Kadının huyu para yokken, erkeğin huyu para çokken anlaşılır.
-Mis
Bence dogru.
Sizlerin fikirlerini merak ediyorum.
-Mis
Bence dogru.
Sizlerin fikirlerini merak ediyorum.
Erkek parayı bulunca sapıtır derler ya hep karşı çıkarım. adam zatem sapık eğer o sapıklıksa sadece imkansızlıktan yapamıyor.
erkek parayı bulunca önce arabayı sonra karıyı değiştirir derler. aha bu da öyle..
erkek her zaman hem yeni model araba hem yeni model karı ister :)))
**
konu kadına gelince aklıma bir şeyh edebali sözü geldi..
ekinim var deme, ambara girinceye kadar
iyi karım var deme, fakirlik yüzü göünceye kadar
iyi oğlum var deme, el koynuna girinceye kadar :)
en en en iyi cevap :)))
Huzurlu insanların kirletmediği sakin bir hayatı paraya yeğlerim ama yinede günümüz dünyasında hayatta kalabilmek için bir miktar paraya ihtiyaç var.
Fakat aşırı para hırsının bir hastalık olduğu biliniyor Rockofeller in her parasal kazancından sonra şapkasını yere atıp dans ettiği,küçük bir miktar kaybında ise hastalandığı da biliniyor.Yani para huzur ve mutluluk getirmiyor.
Hiç bir zaman kimse bunu başaramaz.Dünya varolduğundada böyleydi,şimdide böyle biz ölüncede böyle devam edecek.Ne kadar bu lafları söylesekte aslında hepimizin içindede para hırsı var.Kim istemezki kazandığının iki katını kazanmak,zaten günümüzde kazanamazsan açlıktan ölür gidersin çünkü herşeyimizi para ile karşılar olduk ve ihtiyaçlar da bir o kadar arttı.
Allah çok verip azdırmazsın... Az verip aratmasın.. Para yok kelimesi erkekler için çok kötü olmaya bilir ama kadınlar için berbat :=) lügattan kaldırıyorum..
doğru iyi huylu kişi para varken de yokken de aynıdır kadının ki kişisel zevklerinden erkeğin ki sadakatinden vazgeçmesiyle anlaşılır
Cevap
14Cevap
Para nin kadini erkegi yoktur herkesi degistirir
bir ilişkide para ya da parasızlık söz konusu oluyorsa zaten o ilişkide sevgi olmaz.
Sevgi emek ister.
parayla saadet olmaz ;)
Süper harfi harfine doğru.Paylaşım için teşekkür ederim.
Bütün genellemler yanlıştır. Bu da yanlış olmak üzere.
aynen katılıyorm arkadasm..bırı para yokken cırkeflesır,dıgerı para cokken boburlenır.
... Herşey paradır diyen bir kişi,birgün para için herşeyi yapar.Bu tip kadın yada erkek para ölçeğinde değişimler gösterebilir.
Parayla İmanın kimde oldugu belli olmaz :) Parayla alakası yok bence
para her insanı değiştirir çok dürüst olanları hariç kadınla erkekle alakası yok bu işin
çok verip azdırmasın az verip kimseye muhtaç etmesin asgdffs
hayat sana güzel ama asıl soru gönül razı mı yarım ekmek arasına. eşim razıysa ben çeyrek bile yerim
evet çok doğru bi söz bunu bi yere yazmak lazım.
katılıyorum çok doğru..
para insanı hem konuşturur hem susturur
Kim söylemişse çok güzel söylemiş..
Soyleyeni alnindan operim cuk oturtmus
Sana gitsin o zaman :)
Doğru sözzz
Fenaymış.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar