Hepsi değil fakat bazı kadınlar için evet. Parayı veren düdüğü çalar. Parayı dert etmeyen kızlarda büyüdükçe parasızlığı gördükçe bu sınıfa zoraki olarak kendilerini sokar. Hatta evlenip de fakirlikten bezip aşkını görmezden gelen kadınlar öf öf...
parasıyla etkileyemiyen erkekle evlilik zor bir kadın için. Hiç başarılı bir doktor kadının hasta bakıcıyla evlendiğini gördünüz mü? ama sevişmişliği vardır. Bu yüzden seks statü seçmez. insanları sınıflandırmaz. güzelsindir sevişirsin. çirkinsindir yine sevişirsin.
ya şu realiteyi kabulleneceksiniz artık kadınlar gücü sever. biz sigma erkekler gücümüzle ve paramızla etkiliyoruz. sonra kadın aşık oluyor. mıknatıs gibidir bu ikili.
Bu sorunun cevabı kişiden kişiye göre değişebilir. Bazı erkekler, parayı bir güç ve etki aracı olarak kullanabilirler ve bu sayede bir kadını etkilemeye çalışabilirler. Ancak bu tür bir davranışın uzun vadede başarılı olabileceği konusunda emin değilim. Kadınların çoğu, içinde bulunduğu ilişkide gerçekten saygı ve sevgi görmek isterler. Para, bu duyguların yerini dolduramaz.
Maskülist erkekler çalışmaz bir şey için. Parasını ve vücudunu geliltirir. Dibindeki taktikçi kadınlardan istediğini kullanır atar istediğini baş tacı yapar. Feminist erkekler güçsüzdür, gücünü geliştirmez; kadın hakları savunup, yalakalık yapar ama kadına değer vermez. Evlense bile sahip çıkmaz, umursamaz.
Maalesef evet… Cebinden tomarla parasını çıkarıp içinden 200 lük alıp hesap ödeyenlerden arabasının üstünü dikkat çekmek için açıp kapayanlara kadar çokça bu tarz örneğe rastladım. Midemi bulandırmaktan öte gidemediler…
Yani bir kız olarak tipi fiziği karakteri oarası vs önemli yani ilgi göstermesi falanda ama şahsen ben sadece gülüşüne asık oldum 😅 6 yıl oldu bu gün tek sorun yıllar oldu biz diye bir şey yok ase*ual galiba 👁️-👁️ kimseyle gormuyorum