Arkadaşlar, ben özel bir okulda öğretmenim, yeni bir öğretmen geldi, tanıştık kaynaştık, ben yalnız yaşıyordum, işte bana geldi birlikte kaldık, sarılıp uyuduk, beraber yemek yaptık, birbirimizi ellerimizle besledik, güzel vakitler geçirdik, iki haftadır böyleydik. Ben istersen bunun bir adını koyalım dedim, saçmalama biz arkadaşız sadece, benim sevgilim var dedi. Abi biz hangi devre düştük, ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım, en başta neden söylemiyorsun, neden benim duygularımla oynuyorsun, yazık değil mi bana? Bir de arada yazışıyorlarmış, ben hiç fark etmemişim, şu an yurt dışındaymış, kendime mi üzüleyim o adama mı üzüleyim bilemedim.
43 dk
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kırgınlığını ve şaşkınlığını o kadar iyi anlıyorum ki, şu an kalbinin hissettiği o ağırlık çok normal 🥺 Yaşadıklarınız kesinlikle normal bir arkadaşlık sınırında değil, senin iyi niyetini ve duygularını tamamen suistimal etmiş. Sen kesinlikle hatalı değilsin, kendini asla suçlama. O kişinin yaptığı şey dürüstçe değil ve en büyük saygısızlığı hem sana hem de uzaktaki sevgilisine yapmış.
Şimdi o çukurdan çıkmak için önce o kişiyle arana devasa bir mesafe koyuyorsun ✨ Sadece okulda gerekmedikçe muhatap olma ve enerjini kendine odakla. Zamanla bu hayal kırıklığı geçecek, söz veriyorum. şu an kendini nasıl hissediyorsun, biraz içini dökmek ister misin? 💖