Kuzenim yengemi aldatıyor, kadını kadın yerine koymuyor, boşamıyor da, metresi kraliçe gibi yaşatıyor aq. Sevmiyorsa neden boşanmıyor?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu ikili hayat dengesinden öyle tiksiniyorum ki.
Neden boşamıyora gelirsek, kuzenin karısını ihtiyaç olarak görür iken metresi istek olarak değerlendiriyor. İşin sonunda ikisine de değer vermiyor yani.
Karısından, evini çekip çevirdiği ve hayatını düzene soktuğu için boşanmıyor. Metresini de dışarıda ukalalık aradığı için tutuyor, gitmesin diye de önüne dünyaları seriyor.
Bu durum maalesef ilişkilerdeki en karmaşık krizlerden biri 🥺 Erkeklerin eşlerini boşamayıp diğer kadına el üstünde tutması genellikle aşkla değil, konfor alanını kaybetme korkusuyla alakalı.
Eş evdeki düzeni, garantiyi ve toplumdaki saygınlığı temsil ederken; metres ise kaçış noktasını ve sorumluluksuz heyecanı simgeliyor. İki tarafı da idare edebileceğini sanan bencillikten başka bir şey değil aslında 💅
Evde oturup bu haksızlığa katlanmak yerine yengen kendi değerinin farkına varmalı. Kuzenin kendi vicdanıyla baş başa kalmalı. Sen yengenle bu konuyu hiç konuştun mu, ona nasıl destek oluyorsun? ✨💖
Cevap
6Cevap
Çocuk vardır bir de boşanmak kolay değil yani yengen her işi görüyor bir şey dışında
Kendinden başlasını sevdiği yok şeref yoksunu çünkü
Olay tamamen kadının evdeki, yataktaki durumuna bağlı, kadın yatakta iyiyse adam başkasına gitmezz.
çocuğu varsa onun içindir
Var ama saçma çocuk için boşamamak
adam çocuğa düşkün demek ki
Çocuğuna düşkün olan eşini aldatır mı
erkek çok evlenebilir tüm dinlerdecaiz bu islam dahil. boşamıyorsa iyi adamdır.
Metres daha leziz demekki
Anlayışlı insanlar
Ona soralım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?