Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğunu garantiye alacak yatırımlar iste. Evlendiği ve çocuğunun anmesi olan kadına bunu yapan yarın sana neler yapmaz. Bugün eğlendirir seni yarın başkasını bulur gider. Hadi çocuğa da sahip çıkar sen ikinci kadın olarak ortada kalırsın. Yapmışsın bir hata kendini garantiye al bari
218 Yorumla
Soran+1 yılEv isticem
Cevap sahibi+1 yılBişey sorucam hiç mi kendine saygın yok ne bileyim ikinci olmak gururuna dokunmuyor mu?
Soran+1 yılOnu sevmiyoki
Cevap sahibi+1 yılSevmeyerek ilişkiye girip çocuk mu yapmış saf mısın🤣
Cevap sahibi+1 yılCehaletinde boğulmaktan iyidir işine bak hadi
Cevap sahibi+1 yılTamam yusuf git birinin ikinci karısı ol kardeşim bişey demedim
- +1 yıl
Hiç bir şey bildğin yok tamemen iğrenç egonuzdan kaynaklı böyle düşünüyorsunuz tarih boyunca erkeklerin birden fazla eşi olmuştur en iyi medineyetlerden en kötülere en gellşmişlerden en zekilere felsefeciler düşünürler hata bilim insanlarına kadar ve her yer yüzünde inanılan her dinde kötü olan o değil kötü olan nasıl davrandığı tavrı ve yalanları yarı yolda bırakmalar vb
Cevap sahibi+1 yılBak ne diyorum ben git birinin ikinci karısı ol sıkıntı yok.
Cevap sahibi+1 yılAma karnın burnunda ortada kalırsan ağlama buralarda
Cevap sahibi+1 yılBak karakterli kardeşim karakterini de al sktr git asabımı bozma benim kemik atmamışım önüne boşuna havlıyorsun. Belediyeler eskiden öldürüyodu noldu o ya humanizm yayıldığından beri yaşama hakkı mı tanındı size.
- +1 yıl
Ve konuştukça hekaretler ederek kendini alçaltıyorsun hoşunuza gitsin veya gitmesin metres kadınlar tarafından kabul ediliyor ve kötü bir şey değil sizin gibi dar görüşlü bencil egoist ve kendini beğenmiş kadınlar yuzunden aldatmlar ve boşanmalar çoğaldı üzgünüm ama bir insan senin kadar asla alçalamaz o kadar işe yaraöaz boş ve cahilsin
Cevap sahibi+1 yılSen hakaret ettiğin için ettim. Sen dolu kafan ve bilgi birikiminle beni aydınlatma ya sktr git bir köşede ağlayarak günlüğüne yaz bir kız bana git metresi ol o zaman birinin yoluna taş koymayayım dedi ve ben tüm gurursuzluğumla şeref yoksunluğumla ona havlamaya devam ettim yaz. Hatta bir köşeye de iki damla göz yaşını bırak.
Cevap sahibi+1 yılYusuf hoşt
En İyi Cevaplar
Bak sana yalan söylemiyor kandırmıyorsa ve sede bunu kabul etmişsen kötü bir şey değil 2 hanım olmak kötü bir şey değil insanları dinleme kötü olan aldatmak yalan söylemek falan ayrıca tarih boyunca erkekler sadece bir kadınla yetinmeyim birden fazla istemiştir eğer seni mutlu ediyorsa bence mahsuru yok dimi açılardan bakıyorsanda sorun yok hemen hemen her dinde bir erkeğin birden fazla eşi olmasını kabul görüyor insanlar hayata ki yerlerini kendileri seçer sen bunu seçmiş sin mutluysan ve güveniyorsan geri kalan hiçbir şeyin önemi yok
218 Yorumla- +1 yıl
Peki ya diğer kadın ? İyi misin be sen kafan nerede? Şunun yaptığı iğrençliği uzunca normal karşılaman. Belliki sende öylesin
- +1 yıl
@Yusssuuuf sen iyimisin yaa? O kafanın içinde kaç gram var acaba milattan öncesinde yaşıyorsun heralde bu nasıl bir cahilliktir yaa senin yerinde olsam kendimi gider bir yerden atarım zor senin işin çok zor o zamanda senin karın olduğunda 2 kocası olsun olur mu hoşuna gider heralde!!!
- +1 yıl
@serenad255 milattan önce mi ne saçmalıyorsun Atatürk'ün bile aynı anda birde fazla metrisi vardı git tarih kitaplarına bak oku seçme ve seçilme hakkını size tanıyan adam bile atamız bile bu nu yaptı yaratılışta bu var hoşuna gitsin veya gitmesin hanımefendi bu dünyamızın bir parçadı ve gerçeği gözünü kapayarak gerçekler ortadan kalkmıyor tek eşlilik geldiğinden beri boşanma ve aldatma oranlarının ne kadar yükseldiğine bakarmısın
- +1 yıl
Kusura bakmayın ama hiç bir zaman o saçma sapan egonuzu tatmin edecek insan bulamıcaksınız biricik değilsiniz vazgeçikmezde değilsiniz aslada olamıcaksınız siz şu saçma sapan tavırları nızı surudurup erkeleri kıstlayıp gerçeklere gözunuzu kapatıpınız sürece birilerinin boynuzunu yersiniz ve en kötü tarafı ne biliyormusun kadınlar bunu bir birnize yapan yine sizlersiniz tamam harika varlıklarımız yaratıcı harkülade yaratmış ama kafanızı kulanıp at gözluklerinizi çıkartıp hayatın gerçeklerini yaratılışı kabul edin ve kendinize şu soruyu sorun size biricikmiş gibi davranıp aldatılmak kandırılmak mı istersiniz yok haberiniz olmasını ve kontrolünüzde bilgi dahilinzde olmasını mı istersiniz seçim sizin ama üzgünüm bu hayatın bir gerçeği hoşunuza gitsin veya gitmesin istatistikler ve veriler ortada sorduğun soruya gelin ve ben istemem istmemeyen bir kadına yapılmasını da istemem benimle sizin aranızdaki fark o ben nenolduğumu biliyorum siz zavalı gibi kendinizi gözünüzde buyutuyorsunuz bazı şeyleri kabulenın hayatın gerçeklerini
- +1 yıl
Ya sen ne kadar Çok kötüsün yaa bak emin olduğum bişey var cahil olduğun kadarda abazasın hatta bayağ bir abazasın umarım. Bu savunduğun düşünceleride biri yaşatır sana ama senin işin çok zor yaa anlıyorum seni de cahil olmak da zor!!!
- +1 yıl
@serenad255 cahil olan sensin kusura bakma söylediklerimin hepsi doğru gerçeklere gözunu kapatmak bir zavalılıktan başka bir şey değil Atatürk'ün birden fazla metrisi vardı git araştır hoşunuza gitmeyen şey duyduğumuzda hem bir etikt yapıltırın yok abaza yok bilmem ne yok milatan önce kızım bunlar hayatın gerçekleri aç verilere tarihlere kitaplara bir bak inan bana en masumu benim hayat bu bu haayt böyle hoşa gitsin veya gitmesin
- +1 yıl
İşte diyosun yaa kitaplara bak şöyle böyle diye eskide kalmışsın sen peki bir soru seninde eşinin sevgilisi olsun kabulün mü?
- +1 yıl
@serenad255 ciden mevzyu anlmıyorsun geride kalmış falna değilim dun de böyle böyleydi bugunde böyle yarında böyle olacak ben kabul etmiyorum ama eden etmiş eden ediyor anlamadığım şey de sen sana yapılmasını istemiyorsun buna köyu diyorsun ama ben bana yapılmasını istemiyorum kötü demiyorum sen bir şey hoşuna gitmiyor diye kötü olmaz ya da ben istemiyorum diye kötü olmaz eden ediyor kimisi metris olmak kötü değil diyor kimisi de eşinin sevigilisi olmasını kabul ediyor ilk yazdığımı iyi oku sen kabul etiğin üstece arkandan iş çevirmediği sürece yalan söylemediği ya da kabul etmeyeceğin bir şey yapmadığı sürece sorun yok diyorum kabul etiği bir şey yapıyorsa neden sorun olsun
- +1 yıl
Böyle bir durumu kabul eden karaktersizdir nette yaniii
Soran+1 yılTesekkur ederim sen elestirmemissin beni..
- +1 yıl
Reis umarım üzülmesin insanların söylediklerine bakma çoğu hayatında iki sayfa kitap okumamış at gözlüklü bir avuç yobazdan başka bir şey değil doğrusuyla yanlışıyla hatasıyla hayat senin en güzel şekilde yaşa insanların toplumun değerlerine göre değil kendi değerlerine göre yaşa neye inanıyorsan ona göre insan kendisi olmadığı herşeye bok atar ötekleştirir umarım mutlu olursun sana bütün samimiyetimle en güzel dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum unutma insan en iyisini söyler en kötüsünü yapar sen kendin olmaktan vazgeçme..
Soran+1 yılDoğru haklısın namus bekçiliği yaparlar ama acun bunlara teklif etse kabul ederler yani kıskanclıktan
- +1 yıl
Yaaa kendini satmış bir insana ne denebilir ki fiyatın kaç? Keşke başkasinin parasına muhtaç olacağına kendini satacağına kendi emeğinle zengin olmaya çalışsaydın en azından insan gurur diye bir şeyin kalırdı
- +1 yıl
@serenad255 ya sen bak ne dicem sana insan en iyisini söyler en kötüsünü yapar sen ya ne desem boş show yapıyorwun işine bak lütfen
- +1 yıl
Show yapan ben miyim yazı sana nasıl bir yokluk çekiyosun acaba ne halin varsa ör Allahını cahilii
- +1 yıl
Erkek mutlu etmiyorsa kadın da yapsın o zaman
+1 yılBir kadinin dusmani yine baska kadindir sozune katilmaya basladim. Hos adamda adam olsa bu olmazdi ama neyse. Yuva yıkanında yuvasi olmaz derler bunun canli sahidi olacaksin sanirin. Soruna gelince Mantıksız. Kesin karısını boşar seni alır kesin 😀Diyelimki öyle yaptı. Yarim birgün başka bir metres bulup senide boşarsa şaşırmamak lazım
86 Yorumla
Soran+1 yılAma kadını sevmiyor zaten ondan kurtulmak için evini bile verdi kadın hep yalan atmış buna ve sinsilik yapmış artık bezmiş adam
- +1 yıl
Ama diye baslayan hercumle kendini aklamakbicin uydurulmus bahanelerdir. Karisini sevmiyorsa neden çocuk yapmış ya da neden hala evli.
Soran+1 yıl@burcuu123 kadın zorlamış bunu bir anlık şeyine yenilmiş şindi kurtulmak istio
Soran+1 yıl@burcuu123 bende çocucuğun annesyim
Tabiki evlenmez sen kendini bir fışkı mı sandın 😂 karısı aldatanlar asla karılarından vazgecip metresleriyle evlenmezler dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına geri dönerler. Emin ol o çocuğa da sahip çıkmayacak iyisi mi yerini ve haddini erkenden öğren ki sonrası senin için yıkıcı olmasın
71 Yorumla- +1 yıl
Fışkı 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Kendini 3 krş paraya satma. Birde çocuk yapmışsın. Eşini çocuğunu bırakan adam seni neden bırakmasın. Biraz oksijen alında beyniniz çalışsın.
75 Yorumla
Soran+1 yılBeni seviyo çünkü kadın yapıştı buna
Soran+1 yılİşte boşancak çocuk olmasına rağmen düşün evini bile bıraktı buna
Soran+1 yılHayır bana söz verdi ölene kdr beni bırakmıcak çünkü intihar edeceğimi biliyo
Yani düşünüyorum da hamile eşini hamile sevgilisi için terketmeyi dişinen bir adam. Bunu tekrar tekrar yapar. Yani karısını terkederse emin ol seni de daha genç birisi için terkeder...
44 Yorumla
Soran+1 yılBeni seviyo ama onu sevmiyo çünkü sinsi ve yalancı
Gizli Üye(25-29)+1 yılHıhı evlenir birisi daha kandırılmış hayırlı uğurlu olsun o değil yuva yıkanın yuvası olmaz bu gün seninle birini aldatan yarın da biriyle seni aldatır biraz aklınızı kullanın para için kendinizi satmayın
50 Yorumla
+1 yılKendine yazık etme hadi kendini geçtin bebeğini düşün o kadının bebeğini düşün ilerde kendi evladın en başta seni yargılar bunu sakın yapma hayat para değil eşya değil onun başka bir ailesi var karısı çocuğu var gerçekleri gör sen onun hiçbir zaman karısı ve ailesi olamayacaksın gündüzleri seninle gece başka bir kadının kollarında olucak kendini küçük düşürme ve dön bu yoldan
30 YorumlaSoyle dusundnmu evli sen hamile esi hamile esini birakiyo senin icin senide baskasi icin brakmica ne malum sende heveslen metres olmak guzelde cpcukla kalcn ortada yarin oburgn
24 Yorumla
Soran+1 yılEn azından ev alır bence bana yani
Soran+1 yılEşine evini bıraktı kurtulmak için kadından bezmiş artık ben evli değilim daha evlenince alır inşallah ve hamileyim alması da lazım
Sorun değil sorun degil. Piconun babası belli. Kimlik çıkartmayı unutma.
Pazartesi diğer karıya Salı sana hallenir.
Sîkko seanslari 1 gun arayla, ona göre01 Yorumla
+1 yılEldivene bu kadar parayi verecek kadar şey🤪 beyinli bir beyin metresi olmayacak kadar ahlak verdigin icin teşekkür ediyorum Allah'ım
02 Yorumla
Soran+1 yılPantolon da aldı 4 bin küsur liraya para sorun değil onun için
- +1 yıl
Onun icin sorun olmamasi bir yana senin metres olacak kadar aklini kaçırmış olman cok üzücü
+1 yılAtı alan Üsküdar'ı geçmiş. Mantık aramak için biraz geç kalmamış mısın?
40 Yorumla
+1 yılMasum musun ondan mi elin kocasını elinden almışsın
33 Yorumla- +1 yıl
Buarada eldiven çok dandik fiyatı 9.5 tl olmasın
Soran+1 yılAynen moncler 9 liraya bulursan banada soyle aliyim
Yazık size parayla mutlu olabiliyor musun gerçekten
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu bazı erkek milleti kadar enayi kadın milleti kadarda ahlaksız bir cins daha yok bak buraya yazıyorum.
10 Yorumla
+1 yılSenle zaten istediği hayatı yaşıyor ki niye evlensin?
20 YorumlaHamile karısını boşayıp sana gele seni kimlere feda etmez? yuva yıkanın olur mu yuvası?
20 Yorumla
+1 yılkanka bana bir abd uçak bileti aldırır mısın lütfen :D
12 Yorumla- +1 yıl
Canim arkadasim jsjsjsk
- +1 yıl
@chericherilady_cc :D gitmem lazım duramam fazla
+1 yılBunları parası bitince de söylersen ne ala. ne diyim ki...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir eldivene bukadar para verdirecek kadar metres olmakta ne bilim altından falan heralde
11 Yorumla- +1 yıl
😂
metres olmak kotu olsada iyi olsada riskli ortada kalma durumu var
00 Yorumla
+1 yılEvlenmez. Niyeti ikinizi de idare etmek ñiye hamile kaldın ki kullansaydın yalnızca püf
00 YorumlaAh aaah sonunda eyvah diyeceğin yola neden girersin ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle troll görülmemiş
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmez. sen yine sana kiraladığı evde kalırsın ondan mı hamilesin
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞaka değilse Sende baya safmışsın niye inaniyosun böyle şeylere
Soran+1 yılEvet ondan
Cevap sahibi+1 yılO bırakırsa ne yapacaksın arkanda olacak ailen var mı
Soran+1 yılAnnem var babamla konuşmuyom annem de evli almanyada ama arkamda durur heralde ev aldırıcam ben buna sanırım
Cevap sahibi+1 yılGirmişsin artık bı yola hakkında hayırlısı olsun. Mesleğin var mı
+1 yılsonuca bakılırsa mantıklııı ama kadına dikkat et hatta en kısa zamanda kurtul bence
20 YorumlaHer şeyi alması seni sevdiğini göstermez. Hiç güvenme derim. Bir anlık şeyle hemen bitebilir. Metres olmayı da yanlış buluyorum. İleride çocuğun babasız büyüyebilir ve belki seninleyken başka bir metresi daha vardır? Adamda para çok herhalde :d
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi metres tutanlar sonra karısına dönüyor ya da evlenmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen eldivene takıldım çok çirkinmiş niye alırsın ki bunu çok saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmez sende ayrı bir tane ayarla kendine genç ama
00 Yorumla
+1 yıl1 kişinin metresimisin olmadı şimdi diğer metres arayan erkeklere ayıp
00 Yorumla
+1 yılAdam abazanın teki
Aile yıkanın ailesi olmaz.
Yol yakınken geri dön30 Yorumla
+1 yılHayır, evlense bile sana da metres gelir. Çünkü neden? Yaşattığını yaşaman gerek. Kural bu
31 Yorumlaiyi eldiveni satip kirani ödersin
31 Yorumla
Soran+1 yılBisürü şey alıyo
Ahahaah senle evlenir sonra sıkılıp başka metres yapar
10 Yorumla
+1 yılSana şu an burada çok şey sayardimda dua et hamilesin
00 YorumlaEvlenmez. Sen metressin, yerini bil.
60 Yorumlaen guzelı kafanı takma be ye iç gez hayatını yaşa
10 Yorumla
+1 yılO adam karısından boşanmaz senide almaz g. o
10 Yorumla
+1 yılNe degisik insanlarsınız ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl9.50 😂😂😂😂😂 bu nasıl bir trol senaryo üzerinde çok düşündün mü
10 Yorumlaçok mantıkla aferin sana.
11 Yorumla
+1 yılBilmem sence mantıklı mı yaptığın şey
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Umarım iyi olur çocuk
10 Yorumla
+1 yılTrol bile olsa yapmayın şunu ya 😁
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Ancak metres olarak kalırsın sen
20 YorumlaBence yuvayı yıkma bak böyle iyiyse devam et
00 Yorumla
+1 yılSen ömrün boyunca metresliğe dewamkeee
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 974 cevap paylaştı. nelere katlanıyonuz ya:D
00 Yorumla
+1 yılMaşallah guzelmeslek😁
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. ayıp normal olmuş ülkede ya karaktersizleri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu sorunun trol olduğunu düşünmek istiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Aynı fikirdeyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekle sen bekle, nah evlenir.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMetres masum ve ahlaklı😀 söyle o şeref. size karısına ahlaksız diyeceğine önce aynaya sonra da koynuna aldığı kancığa baksın.
- +1 yıl
En mantıklı yorum
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Gebersen keske
90 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. one skım eldıvenmış o fıyata :)
00 YorumlaBunu kabul etmekte ne bileyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşıyosun bu hayatı güzel yere kapak atmışsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. O eldivenin yarısı polyester benden söylemesi
00 YorumlaÇok beklersin
20 YorumlaEvlenmez
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenir kesin net
10 Yorumla
+1 yılBk evlenir kafasız
10 Yorumla
+1 yılBikana kadar skr sonra birakir
10 Yorumla
+1 yılSenin için sorun yoksa bizim için de olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri