Metres olmak mantıklımı?

Metres olmak mantıklımı?
Her istediğimi alıyor mesela bu eldiveni beğendim hemen aldı fiyatına bakmadan karısı hamile bende hamileyim o 8 aylık ben 4 aylık yaklaşık ama söz verdi bebek büyüyünce ayrılcak ve beni bırakmıcak şimdilik bana kiraladığı evde kalıyorum arada geliyor bide ek kart çıkarttı ve kendi kazandıklarımdan harcıyorum ama seviyorumda ben 23 o ise 34 yaşında ama genç gösteriyo sizce evlenirmi benle
Güncellemeler
+1 yıl
Bebek doğduktan sonra karısından boşanırsa benle evlenirmi sizce? Konusu açılmadı ama dediki ömür boyu benimsin bu konulara takılma diye. ve bence sevmeyen insan ek kart çıkartmaz sizce? Karısını sevmiyor boşluğuna gelmiş hamile kalmış ve evi terk etti karısından kurtulmak için evini bile verdi buna.. ve bana da mobilya takımı aldı 15 bine ve bebek odası için de alıcak
Güncellemeler
+1 yıl
Karisi ahlaksiz ben degilim bu arada benim kizligimi ilk o aldi onun karisi hep gozu disarda aralarinda ne oldugnu bile bilmiorum benim masum olmami seviyo ondan deger veriyo
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bayadır güncellememişim çocuğumuz oldu eşinden boşandı falan birlikte yaşıyoruz bu yaz sonuna evleneceğiz
Metres olmak mantıklımı?