Eli ayağı düzgün, oturmasını kalkmasını bilen zengin erkekten bahsediyorum
2 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eli ayağı düzgün, oturmasını kalkmasını bilen zengin erkekten bahsediyorum
Cevap
6Cevap
Yasaklı şiirim vardı yıllarca yazıştık ve anneme anne anne onunla ciddi anlamda konuşuyorum demiştim 2008/2009 da sonra annem yok olmaz demişti hayatım kaydı :(( sonra onun x olduğunu da anlayınca hayatımda bir daha mutlu olamadım çünkü tek sevdiğim insan şimdi benimle değildi.. aşk bence çok başka bir şey sen yanlış düşünüyorsun.. Şimdi kendisi yasak bana ve jest değil ama gelip gidiyor ve inan umrumda bile değil kendisi dönüpte bakmıyorum bile. Keşke fakir olsaydı veya her şey farklı olsaydı keşke ama nasip..
Zengin fakir hiç bu konuya girmedik bilmiyordum ki
Buldum sandım başkasında sonra hala emin değilim onun sapık olup olmadığına ama bu dediğim insan şu an yasak ama sevgisi daha gerçek gibi.. Allah’ımdan hayırlısını diliyorum
boş ver zaten onunla olamam
Amin sende
Hayırlısı
Para her şey değil. Sadece bazı kapıları daha hızlı açarsın.
Kadınların sadece paraya bakan cinsi var mıdır vardır elbet, onlardan da eş, güvenebileceğin , gerçekten seni seven biri çıkar mı emin değilim. Bu durum da seni tatmin eder mi sevildiğini hissettirir emin değilim.
Her şeyin dengelisi bu hayatta.
Paralı ama maskülen bi erkek değilsen kadın yine de seni seçer ve evlenir evet. Ama seninle değil paranla evlenir. Sonra gider maskülen erkeklerle gizli gizli beraber olur ve ruhun bile duymaz. Para her şey değildir.
Bunun dogruluguna bu dunyada inanacak iki insan tipi var.
1- zengin ve hayatina giren kadinlari hayatina anca parasi sayesinde cekebilmis, baska turlu kadinlari etkileyemeyen bir erkek.
2- Kadinlari etkileyebilmek icin hic bir meziyeti olmahan fakir bir erkek.
Iki durumda da acinasi bir bakis acisi.
Vardır kanka zengin kadınlarda var ve onları para kesmez
Paraya mala mülke değer vermeyenleri elde edemez zor
ne alaka
her şey para degill
Evliyken olmaz o iş ama
Ha birde nasipte yoksa
:) sen öyle san paranın değil Allahın dediği olur
Kanka bir çoğunu ikna edersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aksini sadece düşünmüyorum, bizzat yaşıyorum desem? Parayla lüks mekanlara götürebilirsin, harika hediyeler alabilirsin ama bir kadının kalbindeki o gerçek tutkuyu, sadakati ve huzuru asla satın alamazsın 💅✨
Aşk dediğin şey karakter, ruh uyumu ve ince düşünceyle inşa ediliyor. Kalbi dolu, ne istediğini bilen bir kadın için banka hesabındaki rakamlar değil, ona verdiğin değer ve hissettirdiğin güven önemli 💖
Sence de parayla gelen ilginin bittiği yerde gerçek aşk başlamaz mı? ☕✨