Günümüz de bir erkeğin evine sadece ekmek getirmesi yeterli görünmüyor.
Teknolojinin gelişmesiyle sosyal medyadan gördükleriyle bu gün özellikle kadınlar evinin modern görünümü , teknolojik aletlerin eksik olmaması, kişisel bakım ürünlerinin eksik olmaması, arabası olması , çeşit çeşit kıyafetlerinin olması , sürekli gezmesi , elinde bilinen en pahalı marka telefonun olması yediklerinin sürekli iyi olması , takılarının olmasını istiyor.
Yani Kadınların zihninde bir öncelik sıralaması var ve bu sıralamalardaki maddelerden en çok kaçını sağlayabilirsin diye bakıyorlar. Mevzu para değil artık mevzu yarışmak. Sen maslowun ihtiyaçlar hiyeraşisi piramidinde en alt 2 basamak olarak görüyor olabilirsin ama onlar tüm basamakları istiyorlar :)
Erkek zihni ile kadın zihni farklıdır. Geçen iş arkadaşlarım arasında şöyle bir muhabbete tanık oldum ve çok şaşırdım. Robot süpürgesi var ve bilindik iyi bir marka. Kendisi alışveriş sitesinden elektirikli şarjlı süpürge bakıyor. Konuşma esnasında robot süpürgesinin olduğunu söyleyince Madem Robot süpürgen var, güçlü elektirikli süpürgende var neden hala bir süpürge almak için bakıyorsun dediğimde Robot süpürgeyi gırgır olarak kullanıyorum, diğer süpürge de güçlü diye halıyı topluyor daha güçsüz bir süpürgeyi o yüzden almak istiyorum dedi.
Bana göre farkı yok. Muhtemelen erkeklerin hepsine göre farkı yoktur 1 tanesi yeterli. Ama 2 kişinin yaşadığı bir eve 3 süpürge alınıyorsa bu bence gereksiz harcama oluyor. Ama kadınlara göre normal bir durum. işte bu yüzden kadınlar parası olan erkeği istiyor.
O da doğru değil türk kızı paraya tapa kimde para varsa ona gider lafa değil icraata bakacaksın paraya tapan kızın g.. otunee vuracaksın bu dediğini diyen kadın ne yapıyor yan gelip yatıyor devir değişti artık erkek de para arıyorlarsa erkeklerde kadınlarda para arayacak yok öyle biz de ammm mememe var sen şöyle olacaksın böyle olacaksın o devir bitti artık
Muhtemelen doğru, parasız erkek derken insan sürekli parasız kalmaz. Karakteri doğruysa, çalışmayı seviyorsa ve üretebiliyorsa aç kalmaz. Ama akşama kadar yatayım derdinde olup Ağustos böceği misali yaşıyorsa da o insanla ömür geçmez.
Kısmen doğru, yani şöyle hiçbir ışte çalışmayan, yaa garsonluk bana göre değil diyip beğenmeyen, tembel birisini ne yapalım zaten? Adam direkt çalışmıyor yani işsiz falan değil boş boş gezmek hoşuna gidiyor bundan bir halt olmaz sorumluluk nedir bilmiyor. Ama diyordur ki ben heryerde çalışır ekmek paramı kazanırım garsonluk olur, kuryelik olur kısacası her şey olur yeter ki bi şekilde para kazanayım o zaman hiç farketmez yani sonuçta bi çabası var bu adamın, bir şekilde sorumluluk alıp hayatını devam ettiriyor
kadınları bilmem ama ben bi erkekte paraya bakmam ama çalışkan olmasına bakarım bir kadının dol modeli babasıdır bunu asla unutmayın benim babam mesela çalışkan güçlü ve kazanmaya odaklı bi insan o sebeple güçlü çalışkan erkekler bana çekici gelir mesela
Yanlış olduğunu düşünüyorum. Kadınların hepsi olmasada büyük çoğunluğu "eve para getirsin de nerden getirirse getirsin" mantığında hareket ediyor, eğer kadınlar para kazanma potansiyeli isteseydi bilgi birikimi olan birini isterdi çünkü en çok onlar para kazanma potansiyeline sahip ama büyük çoğunluğun amacı eve para getirmesi yani birikim istemiyor isterse çalsın banane mantığında çoğu, çaldığından haberi olursa bir tepki koyar belki o kadar.
Yalan. Okulun en karizmatik insanı her zaman en lüks arabaya binen erkeğidir. Bu hayatta da öyledir. Bir esnafla ve bir iş adamını 100 kadın içine bırak herkes iş adamının peşinden koşar onunla konuşmaya çalışır
Herhalde iş yok diye yan gelip yatanı kim yapsın evin reisi gerekirse iki işte çalışır yine de kimseye muhtaç etmez ailesini kadınların anlatmak istediği bu yoksa herkes zengin eş derdinde değil
Eve ekmek getirmeyen (bile-isteye) bir erkeği, kardeşi de istemez. Sevdiği de.. Ekonominin yerle-yeksan olduğu bir toplumda özellikle para ön planda ve her şey buna endeksli durumda.