem çok zorlanır mıyım?