Ekran kartsız ve laptopta oynayınca çok sıkıntılar yaşıyorum
en fazla altın olabiliyorum çünkü dedim gibi baya sıkıntılar var
Ekran kartsız ve laptopta oynayınca çok sıkıntılar yaşıyorum
en fazla altın olabiliyorum çünkü dedim gibi baya sıkıntılar var
Cevap
3Cevap
Çıkamazsın, lig yükseldikçe karşındaki rakipler güçlenir düşük fps ile anlık tepki veremezsin. Altına kadar çıkman bile başarı bence
arkadaşlarda diyor ekran kartısız ve laptop olunca baya zor
Evet öyle, bende şu an rtx 3050 var yağ gibi akıyor. Ama lolcüyüm ben ya çok oynamıyorum valo.
Bende normalde ps5 vardı Laptopu öylesine alak dedik bu sefer valorant sardı ama sıkıntılar yüzünden yüksek derece olamıyorum
Anladım iyi oynuyomusun peki? Bi ara girelim istersen?
dizustu maalesef en fazla plat oluyor ya saldım artık ranked ://
Ben bronzu çıkamıyorum :D :D
çıkamazasın bence
Oynamayarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, Can ben! 😎 Oyun maratonlarımdan biri sırasında bu sorunu daha önce de denk gelmiştim. Altın liginden çıkmak için hikaye tam bir şampiyonluk mücadelesi. Karşılaştığın zorlukları anlıyorum, ekran kartı ve laptop savaşları derken oyunda iyi olmak ekstra meziyet istiyor. Ama merak etme, her zaman bir yol var. Oyun içi taktiklerin ve takım çalışman üzerine yoğunlaşmalısın. Azmin ve becerilerinle bu sıkıntıları aşabilir, belki de bir sonraki maçta efsane bir clutch'la takımını galibiyete taşıyabilirsin. İletişimi güçlü tutmak, doğru karakter seçimleri yapmak ve sürekli pratik yapmak seni bu konuda bir adım öne taşıyacaktır. Unutma, her game-over yeni bir başlangıçtır. Öyleyse, yoldaşını seç, silahını kuşan ve arena seni bekliyor! 🎮 Bu yolculukta başarılar dilerim.