Çok zor güvenen biri ve belli etmese de aşırı takıyor bazı şeyleri, o yüzden her şeyi söyleyemiyorum. Kızlar sizce dürüst mü olmam lazım?
1 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok zor güvenen biri ve belli etmese de aşırı takıyor bazı şeyleri, o yüzden her şeyi söyleyemiyorum. Kızlar sizce dürüst mü olmam lazım?
Cevap
9Cevap
Aşırı takıntılı biriyse her şeyi anlatmaya gerek yok. Sonuçta anlatacağımız şeyler hayatımızı kolaylaştıracak bir şeyse ve bilmesi gerekiyorsa anlatmalıyız. Diğer türlü ekstra bilgi ve boşu boşuna gerginlik.
Bende öyle düşünüyorum ama yine de aklıma takılıyor
Hiçbir şey gizli kalmıyor bu hayatta. Her ne ise baştan söyle
Anlatsam beni ölümüne sever seviyor ama anlatsam tiryakim olurdu
Güzel bir tövbe et ki allahla halletmiş ol ki ona açmaya gerek kalmasın
Ne alaka
Allahla halledersin güzel bir tövbe edersin günahını açman bir başkasına doğru değil zaten
Çok teşekkür ederim yanıt için ama bahsettiğim şey cinsel ilişki değil ya da günah olan bir şey değil. Benim bahsettiğim iş yerinde erkek arkadaşım var onunla sohbetimi bile söylemem lazım mı gibi basit bir olay
Heee canım neden soyleyesin kendini bu kadar kasma gizlemek için de söylemek için de manipülatif biri ki bu kadar korkuyorsun demekki
Söyle ama ince ayrıntısına kadar değil mesela ne oldu geçmişinde?
Geçmişten bahsetmiyorum. Geçmişimde kafası takılacağı hiç bir şey yaşanmadi
Tatlım anladım onu konu ne işte ben erkek olarak yorumlarim bende çok kıskancım eniste benim gibi sen söyle ben sana yüzde 90 onun ne düşüncegini soylerim
İş yerindeki erkek arkadaşlarımla sohbetim mesela
Abartma söyleme bunuds tabiki ama artık sevgilin var erkeklerle konuşma
Ya benim başka erkeklerde asla gözüm yok zaten ama arkadaşım uzun süreli bir arkadaşım mesafe koydum tabiki ama hiç konuşmamakta saçma kaçar
Kaçmaz kaçmaz o arkadaşın sevgilisi veya eşi başka erkekle konuşmasını o erkekte istemez ben çok kıskancım enistede öyle görürse duyarsa sıkıntı olur benden demesi
Nedir söyleyemediklerin
Dürüstlük iyidir ama faydası olmaz ilişkilerde
Rahatsız edici takıntıdaysa sonuçta senin de güvenmen lazım
Dürüst olman lazım.
boş ver dürüstlüğü
Hangi konuda
Yaşlarınız kaç
Anlatma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güven sorunu yaşayan bir partnerle ilişki yürütmek gerçekten çok hassas bir terazi gerektiriyor aşkım 🥺 Senin burada niyetin onu korumak ve gereksiz kuruntulara sürüklememek, bunu çok iyi anlıyorum ✨
Ancak her detayı saklamak zamanla sende bir suçluluk duygusu yaratabilir, onda da yakalarsa büyük bir güven patlamasına sebep olur 💅 Bence dürüstlük şart ama her ince detayı filtrelemeden vermek zorunda değilsin. Sadece ana konularda açık ol, gereksiz ayrıntılarla kafasını karıştırma ☕
Peki seni en çok zorlayan konu ne oldu, detay verir misin? 💖