📍İlişki ciddiyse bence anlatılmalı ama onda bile sınır olmalı. İsterse kocan/ karın olsun aile ile ilgili olan her şeyi bilmemeli diye düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir?
Sevgiliye her şeyi anlatmak doğru bir şey mi sizce?
Sabahtan akşama kadar ne yaptım ne gördüm ne duydum ne izledim bıdı bıdı dökülüyorum eşime😂 O benim kadar konuşmaz dedikodu falan hiç sevmez ama bir yandan da merak edip dinliyor 😂😂 Sevgiliyle bu samimiyet olmamalı bence. Ayrılınca koz geçmesin eline. İnsanın her şeyini konuşabileceği insan eşidir, sevgiliyken bu kadar şeffaf olmak bence doğru değil. En çok ailevi konularda bence dikkat etmeli insanlar, sizi sonradan çok yaralayabilecek sırları güvenip anlatmayın sevgilinize. Bu konular evlenince konuşulmalı. :)
İlişki ciddiyse aile konuları dahil her şey anlatılmalı bence. Çünkü ilişki ciddiyse, artık o da aileden sayılır. Hatta evlenince anne babadan bir nevi koparak kendi ailemizi kendimiz kuracağız. Böyle birisinden hiçbir şey gizlenmemeli bana kalırsa...
Aynı fikirdeyiz kim olursa olsun duvarlarını fazla indirirsen ordan vuruyorlar. Özellijle karakter olarak düzgünsen misal direkt anlattığın olaylardan ailenden ya da arkadaşlarından vurmaya çalışıyorlat ki en yakın yapıyor bunu. Gçrünmez bir sınır olmalı
Hiç doğru değil.. Sevgiliye hayattaki yaşanılan geçmiş ve bu gün olan her şey anlatılırsa bir müddet sonra varolan ilgi kaybolacak ilişkide var olması gereken bazen merak bazen gizem bazen heyecan yok olup gidecektir.. Herşeyini öğrendiğin bildiğin birisi bir müddet sonra o ilişkide cazip gelmeyebilir..
Sevgili diye kendin için çok özel durumları anlatmayı doğru bulmuyorum. Bu gibi durumlar için anlayış göstermesini beklerim, onun dışında güvensizlik yaratacak bir durum varsa onu paylaşırım.
Kendisini kendinden daha iyi bilmediğim ve emin olmadığım sürece ileride nedamete, vakit zayiatına, umutların suya düşmesine vb. mahal vermemek için müstakbel eşim olamaz.
Anlatılır da ailevi sırlar eşe bile anlatılmamalı. Kimin ne zaman düşmana dönüşeceğini bilemiyoruz maalesef. Bizi bel altından vurma fırsatı vermemeliyiz kimseye. Aynı şekilde ne kadar paranız olduğunu da hiçbir zaman tam olarak söylemeyin derim.