Güncellemeler
+1 yıl
Paraya önem vermiyorum diyen bütün kız arkadaşlarım karaktersiz ve iyi para kazanan çocuklar buldular
Para karşılığında alacakları kadının bütün kriterlerini değiştirir diye düşünüyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben dusmem. oturupiki sahbet edemeyecksek nerde huzur bulurum ki? para her seyi satin alamaz.
Alır ya. Sıkılır kadın, mutlaka altın almak, iyi arabaya binmek ister. Para bitince de kadın gider
Para önemli değil diyenler..
Hanginiz sokak çocuğuna aşık oldunuz?
Ekonomi o kadar kötü ki artık insanlar buna bile okey. Ve tüm sorumlusu akpdir
Ne alakasi var. Diyelim adam kadına küfrediyor, kadın için farketmez. Parası varsa gerisi boştur
Ya tabiki o kadar da katlanılmaz yani küfür hakaret dövme vs bunlar varsa para için bile olsa kimse katlanmaz tabi
Gerçi para bitince o adamı direkt silersiniz. maalesef ruhunuz ucuz
Kankacım niye genel konuşuyorsun ki
Annen babanla parası için mi evlendi diye sorarım ben de o zaman
Kadının doğası böyle maalesef genelleme değil bu.
Kadının doğasında ne varmış
Babam da s. refsizin teki, annem de dahil buna. Olmamış adam seviyor kadının ruhu. Olgun adamı ne yapsın, ezen, döven, şiddet uygulayan varken kim ne yapsın düz, değer veren, önemseyen adami
Eğer sen zengin bir kadın bulsan sen de kabul edersin ve her şeyine katlanırsın para için. Millete böyle çamur atıyorsun ama zengin kadın sana gelsin bakalım salyaların akar
Bu erkeklerde hiç empati, merhamet, akıl falan yok. Empati yoksunu egoist narsist zavallılar. Erkekler 4 4 lük değil. Her şey sizde hırsızlık uğursuzluk cnayet ne ararsan
Akmaz. Kadınlar ahlaka aykırı şeylere daha yatkinlar. Erkek kızın yaninda sevgilisi varsa bakmaz gider. Kadın adamın yanında bir kız varsa o kızı kıskanır ve o adamı elde etmeye çalışır.
Erkek kadını memnun etmek ister çok para kazanmak ister, bu yüzden kadının parası çoksa yanaşmaz, kadın parayı görünce otur o kadını izle. Hemcinslerini sen daha iyi tanırsın
Hergün ana haberde erkeklerin işlediği suçları dinliyoruz biti hırsızlık yapıyor biri taksici adamı 0lduruyr. Biri birini t. ciz ediyor. Ve bu erkekler gelmiş kadınlara insanlık dersi veriyor. Önce siz insanlığı öğrenin şiddete eğimli olmamayı küfür etmemeyi insanları oldrmemeyı tac z etmemeyi öğrenin de kadınlara o zaman ders verirsiniz.
Suç oranına bakıldığında kadınlar %10 erkekler %90. Hangisi daha insanlıklı bak bakalım
Erkekler kadınlara insanlık veremez.
Her zaman cogunluga bakacaksın. Bu tarz adamı bile bile seçen sizsiniz. Bile bile gidip bu tarz erkekleri siz kendi iradenizle seçiyorsunuz. Erkek psikopat kadını istemez ama kadınlar inatla gittiğine göre bence kadınlar bundan keyif alıyorlar
Erkeklerin %90ı psikopat oldığu için yokluktan seçiyoruzdur
%10luk kısımdaki efendi erkekleri de siz %90lık kısım dışlıyor zaten
Erkeğin düşmanı yine erkektir
Psikopati yokluktan seçmek, güzel bir zeka ürünü cidden 👍 inşallah ölürsünüz ne diyeyim
Para önemli değil diyenler parayı daha çok sevenler
Bence siz kadınlar hepiniz boylesiniz. Şanslı olanlar paralı adam buluyor size göre, şanssız olanlar da "en azından bu enayiden çocuk yaparım" deyip evleniyor
Hayır asla çocuk yapmam genel konuşmayın lütfen
Bilmiyorum. Gördüklerim beni güvensiz yaptı
Kim kime güveniyor ki normaldir kimse kimseden çocuk yapmasın sakın bu zamanda nikahsız çocuk kötü
Evlenmeyi kafamdan sildim ben. Hiçbir kadına baglanmamak için 10 tane kişiyle konuşuyorum hep. Bağlanan erkeği de sevmiyor kadın, acı çekmek var kadının doğasında
10 tane mi Allah bereket versin
Kadına kıymet verir bağlanırsan ezik görür. Tek bir kadına bağlı adamı kadın çaresiz ve pasif görür
Güzel kafa devam
Güzel kafa değil. Efendi adam yerine p. c tercihi yaz internete. Herkes yazdığına göre kadınların para ve s. refsizlige taptigini net bir şekilde anlarsin.